Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 27.

• Metal

Athanasios Skarmoutsos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

@Malenachan Ρομαντικο σπορο εντοπιζω,αλλα...εχω να θεσω μια ερωτηση που ειναι η εξης:ειναι σημαντικοτερη η συνολικη μουσικη καταννοηση η το αισθημα του ακροατη?

• Metal

Μήνυμα

Ειδα τα μηνυματα σας μετα απο καιρο γιατι δεν ειχα προσβαση σε υπολογιστη.Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις και ηθελα να σας ρωτησω κατι ακομη πιο προσωπικο.Τι σημαινει για εσας,οσους απαντησατε η μουσικη σε ψυχικο επιπεδο?

• Metal

Μήνυμα

Χαίρομαι πραγματικά που βλέπω τόσες απαντήσεις σχετικά με τη μουσική.Σε λίγες μέρες θα επανέλθω με αναλυτική απάντηση προς όλους.Προς το παρόν υπάρχει ένα μικρό ζόρι από θέμα χρόνου.Παρ΄'όλα αυτά,συνεχίστε την καλή δουλειά.

• Καλησπέρα σε όλους.Βρίσκομαι στην διαδικασία αγοράς τηλεφώνου Σιαόμι,και διαθέτω έως 180 ευρώ στην άκρη.Ενδιαφέρομαι κυρίως για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας,και αν και έχω ήδη κάνει μερικές ερωτήσεις σχετικά με την ανάλυση της οθόνης στο παρελθόν,αυτή τη φορά ήθελα να ρωτήσω κάτι πιο ουσιαστικό.Το android one,ή το miui είναι πιο αποτελεσματικό στην διαχείριση της μπαταρίας και γιατί?Σκεφτόμουν σαν οικονομική επιλογή το mi a2 lite,καθώς έχει 4000 mah μπαταρία,και η κύρια διαφορά του με άλλα τη…

• Ευχαριστώ.

• Καλησπέρα σε όλους,ήθελα να ρωτήσω ποιες συσκευές της Xiaomi θα αναβαθμιστούν σε android 9,καθώς βρίσκομαι σε διαδικασία αγοράς νέας συσκευής και σκεφτόμουν να πάρω το redmi 5 plus,καθώς διαθέτω το πολύ έως 180 ευρώ στην άκρη.

• Metal

Μήνυμα

@fog Δυστυχώς δε μπορώ να κρύψω πως ενθουσιάστηκα αρκετά με την αναφορά στην κρίση,καθώς είχα καιρό να ακούσω ένα καλό επιχείρημα.Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι όμως το εξης..Αν κάποιος θέλει να κρίνει δίκαια κάτι,και δεν επιθυμεί να βασιστεί σε άλλους,τότε πως θα το κάνει,αν όχι με την κρίση του?Και πως θα είναι δίκαιος αν δε προσπαθήσει να δεί κάτι εκτός απο το προσωπικό του φάσμα?Μπορεί η κριτική και η κρίση να είναι ολίγον ανθρώπινα χαρακτηριστικά,όμως δε μπορούν να ασκηθούν με σωστό τρόπο?Ό…

• Metal

Μήνυμα

@George Kaggelaris Η ακρόαση της μουσικής είναι κάτι το υποκειμενικό σίγουρα,αλλά σαν άτομο προτιμώ να δίνω έμφαση και στο αντικειμενικό παράγοντα,καθώς είναι πιο δύσκολος να εξερευνηθεί και πολύ συχνά καταρρίπτει πράγματα που θεωρούμε δεδομένα η σωστά,απλώς επειδή μας φαίνονται συναισθηματικά επαρκείς έννοιες.Για εμένα,όταν προσεγγίζεις τη μουσική,την φιλοσοφία,η την επιστήμη,τρεις από τις σημαντικότερες έννοιες για τον άνθρωπο,θα πρέπει να είσαι προσεκτικός,ώστε να μην υποπέσεις στην παγίδα τω…

• Metal

Μήνυμα

Αν δε σε ενδιαφέρει να κρίνεις την τέχνη καλώς,απλώς αναφέρομαι στο κομμάτι της κριτικής διαφορετικά,καθώς δε θέλω να μπερδευτεί με το κομμάτι της ακρόασης που είναι κάτι διαφορετικό.Όσο αναφορά την πραγματικότητα,αναφέρομαι σε αυτή ως έννοια,όχι ως αντίληψη του ανθρώπου.Μπορεί ο καθένας να τη βλέπει αλλιώς,αλλά τι σημασία έχει?Δεν ισχύει αυτό που νομίζουμε η αντιλαμβανόμαστε απαραίτητα,καθώς έχουμε περιορισμένο οπλοστάσιο και πολλές φορές εμποδιζόμαστε από πολλούς παράγοντες.Η πραγματικότητα εί…

• Metal

Μήνυμα

@fog Το ότι βιώνεις κάτι,δε σημαίνει πως το κατανοείς,καθώς η εμπειρία δεν είναι γνώση,αλλά κατάσταση.Για να μπορέσεις να προσθέσεις πληροφορίες στο διανοητικό σου οπλοστάσιο,χρειάζονται πολύ πιο πολύπλοκες διαδικασίες από τον απλό καθρεπτισμό παρελθοντικών η παροντικών καταστάσεων.Επίσης,το ότι καθρεπτίζει αισθήματα,είναι φυσικό,γιατί ειδικά η μουσική απευθύνεται στο προσωπικό χάος του εκάστοτε ακροατή,όμως όσο αναφορά την κριτική μια τέχνης,τότε δε μπορεί κάποιος να νομίζει ότι είναι ικανός να…

• Metal

Μήνυμα

Αρκετή έμφαση στην υποκειμενικότητα παρατηρώ. @fog εσύ γιατί θεωρείς πως το κοινωνικό πλαίσιο παίζει ρόλο στην ποιότητα της μουσικής?Σημασία δεν έχει τι παίζει τον πρώτιστο ρόλο όταν μιλάμε για την τέχνη και όχι για ένα αδιάφορο θέμα?Δε νομίζω ο καθένας να μπορεί να κρίνει κάτι σημαντικό,ειδικά αν δε διαθέτει γνώση,η δεν έχει έστω τάση για έρευνα. @George Kaggelaris Και τώρα ίσως γίνω κουραστικός,αλλά θα ρωτήσω πάνω κάτω το ίδιο,γιατί δηλαδή για εσένα έχει σημασία το υποκειμενικό.Όσο αναφορά το …

• Metal

Μήνυμα

Θα το έχω υπόψιν μου αυτό για την αναφορά @ George Kaggelaris ,επίσης,για εσένα τι έχει περισσότερη σημασία?Το υποκειμενικό,ή το αντικειμενικό,όταν φυσικά μιλάμε για μουσική!Μαντάρα τα έκανα,μισά μεγάλα,μισά μικρά.

• Metal

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους και συγγνώμη για την απουσία.Θα δοκιμάσω να απαντήσω σε όλους σιγά σιγά. Προς Kaggelaris,θα έλεγα πως οι διαφορές υπάρχουν στην κουλτούρα του εκάστοτε μέταλ είδους,καθώς υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις ανάμεσα στην πληθώρα των ειδών.Επίσης,η νοοτροπία του κάθε μεταλλά διαφέρει από τους άλλους μεταλλάδες εφόσον το κάθε άτομο είναι διαφορετικό στην προσέγγιση(όχι απαραίτητα ξεχωριστό όμως)και έτσι,δημιουργούνται συχνά ηθελημένα η μη,παρανοήσεις σχετικά με το νόημα του είδους …

• Metal

Μήνυμα

Δε περιμενα να βρω τόσες απαντήσεις.Μια βόλτα βγήκα για λίγο και σκέφτηκα όσο έγραφα πως ίσως δεν απαντήσει κανείς.Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας,όμως θα πω και γω με τη σειρά μου αρκετά πράγματακια από αύριο,καθώς δυστυχώς έχω πρωινό ξύπνημα,χαρτουρα,και μια μικρή δόση δημοσιου,συνεπώς,θα αποχαιρετήσω προς το παρόν άπαντες.Καλο βράδυ και τα ξαναλέμε σύντομα.

• Εννοείται πως διαθέτω και power bank,αλλά...όπως κατανοείς προτιμώ να ρωτήσω 500 φορές και να γίνω κουραστικός,παρά να κάνω ότι θεωρώ εγώ σωστό.Παρ'όλα αυτά,ευχαριστώ για την απάντηση και πάλι.

• Metal

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα.Υπάρχουν μεταλλάδες?Θα χαιρόμουν να συζητήσω για OSDM,κλασσικό χέβυ μέταλ,για το πότε και αν πέθανε η μουσική αυτή και άλλα πολλά.Όπως ήδη γνωρίζετε,το πάθος για τη μουσική ενδεχομένως μας ενώνει,αλλά μας χωρίζουν πολλοί περισσότεροι παράγοντες,και αυτό το ερώτημα το αναζητώ διαρκώς,όσο αναφορά τα αίτιά του,το γιατί,το πώς,και το αν ισχύει κάτι από όλα τα προαναφερθέντα τελικά..

• Καλησπέρα,και ο νεαρός με τις απορίες ξαναχτυπά.Ο χρήστης amavroudis μου απάντησε σε άλλη δημοσίευση που είχα κάνει σχετικά με το ερώτημα που θα παραθέσω εντός ολίγου,αλλά εδώ θα ήθελα να το θέσω σε άλλη έκδοση,καθώς βλέποντας για το mi a1,μου γεννήθηκε η απορία.Θα μπορούσα στο mi a1 να αλλάξω την ανάλυση της οθόνης απ 1920x1080 σε λιγότερο?Ο λόγος που ξαναγίνεται μια παρόμοια ερώτηση σε σχέση με αυτή που ήδη έχω παραθέσει,είναι καθ'ότι βρίσκομαι στην διαδικασία αγοράς νέας συσκευής,και έτσι,θα …

• Ευχαριστώ για την απάντηση.Το λατινικό ρητό είναι εξαιρετικό,και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παρόμοιο ρητό είχε αναφέρει ο Αισχύλος στην τραγωδία Επτά Επί Θήβας, με τι γενικότερο νόημα της φράσης(την οποία δε θυμάμαι απέξω στα αρχαία δυστυχώς)να είναι ''να είναι,παρά να φαίνεται'',εννοώντας προφανώς πως υπάρχει και ουσία,πέρα απο τα απατηλά φαινόμενα..Φυσικά,αργότερα ο Μακιαβέλι,μαέστρος της σκοτεινής τέχνης της πολιτικής,αντέστρεψε την έννοια αυτή..Μάλλον όμως αυτή η συζήτηση είναι καταλληλότερη …

• Ο οδηγός ήταν κατατοπιστικότατος,και προς βελτίωση στο μέγιστο επίπεδο του περιεχομένου,να αναφέρω πως σε ένα σημείο υπάρχει ένα μικρό λάθος και η λέξη Global,αναγράφεται ως Gloabal,στο σημείο που αναφέρεται και εξηγείται αναλυτικά τι είναι η China Stable,κάτω από την υπο\κατηγορία Πώς μπορώ να ξέρω τρέχουσα έκδοση MIUI μου στη συσκευή μου?.Θα παραθέσω δύο screenshots από τη συσκευή μου,ώστε να αξιολογηθεί το λογισμικό.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58129/