Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 247.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jazzu4ia: “...καλημέρα... ...δυστυχώς απ'ότι φαίνεται, το ρουτάρισμα με SU, δημιουργεί πολυποίκιλα προβλήματα σε όλες τις κάστομ εκδόσεις της μιούι, ελληνικές αλλά και xiaomi.eu, χωρίς να αποκλείω και την οφφίσιαλ γκλόμπαλ στέιμπλ... ...έχουμε ήδη το γνωστό, πολύ σοβαρό πρόβλημα του shell... ...επίσης, μού χάνονται οι additional settings και κρασσάρει όλη η εφαρμογή των settings, σε ΟΛΕΣ... ...δεν επανέρχονται δε, ούτε με wipes, ούτε με επανεγκατάσταση της ρόμ, παρά μόνο με πλήρες r…
-
Καλησπερα. Μετα απο ενα μηνα που εχω το κινητο στην κατοχή μου εχω βρει το μεγαλυτερο μείον. Αυτο το κινητο μ' εκανε και μετανιωσα που εδωσα 400+ ευρουλακια για αγορα λαπτοπ!!! Laptop και PC πλεον ανοιγουν σπανια. Άψογο σε όλα του. Μπραβο στην xiaomi. Ενα θεματακι που εχω αντιμετωπισει , η αληθεια ειναι ελαχιστες φορες μεχρι τωρα, με την προηγουμενη Ελληνικη σταθερη ρομ αλλα και με την τελευταια ειναι πως παω να ανοιξω το κινητο με τον fingeprint sensor και δεν ανταποκρινεται καθολου. Δηλαδη οχι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Έτσι είναι όπως το έκανες. Αφού περαστεί το su από το twrp μετά μπαίνοντας στο λειτουργικό πρέπει να τρέξεις την εφαρμογή για να ενεργοποιήσει το ροοτ. Sent from my Redmi Note 3 Pro” Η απορια μου ειναι γιατι αφου το supersu φλασαριστηκε δεν εγινε εφαρμογή συστήματος και έπρεπε μεσα απο την ιδια την εφαρμογή να τικαρω το κουτακι ώστε να μετατραπεί σε εφαρμογή συστηματος; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Οταν πάμε απο Ελληνική stable σε Ελληνική stable στο τελος του φλασαρισματος σου προτείνει πως για να γίνει root η συσκευή πρέπει να φλασαριστεί και το supersu. Εγω ετσι το έκανα αλλά είδα πως με καποιες εφαρμογές αντιμετώπισα πρόβλημα π.χ. root explorer. Οταν μεσα απο την εφαρμογη su εκανα την ιδια εφαρμογή εφαρμογή συστήματος λειτουργησαν ολα σωστά. Ετσι ειναι η σωστή διαδικασια για root ή πρεπει μονος να βρεις το supersu αρχείο και να το φλασαρις απο twrp; Στάλθηκε από το Redmi Note…
-
Περίεργο Factory Reset - Shell
tsigpan - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΟχι δεν εκανα καμία αναβάθμιση, και με απενεργοποιημένο su μου ξαναεμφανίστηκε ξαφνικά μετα απο μια βδομάδα. Όπως είπα με επανεκκίνηση έστρωσε και τώρα απο 37% η κατανάλωση του shell ειναι στο 5% και με την πρώτη φόρτιση θα φύγει. Να προσθέσω πως οταν ειχα κάνει επανεκκίνηση ειχα ενεργοποιήσει και το su και το εχω ακομη ενεργοποιημενο και shell δεν βλέπω στην κατανάλωση. Άρα τι ευθύνεται για αυτό το περίεργο φαινόμενο ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περίεργο Factory Reset - Shell
tsigpan - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαι εγώ που δεν αλλαξα ρομ, ειμαι με την τελευταία ελληνικη stable, και απενεργοποιημένο το su μου εμφανίσθηκε παλι το shell και επίσης με επανεκκίνηση δείχνει να μειώνεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από t54g05: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από t54g05: “Ρε παιδιά πόσο καιρό κάνουν να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο; Έχω στείλει το αίτημα εδώ και 10 μέρες. ” Δεν το ξεκλειδώνουν αυτοί .Σου ήρθε μήνυμα ότι μπορείς να ξεκλειδωσεις?Αν έχεις wind πιθανόν να μην έρθει,μπες στη σελίδα που έκανες την αίτηση και δεν αν σε αφήνει να κατεβάσεις την εφαρμογή για το pc ” Cosmote έχω. Δεν μου έχει έρθει ακόμα μήνυμα... ελπίζω να μην φταίει το ότι τώρα είμαι εξωτερικο (έχω ενεργοποιημένη την περιαγωγή…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jsjsjs13: “Καλημέρα, έχω το εξής θεμα: έχω αγορασμένο nova launcher και δεν μπορω να βρω τον τρόπο να αλλάξω τα icons σε αυτά που δίνει το theme που έχω κάνει apply. Καμία ιδέα κανείς? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Αν δεν κανω λάθος, πρεπει να δωσεις δικαιώματα στον nova απο το κεντρο ασφαλειας,αλλα και να κανεις επίσης απο το κεντρο ασφαλειας επιτρεπτή την αυτόματη εναρξη nova- nova prime Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alexironaek: “χμμμ , μήπως επηρεάζεται από κάτι όμως? εννοώ μήπως σε αυτούς που το περάσανε αυτόματα μετά το φλασαρισμα ελληνικής rom δεν υπάρχει το προβλημα και υπάρχει σε αυτούς που το φλασαρανε μετά? η το αντίστροφο? @tsigpan σωστά φιλε μου! καλύτερα απενεργοποίηση ,έχεις δίκιο και σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση, ή αν παίζει το greenify (ίσως λόγο έλλειψης xposed να μην παίξει) μπορούμε απλά να το "πρασινοποιησουμε" :P” Φιλε μου δεν ξέρω αν γίνεται με greenify γιατί δεν το εχω …
-
RE: RE:
tsigpan - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Spy767: “Παράθεση από akisjes: “Παράθεση από Spy767: “Παράθεση από Project_P: “@Spy767 Αμα κρατησεις Vol+ & Power button λογικα θα σε ξαναβγαλει σε TWRP. Aν οχι, κανε την διαδικασια απο την αρχη με την συσκευη συνδεδεμενη με adb οπως λεει ο οδηγος για να ξαναφλασαρεις την TWRP ” Ειχαμε επιτυχια! Περασα κανονικα την ελληνικη ρομ. Με μια πρωτη ματια ολα καλα. Αν και απο οτι ειδα εχω ενα θεμα με το δακτυλικο αποτυπωμα αλλα ειναι λεπτομερια Φίλε μου αποκλείεται να υπάρχει θέμα με το απο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alexironaek: “αχα. οποτε μπορούμε να περάσουμε root. να τρέξουμε τις εφαρμογές που θέλουμε δίνοντας τους δικαιώματα και μετά να απεγκαταστήσουμε απλά το supersu και όταν το θελήσουμε πάλι να το ξαναπεράσουμε. σωστά? εύχομαι πάντως να λυθεί με κάποιο update είτε της συσκευής είτε του ιδιου του supersu.” Φίλε μου όχι απεγκατασταση του supersu αλλά απενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις (εφαρμογές, ρυθμίσεις, βρίσκεις την εφαρμογή supersu και την κάνεις απενεργοποίηση όχι απεγκατασταση). Κάθ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “@alexironaek Καλα τα γραφεις, απλα απαραιτητη προυποθεση να ξεκλειδωσεις ειναι φυσικα να εσου εχει ερθει κωδικος επιβεβαιωσης αφου εχεις κανει την αιτηση. Επισης οταν τελειωσεις το flash της ελληνικης θα σε ρωτησει απο μονο του αν θελεις να κανεις root το κινητο, απλα το θεμα ειναι οτι αν δεν κανω λαθος το root προκαλει battery leaks επειδη δουλευει συνεχεια το shell (εκει νομιζω κατεληξαν οσοι ειχαν το θεμα). Οσο περι Xposed οσο εχω διαβασει εδω λενε να την αποφευγεις μ…
-
καλημερα και χρονια πολλα. Εχω το κινητο 10 ημερες περασα απο την πρωτη ημερα ελληνικη stable και ειμαι εντυπωσιασμενος και απο το κινητο και απο την δουλεια που εκαναν τα παιδια με την ρομ. Σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζουν κάποιοι φιλοι, που συνεχιζει να παίζει μουσική αφού βγάλουν τα headphones, εγω με ακουστικα samsung που χρησιμοποιω δεν το εχω συναντησει. Μαλιστα εχω δοκιμασει και να βγαλω τα ακουστικα ενω το τραγούδι αναπαραγεται και βγαζοντας τα, κανει pause αυτοματα. Ενα bug που…