Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 236.
-
marilena.elef καλή επιτυχία!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΣτο aptoide υπάρχει @pavlidisc
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Για δοκίμασε σε εφαρμογή που να μπορεί να παει πιο κάτω.. π.χ. Facebook.. Μολις το δοκίμασα εκει και έγινε κανονικά
-
Σε redmi pro περαστηκε την Παρασκευή κανονικά απο τον updater και μεχρι πριν 5 λεπτά ηταν ολα καλα... Κ η κατανάλωση μου φαινεται καλύτερη.. αλλά μολις μου έκανε ενα κόλλημα. Ενω ειχα ανοιχτό το Instagram, κολλησε η οθόνη και δεν πατιοταν τίποτα. Πατησα να το κλεισω κ μαυρισε η οθόνη... θεώρησα ότι έκανε επανεκκίνηση αλλα αυτο είχε τελικά κλειδώσει και μετα απο λιγο αρχισε να ανοιγοκλεινει η οθόνη σα να προσπαθεί να πιασει. Στο τελος ανοιξε κ μου εβγαλε οτι η εφαρμογή system σταμάτησε να λειτουρ…
-
Εμμμ για αυτό δεν σας αλλάζουμε! χαχα
-
You are the best!! Κατεβαίνει Ευχαριστούμε πολύ!!
-
Οκ! Το θεμα ειναι οτι μονο μια φορα εχει κανει update μεσω ota.. Ουτε στην προηγούμενη μπορουσα.. Αλλα οκ! Μικρό το κακο.. Αρκει να παίρνουμε updates
-
@MIUI_ART Το έχω κάνει.. έκανα και clear cache/dalvic.. Αλλα τίποτα.. Δε θέλει το άτιμο!
-
Καλησπέρα σε όλους! ενώ ειμαι vip, μου βγαζει την αναβάθμιση στον updater αλλα μου λεει οτι είναι ενημερωμένη η συσκευή μου.. εκανα εκκαθάριση δεδομένων και επίσης περνάω μονο την ρομ απο το μειλ μου..Να κάνω fr?
-
Οκ! @MIUI_ART αυτό θα κάνω! Σε ευχαριστώ πολύ!
-
@MIUI_ART Το έκανα αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.. Θα κανω fr και θα το δω!
-
Εμένα δε με αφήνει να κανω αναβάθμιση μέσω OTA, μου βγαζει το κουμπί της λήψης κ μετα λεει οτι ειναι ενημερωμένη η συσκευή.. θα κανω ενα fr μπας κ στρώσει κ η μπαταρία!
-
-