Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 257.

• Redmi 3S MIUI 9

gto - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Έχει βγει 9αρα stable για το land ; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Χμμμμ καταστροφή. Το DND πλέον εμφανίζει τις κλήσεις, απλά στο αθόρυβο Και ξαναλέω το back up της εταιρείας μαμιεται. Έχασε αρκετές εφαρμογές ... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

gto - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Τώρα ξέρεις , θα ξαναφλασάρεις με twrp official ρομ;” Οοοοοοοχι. Το κινητό έγινε άλλο πράγμα τελείως από ταχύτητα !!! Η διαφορά εντυπωσιακή. Sent from my MI 5s using Tapatalk =============== Νοε 14th 2017, 11:46pm =============== Να σημειώσω ότι το backup όταν έκανε επανεγκατάσταση ΔΕΝ έβαλε πολλές εφαρμογές.

• :)4c56b23ced89b94dc5003faeeb63102c.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Η επίσημη μπαίνει από το recovery της XTRV ή έκανα μαλακία ;

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45824/

• Δεν το γλιτώνουμε το reset από ότι βλέπω. Σε xtrv πότε θα την δούμε ; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Έχουμε εκτίμηση πότε θα την έχουμε και οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί ; Εγώ φυσικά XTRV 8.5.4.0, οπότε μάλλον θα περιμένω και άλλο

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από spideman3: “Η επόμενη συσκευή σου αν είναι xiaomi να είναι σκέτο Mi 7,8,9,10 χωρίς τα s,c,x. ” 100% ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ! Το θέμα είναι ότι συγκεκριμένα το Mi5s είναι κινητό που έχει μαζεμένα πολλά καλά πράγματα. Αυτός είναι ένας λόγος να παρακάμψεις την βασική έκδοση και να πας σε s. ΟΚ όμως...το κάναμε μία φορά. Φτάνει.” Πιστεύω πως αυτή είναι η ουσία πάντως. Σε κάθε περίπτωση ας δοκιμάσουν οι άλλοι να έρθει σωστό σε εμάς. Τα δαχτυλικό όντως έστρωσε. Sent from my MI …

• Παράθεση από demakhs: “Μπα, δεν υπάρχει περίπτωση...μην ονειρεύεσαι τσάμπα...καλό Δεκέμβρη η stable.. ” Αδικημένοι πάντως με το miui 9. Ελπίζω τουλάχιστον να έχουμε λιγότερα bugs από τους άλλους.

• ουφ !

• Παράθεση από GEORGE13: “Βλεπω διαφορα κ με αργο φορτιστη καλυτερη φορτηση Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό με την αργή φόρτιση νομίζω ισχύει γενικότερα ...

• Κάποιος με καταράστηκε και χάνω όλες τις νέες ειδοποιήσεις. @demakhs δεν πιστεύω ; :p (το άχρηστο post της ημέρες για να αρχίσω να παίρνω πάλι ειδοποιήσεις)

• Εμένα πάντως δεν ζεστάθηκε ποτέ ! Εξαίρεση όταν φορτίζει και μία φορά που έμεινε για λίγο σε τραπέζι που το χτυπούσε ο ήλιος. Να σημειωθεί ότι έχω όλα τα παιχνίδια του store μέσα :p Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Καλημέρα σε όλους τους φίλους..!! Θα ήθελα να μου πεις κάποιος που το ξέρει και το έχει ψάξει στο mi5s που είναι μεταλλικό ποιο είναι το μέσο όρο θερμοκρασίας μπαταρίας και cpu..?? Γιατί εμένα τουλάχιστον τώρα που γράφω από το κινητό με 4g και μπαταρία αλλά και cpu μου δείχνει 39° με 42 ° πολύ δεν είναι..?? :huh:” Στο χέρι το νιώθεις ζεστό ; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

gto - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από lak100: “οι aukey τι λενε?” Έχω 1 και 1 blitz Kai aukey και φορτίζω με γρήγορη φόρτιση. Όλα καλά. Ο aukey είναι πιο μικρός σε μέγεθος Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παράθεση από tsine: “Τι είναι αυτό ρε παιδιά μου βγάζει push notification στο Viber χωρίς να εχω μύνημα Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Το ίδιο ... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από gto: “Στο mi5s μια χαρά δουλεύουν τα popups. Προφανώς γονάτισε την google η ερώτηση με το πως ενεργοποιούνται πάλι ” Ε καλά...αυτό το Mi5s όλο ελαττώματα είναι!!! Υ.Γ Πλάκα κάνω ο παλιοζηλιάρης.... ” Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη global official μέχρι την καινούργια με το 8.2 έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις. Σε εμένα ειδικά έστρωσε και το μοναδικό παράπονο που είχα, την μπαταρία. Αλλά νομίζω είμαστε εκτός θέματος

• Παράθεση από pavlidisc: “@Giannis Noits Εάν δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με την συσκευή, τότε το σίγουρο είναι οτι έχεις κάνει λάθος επιλογή. Δεν σου φταίει όμως ούτε η συσκευή ούτε η Xiaomi. Να ξέρουμε ποιόν κατηγορούμε και προς τα πού ρίχνουμε τα πυρά. Κανένας δεν σου είπε ότι δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις το κινητό. Τα κατηγορώ σου όμως πέφτουν στο κενό γιατί η συσκευή που έχεις ΔΕΝ έχει το λογισμικό της MIUI. Έχει ένα τροποποιημένο που κανείς δεν γνωρίζει. Αλλά ακόμα και την Official rom αν…

• Από 20 και κάτω δεν πληρώνει τελωνείο το δέμα ...