Ευχαριστω φιλε μου για τον χρονο σου και την βοηθεια. Και κατι αλλο. αυτο που μου βγαζει στην γραμμη καταστασης "cant activate sim card couldnt send activation sms to gatteway" τι ειναι; το διαγραφω απο τις ειδοποιησεις αλλα στο reboot ξαναεμφανιζεται. Η καρτα sim λειτουργει κανονικα.
το ιδιο twrp εχω. της Ελληνικης stable. ξανα εκανα ενα install την ρομ και τωρα περιμενω να μπουταρει... Edit: μπουταρε κανονικα και εφτιαξε το wifi!! Εν τω μεταξύ ειχα ρηξει το backup στην εσωτερικη μνημη αλλα ουτε απο εκει εκανε restore.
ναι φαινεται, την επιλεγω βλεπει το backup αλλα δεν ξεκιναει η μπαρα απο κατω. Το προβλημα που εχω και θελω να κανω restore ειναι πως εβαλα randon kernel και δεν λειτουργει το wifi.
οχι δεν γεμίζει. Θα δοκιμασω φιλε μου σ ευχαριστω. =============== Φεβ 15th 2018, 6:50pm =============== Τα ιδια μου κανει. Παρατηρω οτι ενω επιλεγω το backup απο την εξωτερικη sd καρτα οταν ξανακανω reboot twrp εχει παει ξανα σαν επιλογη η internal storage.Το backup ειχε γινει κανονικα. Μηπως δεν μπορει να δει την sd card;
Καλησπερα. Προσπαθω να κανω restore την rom απο twrp.Ειχα παρει back up τα παντα εκτος του image. Εχει μεινει εδω και μιση ωρα στασιμο στο σημείο Full SELinux support is present. MTP Enabled . Τοση ωρα χρειαζεται για επαναφορα; Εκανα reboot σε twrp ξανα τα ιδια. Δεν δειχνει να ξεκιναει το restore. Τι κανουμε μαγκες;
Παιδες μάλλον λύθηκε το θεμα. Εκανα login με τον δικο μου λογαριασμο, εκανα ξανα διαγραφη λογαριασμού και μετα εκανα log in στον λογαριασμο της συζυγου και το δεχτηκε κανονικα. Ευχαριστω για ολα μαλλον τελος συναγερμού.
Οπως λεει και το βιντεο επελεξα να αφαιρεθουν ολα μου εβγαλε και το ευρεση συσκευης ανενεργη. Απο το mi cloud αφαιρεσα επισης την συσκευη απο το mi acount στο pc δεν ξερω πρεπει να αφαιρεσω κατι; Με τον δικο μου λογαριασμο μπαινει. εκανα log in κανονικα. Τι κανω λαθος παιδες, θα σκασω...
Καλησπερα. Επειδη θα δωσω το κινητο στη συζυγο και θελω να της το δωσω καθαρο ακολουθησα τα παρακατω βηματα: 1) Αφαιρείς Mi Account 2) Παίρνεις backup ότι θες 3) Μπαίνεις TWRP 4) Wipe-> τα πάντα 5) Reboot->Recovery 6) Install->Rom 7) Reboot->Bootloader για τσεκ status αφαιρεσα τη συσκευη και απο το mi cloud Μπαίνω στο λειτουργικο και οταν παω να περασω καινουργιο mi account μου λεει πως αυτη η συσκευη εχει συσχετισθει με υφιστανενο ID λογαριασμού mi(***** αναφερει τον δικο μου) και το δικο μου τ…
Καλησπερα. Δυστηχως θα παραδωσω το Kenzo μου στη συζυγο και θα παω για αγορα καινουργιου κινητου. για να σβησω τα παντα απο το κινητο και λογαριασμο mi ποια ειναι η σωστη διαδικασια; α) διαγραφη λογαριασμου απο το κινητο(λογαριαμος Mi-αποσυνδεση); β) Διαγραφη του λογαριασμου απο το en.miui.com; Επίσης ειχα εγκαταστησει την Ελληνικη ρομ απο την αρχη μεχρι και τωρα και αυτη θελω να βαλω και στης συζυγου. Εχω παρει αδεια για ξεκληδωμα bootloader και για τον λογαριασμο της συζυγου. μπορω να το αφησω…
Πως διαολο ξετσεκαριστηκε δεν μπορω να καταλαβω; Μαλλον το εκανα κατα λαθος προσπαθωντας να επιλεξω σαν storage εναν εξωτερικο δισκο αλλα θυμαμαι η διαδικασια δεν ολοκληρωνονταν ποτε εφτανε σε ενα σημειο 98% και κολουσε εκει.
Δηλαδη και system και system image, δεν ειναι το ιδιο; Ελεγα να επιστρεψω απο την τελευταια Ελληνικη stable(miui9) στην 8.5.3 αλλα βλεπω πως δεν ηταν τικαρισμενα τα system image και system οταν ειχα παρει το backup αρα δεν υπαρχει επιστροφη;
Καλημερα. Οταν περνουμε πληρη backup απο twrp τι πρεπει να ειναι τικαρισμενο για να εχεις ενα ολοκληρωμενο image του κινητού σου. Βλεπω πως ειναι τικαρισμενα μονο τα data,boot,recovery,firmware. Δεν επρεπε να ειναι επιλεγμενο και το system;
Παράθεση από omek07: “Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση μπορώ στον ίδιο λογαριασμό να έχω 2 αριθμούς τηλεφώνου? Μπορώ να προσθέσω δεύτερο αριθμό? ” Ναι μπορείς.
Ευχαριστώ. Αρα προχωράω ελευθερα για περασμα τελευταιας Ελληνικής stable; Μήπως θα υπαρχει θεμα που θα παω απο εκδοση android 8.5.6.0 που ειναι η fastboot σε 8,5,2,0 που ειναι η Ελληνική stable;
Καλησπερα. Ειχα ξεκληδωτο bootloader και περασμενη την τελευταια Ελληνικη stable. Πριν λιγο φλασαρα στο kenzo μου την τελευταια επισημη global stable και βλεπω οτι ο bootloader δεν κλείδωσε. Γινεται αυτο;