Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 30.

• εχω κανει unlock ατον bootloader με τον οδηγο που εχει εδω αλλα η dev rom που δινουν ωστε να περασω μετα την πιο συγχρονη δεν ειναι πια διαθεσιμη για να την κατεβασω και ακομα δεν μπορω να μπω σε recovery mode απλα θελω αν μπορει καποιος να μου πει τι εφαρμογες να κατεβασω ωστε να μπορεσω να περασω μια συγχρονη rom και να μπορω να βαλω εφαρμογες πριν την αλαγη πλακετας ειχα ρομ που ειχα περασει απο εδω το 2017 και ημουν απολυτα ικανοποιημενος αλλα δεν θυμαμαι πως υοτε εχω τα προγραματα που με βο…

• καλησπερα εχω το redmi note 3 pro kenzo me lolipop 5.1.1 LMY47V ΚΑΙ MIUI Global 7.3 stable 7.3.5.0 ( LHOCNCL ) Πηγα σε αυτο μετα απο αλαγη της κεντρικης πλακετας εβαλα μεταχειρισμενη απο αλλο κενζο τωρα πρεπει να το αναβαθμισω γιατι με android 5 δεν υποστιριζει εφαρμογες μπορει καποιος να βοηθησει?

• καλησπερα εχω το redmi note 3 pro kenzo me lolipop 5.1.1 LMY47V ΚΑΙ MIUI Global 7.3 stable 7.3.5.0 ( LHOCNCL ) Πηγα σε αυτο μετα απο αλαγη της κεντρικης πλακετας εβαλα μεταχειρισμενη απο αλλο κενζο τωρα πρεπει να το αναβαθμισω γιατι με android 5 δεν υποστιριζει εφαρμογες μπορει καποιος να βοηθησει?

• αγορα redmi note 3 pro kenzo

NIKLD13 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

ευχαριστω

Μήνυμα

ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση αν μπορεισ να μου προτηνεις 1-2 σιτε να το ψαξω θα με βοηθουσες παρα πολυ

Μήνυμα

παιδια εχω το redmi note 3 pro kenzo εχω βαλει rom απο εδω και ειμαι ευχαριστημενος με το κινητο θελω να παρω ενα ιδιο για την αδερφη μου θελει να αλαξει το lenovo μπορει καποιος να μου προτηνει απο που να κανω αγορα για πιο γρηγορη αποστολη και να ειναι σιγουρα kenzo ?

• redmi note 3 pro οθονη

Μήνυμα

καλησπερα μια ερωτηση παιδια redmi note 3 pro ραγισα την οθονη δουλεωει μια ηαρα αλλα θελω να ξερω αν μπορω να το φτιαξω και αν ναι που και ποσο κοστιζει

• παιδια έκανα το update 6.12.15 και τώρα βλέπω ότι δεν είναι root χρειάζομαι root γιατί έχω 2 εφαρμογές που ζητάνε ροοτ με ποιο πρόγραμμα να το ρουταρω ξανά; Και θέλω να ροτησω η stable rom είναι καλύτερη αξίζει να την περάσω;

• λοιπον εβαλα recovery αλλα οταν μπαινω recovery mode μου βγαζει σφαλμα στο wipe σαν να μην εηει προσβαση γραφει τα παρακατω : unable to mount storage - failed to wipe dalvik - unable to mount storage kai αν παω στο install στο select storage γραφει internal storage (0MB) με αποτελεσμα να μην εχω προσβαση στην rom για να την περασω σε καρτα μνημης την βλεπει αλλα αν δεν κανει wipe απλα θα την περασει απο πανω τη μου προτεινεται να κανω? δοκιμαζω ξανα ειχα μπει στο recovery με λειτουργια read only…

• Παράθεση από nflo: “σύνδεσε το με τον υπολογιστή κατέβασε την κουρτίνα με από το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω και θα δεις την επιλογή USB φόρτιση, πάτα την και στις επιλογές θα σου βγάλει επέλεξε το MTP και λογικά θα δεις το κινητό στον υπολογιστή σου. Ενεργοποίησε επίσης αν δεν το έχεις κάνει και το USB debugging από το μενού "Επιλογές για προγραμματιστές". ” τα εκανα και τα 2 αλλα δεν το βλεπει μαλον κατι παιζει με τουσ drivers

• 6.0.1 MMB29M αυτο ενοεις? και τη κανω πως περναω την ρομ στο κινιτο για εγκατασταση?

• δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να συνδεσω το κινιτο με το mipcsuite πριν το εβλεπε

• καλησπερα λοιπον εβαλα την global dev rom o bootloader κλειδοσε τον ξεκλειδοσα με το προγραματακι τησ xiaomi τωρα κατεβαζω την ελληνικη rom απο το λινκ που μου στειλατε στο mail αλλα πως την περναω μετα? και χρειαζεται να βαλω και το TWRP Recovery ?

• Παράθεση από geoanto555: “Με το πέρασμα της ρομ αυτης θα κλειδώσει και εσυ θα το ξεκλειδώσεις... οκ δοκιμαζω ελπιζω να τα καταφερω ”

• Παράθεση από Souits: “Μα κάνε ότι σου λέει ο moderator..... Για να στο λέει κάτι ξέρει.... Είσαι ξεκλείδωτος με unofficial τρόπο.... Ρωτάς και σου απαντάει ο mod κι εσύ συνεχίζεις τα δικά σου.... ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από NIKLD13: “με ξεκλειδοτο bootloader ” Εδω εισαιUnbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr ” μου ειχατε πει οτι πρεπει να βαλω μια dev rom να κλειδωσει ο bootloader να τον ξεκλειδωσο ξανα με σωστο τροπο …

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από NIKLD13: “καλα οτι να ναι εγω νομιζα σε μενα μιλαγε συγνωμη παιδια απλα εχω πεσει σε βαθια νερα και ζοριζομαι λιγο ” Τι έπαθες εσυ βρε?Ποια ρομ έχεις; Θέλεις να ξεκλειδώσεις; ” ειναι unoficia l forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25488/ =============== Δεκ 12th 2016, 5:39pm =============== με ξεκλειδοτο bootloader και μου ειπατε οτι πρεπει να το κλειδωσο ξανα για να ξεκλειδωσει σωστα πριν βαλω αλλη ρομ =============== Δεκ 12th 2016, 5:41pm ==========…

• καλα οτι να ναι εγω νομιζα σε μενα μιλαγε συγνωμη παιδια απλα εχω πεσει σε βαθια νερα και ζοριζομαι λιγο

• Παράθεση από pavlidisc: “@Xiaomiakias Να το στείλεις πίσω φίλε μου... να το στείλεις... και να. πάρεις ενα Nokia 3210...γιατί δυστυχώς για σένα δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα ούτε τον τροχο... Πραγματικά στο λέω : Έχεις έλλειψη νηπιακών γνώσεων!!!! Φιλικά ε ” εσυ τωρα ξερεις το θεμα μου και μιλας ειρωνικα η απλα ηθελες κατι να πεις?

• RE: Τετάρτη, 8:27pm 36792-6d0a6e3588b8c705339df21b0d18dabb3b64765a-96.png Μία χαρά είσαι τώρα περιμένεις !! smile.png Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk παιδια μοθ ιρθε ι εγκριση για ξεκλειδωμα τωρα τι κανω?

• 2015112 TD-LTE CMIIT ID: 2015CP6162 αυτα τα υπολοιπα ειναι κινεζικα δεν ξερω αν βοηθανε αυτα