Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 236.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Επομένως κάποια απο αυτες σου δημιουργεί θεμα.. βγαλτες ολες και προσπαθησε να δεις με το επιτρεψε.. κ σιγα σιγα θα καταλάβεις ποια σου κανει την ζημια!
-
Καλημέρα @George Katarachias εχεις παει ρυθμίσεις--> δικαιώματα--> αλλα δικαιωματα (στην καρτέλα παλι δικαιώματα) και αναδυόμενο παράθυρο να δεις τι γίνεται;;;
-
Μήπως ςχεις ανοιχτή κάποια συνομιλία του messenger? Εμενα τοτε δεν με αφηνει να πατησω το "Επιτρέπεται"
-
Παράθεση από crapatzi: “Με διαφορες Greek roms (stable & dev), οταν ακουω FM radio και το σημα αδυνατιζει η χανεται για 3-5 sec (πχ περσμα απο τουνελ), μερικες φορες η κλειδωμενη συχνοτητα χανεται και παει σε αλλο σταθμο, σαν να πατας χειροκινητα τα κουμπια search next/previous. Συμβαινει σε καποιν απο εσας η παιζει να ειναι hardware προβλημα; ” Και εγώ το έχω αυτό το θέμα! Έχω κάνει πολλες φορες factory reset αλλά δεν... Σε κάθε greek dev rom το κάνει! Πλέον δεν ασχολούμαι.. Το εχω συνηθίσει!! …
-
@moussathecat Καλημέρα! Δυστυχώς τα ιδια ειχα και εγώ και το κινητό είχε έρθει με official chinese rom... εγώ το έστειλα πίσω και έγινε αντικατάσταση.. Στο πακέτο που μου το ξαναεστειλαν είχαν γράψει repair device και δεν πέρασε τελωνείο.. Σε κάθε περίπτωση αν ειναι θέμα hw δε σε συμφέρει να το επιδιορθώσεις μονος σου.. Απο ότι είχα δει η οθόνη + digitizer που θα χρειαστείς κάνει γύρω στα 100€.. Επίσης, καλο θα ηταν αν τους το γυρίσεις πίσω να το έχεις με official rom. Εμενα μου τα μασουσαν στην…
-
Παράθεση από aggzog93: “παιδιά έχω θέμα σοβαρο..το κινητό το πήρα από μέλος σε γνωστό site που το είχε λειτούργησει μια μέρα και όπως είχε πει είχε θέμα με το πληκτρολόγιο...εκεί που πήγαινε στα νούμερα, τον γυρνούσε αυτόματα στα γράμματα.. ” Γεια σου! Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το ίδιο θέμα είχα και εγώ! Πήγαινε στις ρυθμίσεις προγραμματιστή και ενεργοποίησε την επιλογή να δείχνει τα "αγγίγματα" (όπως στη φωτό) και παρατήρησε αν σου δείχνει να πατιέται μόνο του το κινητό.. Εμένα ήταν θέμα h…
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΧαχαχχα όχι! Εγώ έβλεπα με τις τελευταίες rom μέχρι 95000.. Άρα εντάξει, είναι λίγο μεγαλύτερη διαφορά!
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε την τελευταία XTRVbeta1 7.3.9!! Από τα μεγαλύτερα σκορ που έχω δει! Μπράβο παιδιά! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31891/