ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Ας πεταχτω και εγω! Εγω το μόνο θόρυβο που έχω παρατηρήσει ειναι οταν παει να κανει focus, που το εχω ακούσει ομως και σε αλλα κινητα! Samsung, iPhone κλπ..Οσο αφορα το δακτυλικό, παντα μου πιάνει εκτός απο καποιες φορες που σταματάει και η δονηση οταν ακουμπας το κεντρικό κουμπι..που μου φτιάχνει αν το κλειδώσω και το ξεκλειδώσω!
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Ας πεταχτω και εγω To Snapchat δεν λειτουργεί με root..Αφαίρεσε το root, κανε καταργηση του Snapchat, μία επανεκκίνηση τη συσκευή και ξανακατεβασε την εφαρμογή και κανε σύνδεση! Από τη στιγμή που θα κάνεις σύνδεση και μετά δεν θα αποσυνδεθείς, δεν εχει θεμα με το root..
@verfot33 Γεια σου έχεις ελέγξει στις ρυθμίσεις των κλήσεων αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "Μείωση ήχου"?? Το είχα ενεργοποιήσει καταλάθος και την είχα πατήσει έτσι..
Όλα καλά μετά το fix σε redmi pro.. Είχα θέμα με παλιότερες rom με την περιστροφή στη κάμερα, γυρνούσε όπου να 'ναι.. Με μια γρήγορη ματιά δεν βλέπω να υπάρχει πλέον.. Θα ελέγξω αύριο το ραδιόφωνο αν λειτουργεί σωστά, γιατί μου έκανε βλακείες τις προηγούμενες μέρες.. (γυρνούσε στο 87,5 από μόνο του..)
Εχει κανένας θέμα με το ραδιόφωνο με την 7.1.19? Εκει που ειναι σε ενα σταθμό ξαφνικά θα τον χασει και θα ακούγεται κάτι άσχετο.. Εκανα και clean install τη ρομ αλλα δεν έφτιαξε.. Δε θυμάμαι ομως αν το εκανε με την προηγούμενη.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579