Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 247.

• Ευχαριστώ φίλε, να είσαι πάντα καλά. Θα επιχειρήσω να το κανω αυριο.

• Παίδες καλησπέρα. Εχω στο kenzo μου περασμενη την τελευταία Ελληνική stable rom. Θελω να βαλω μια fastboot rom και να διαγραψω τα παντα απο την εσωτερικη μνημη γιατι εχει μαζευτεί πολυ σαβουρα και μετα να ξαναπερασω με καθαρο κινητο την τελευταία Ελληνικη stable rom. Η σωστή διαδικασία ειναι αυτή; 1. Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) 2.Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Αν ναι, προβληματιζομαι λιγο με το ποιες rom να κατεβασω. Αν κατε…

• Και εγώ ψήνομαι να βαλω μια fastboot rom και να κανω και καθαρη εγκατασταση της Ελληνικής γιατι εχω να το κανω 1,5 χρονο και εχει μαζευτεί πολλή σαβούρα στο κινητό. Καλη επιτυχία σου ευχομαι.

• Παράθεση από kalosdios: “Καλημέρα.έχει βάλει κάνεις σε redmi note 3 pro απο 8.2.1 σταθερή σε 8.5.2 σταθερή χωρίς καθαρη εγκατάσταση;αν υπάρχει κάποιο προβλημα η να προχωρήσω. ” Ειχα κανει τη μετάβαση απο miui 7 σε miui 8 (παντα Ελληνική) χωρις factory reset μονο με τα απλα wipes. Το μόνο "πρόβλημα" που μου εμφανίστηκε τώρα που πέρασα την τελευταία Ελληνική 8,5,0 ειναι οτι το κινητο δεν μπαίνει twrp απο το advance menu αλλα με το συνδυασμό volume +- ταυτόχρονα και power . Δεν ξερω βεβαια αν αυτα …

• Η λειτουργία bootloader που λεει στον οδηγο πως πρεπει να βαλω το κινητο εννοει fastboot mode; Edit:Ολα οκ ξεκλειδωσα. Ευχαριστώ

• Καλησπερα. Εβαλα σε kenzo την τελευταια fastboot global stable 8.2.4.0 απο Ελληνικη stable και κλείδωσε ο bootloader. Μπορω με αυτη να ξαναξεκλειδωσω η πρεπει να περασω την developer πρωτα οπως λεει ο οδηγός στην αρχή;

• Προχωρησε η διαδικασια και μου βγαζει στο miflash αυτο. Το κινητο εκανε επανεκκινηση και δειχνει το mi logo και το android απο κατω εδω και κανα πενταλεπτο. Οκ παιδες φορτωσε ολα ενταξει λήξη συναγερμού.Ηθελε τελικα το παλιο miflash Σας ευχαριστω πολυ ολους.

• Ετσι φαινεται η διαδρομη. Εβαλα mi flash 2015.10.28 να ξαναδοκιμασω ή υπαρχει περιπτωση να μπρικαρει;

• Εχω κατεβασει την ρομ, την εχω αποσυμπιεσει, και την περασα αποσυμπιεσμενη σε εναν φακελο που δημιουργησα στον c, με το ονομα kenzo

• Ετσι φαινεται στο mi flash πριν πατησω το flash all postimg.org/image/nzbjdsvmj/

• ενα σκετο error χωρις τιποτα αλλο. testing mode ενεργοποιημενο κανονικα

• Bootloader ναι ειναι ξεκληδωτος το ελεγξα πριν λιγο. Με το που παταω clean all στο mi flash too,l δεν ξεκιναει καν η διαδικασια βγαζει αμεσως error

• πρωτη προσπαθεια μου εβγαλε error χωρις να ξεκινησει η διαδικασια. Παραμενω ομως σε fasboot mode. κατι κανω λαθος με το φακελο της ρομ. Εχω ριξει τα αρχεια στον c μεσα σε φακελο που τον ονομαζω kenzo. κανω κατι λαθος;

• Ειμαι σε fastboot mode το mi flash tool εχει βρει κινητο και ρομ αλλα το καινουργιο mi flash tool δεν εχει την επιλογη flash all κτλ αλλα την επιλογη clean all. Αυτο δεν πρεπει να επιλεξω;

• Ευχαριστώ για ολα, προχωραω και ο θεός βοηθός.

• Σ ευχαριστω φιλε NasDriver. Ο τρόπος που υποδεικνύεις εσυ μου φαίνεται πιο εύκολος. Εχω μερικες αποριες. 1. Δεν χρειάζεται απενεργοποίηση του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής; 2. Ποιο Mi Flash Tool να επιλεξω αυτο του δικού σου οδηγού MiPhone20151028 ή το ποιο προσφατο MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip; 2.Αν επιλεξω ★ Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot rom θα εχει Ελληνικά; 3.Θα παιρνει ota update; 4.Η ρομ μεσα εχει πολυ blootware;Αν ναι αφαιρείται; 4.οπως ειπα ελεγξα τον boo…

• Καλησπερα σε ολους. Σε kenzo φίλου μου που έχει πάνω του την Ελληνική 7.5.2.0 με android 5.1 και θέλει να του περάσω την επισημη global rom (λόγω αυτόματων αναβαθμίσεων), ποια ειναι η διαδικασια και αν υπάρχει κάποιο λινκ με λεπτομέρειες. O bootloader είναι ξεκλείδωτος και η άδεια για ξεκλείδωμα υπάρχει ακόμη, γατι το έλεγξα πριν λιγο. Αυτός ο οδηγός ειναι;

• Μας τα προσφέρετε όλα έτοιμα(βλέπε advance power menu) και το είχα ξεχάσει. Αλλά νομίζω πώς πριν ενσωματωθεί το advance power menu στην Ελληνική rom πατούσα συνεχόμενα το συνδιασμό volume+ και power μέχρι να εμφανιστεί το twrp, οκ μπορεί να μην θυμάμαι καλά. Ευχαριστώ Χρήστο.

• Παράθεση από Souits: “Δλδ μισό λεπτό.....Θα έκανες restore και θα πήγαινες στην παλιά ρομ μόνο και μόνο επειδή δεν μπαίνει twrp απο το advance menu;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Κι εγώ το είχα αυτό αλλά με την 8.2.1 όταν έβαλα την 8.5.2 έστρωσε.... Άντε βγάλε άκρη( @gkalen ) ” Είπα ότι παραμένω στην καινούργια ρομ(αν δεν παρουσιαστεί κάτι άλλο σοβαρό) γιατί το βρίσκω ασήμαντο πρόβλημα για να γυρίσω στην προηγούμενη. Απλά όταν διαπίστωσα ότι το κινητό δεν μπαίνει καθόλου σε twrp, όπως και ο καθένας πι…

• Οκ φίλε gkalen μένω με την καινούργια rom. Προς το παρόν δεν διαπίστωσα κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός του (twrp).