Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 30.
-
εχω κανει unlock ατον bootloader με τον οδηγο που εχει εδω αλλα η dev rom που δινουν ωστε να περασω μετα την πιο συγχρονη δεν ειναι πια διαθεσιμη για να την κατεβασω και ακομα δεν μπορω να μπω σε recovery mode απλα θελω αν μπορει καποιος να μου πει τι εφαρμογες να κατεβασω ωστε να μπορεσω να περασω μια συγχρονη rom και να μπορω να βαλω εφαρμογες πριν την αλαγη πλακετας ειχα ρομ που ειχα περασει απο εδω το 2017 και ημουν απολυτα ικανοποιημενος αλλα δεν θυμαμαι πως υοτε εχω τα προγραματα που με βο…
-
λοιπον εβαλα recovery αλλα οταν μπαινω recovery mode μου βγαζει σφαλμα στο wipe σαν να μην εηει προσβαση γραφει τα παρακατω : unable to mount storage - failed to wipe dalvik - unable to mount storage kai αν παω στο install στο select storage γραφει internal storage (0MB) με αποτελεσμα να μην εχω προσβαση στην rom για να την περασω σε καρτα μνημης την βλεπει αλλα αν δεν κανει wipe απλα θα την περασει απο πανω τη μου προτεινεται να κανω? δοκιμαζω ξανα ειχα μπει στο recovery με λειτουργια read only…
-
Παράθεση από nflo: “σύνδεσε το με τον υπολογιστή κατέβασε την κουρτίνα με από το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω και θα δεις την επιλογή USB φόρτιση, πάτα την και στις επιλογές θα σου βγάλει επέλεξε το MTP και λογικά θα δεις το κινητό στον υπολογιστή σου. Ενεργοποίησε επίσης αν δεν το έχεις κάνει και το USB debugging από το μενού "Επιλογές για προγραμματιστές". ” τα εκανα και τα 2 αλλα δεν το βλεπει μαλον κατι παιζει με τουσ drivers
-
Παράθεση από Souits: “Μα κάνε ότι σου λέει ο moderator..... Για να στο λέει κάτι ξέρει.... Είσαι ξεκλείδωτος με unofficial τρόπο.... Ρωτάς και σου απαντάει ο mod κι εσύ συνεχίζεις τα δικά σου.... ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από NIKLD13: “με ξεκλειδοτο bootloader ” Εδω εισαιUnbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr ” μου ειχατε πει οτι πρεπει να βαλω μια dev rom να κλειδωσει ο bootloader να τον ξεκλειδωσο ξανα με σωστο τροπο …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από NIKLD13: “καλα οτι να ναι εγω νομιζα σε μενα μιλαγε συγνωμη παιδια απλα εχω πεσει σε βαθια νερα και ζοριζομαι λιγο ” Τι έπαθες εσυ βρε?Ποια ρομ έχεις; Θέλεις να ξεκλειδώσεις; ” ειναι unoficia l forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25488/ =============== Δεκ 12th 2016, 5:39pm =============== με ξεκλειδοτο bootloader και μου ειπατε οτι πρεπει να το κλειδωσο ξανα για να ξεκλειδωσει σωστα πριν βαλω αλλη ρομ =============== Δεκ 12th 2016, 5:41pm ==========…
-
Παράθεση από pavlidisc: “@Xiaomiakias Να το στείλεις πίσω φίλε μου... να το στείλεις... και να. πάρεις ενα Nokia 3210...γιατί δυστυχώς για σένα δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα ούτε τον τροχο... Πραγματικά στο λέω : Έχεις έλλειψη νηπιακών γνώσεων!!!! Φιλικά ε ” εσυ τωρα ξερεις το θεμα μου και μιλας ειρωνικα η απλα ηθελες κατι να πεις?