Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 257.
-
Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από gto: “Παιδιά ποιοι παραλάβατε κινητό τον τελευταίο μήνα ; Είχατε θέμα με τελωνείο ; ” Εγω παρελαβα τελη Νοεμβριου, την περιοδο δηλαδη που ειχε ξεκινησει ολη η ιστορια με τους ξαφνικους τυχαιους ελεγχους στα αεροδρομια. Για καλη μου τυχη μαλλον δεν εντοπισαν το δικο μου πακετο.Ουτε στο tracking των ελτα εγραψε ποτε για εισαγωγη στο τελωνειο ουτε ειχα τετοιο προβλημα μετα. ” Το έχεις παρακολουθήσει ; είναι όντως τυχαίοι οι έλεγχοι ; ή τα ελέγχουν όλα ; Έχω γράψε…
-
Εγώ το παρακολουθώ πάντως το θέμα. Ο φίλος έχει και 2 κινητά στην παραγγελία. Ένα redmi note 4 και κάτι ... άχρηστο. Αν την γλιτώσει αυτός εγώ ελπίζω. Πάντως μεγάλη πίκρα αν μου πιάσουν το 5s. Θα πέσει πολύ ... ξύλο =============== Δεκ 16th 2016, 3:46pm =============== Περιμένουνε να δούμε την λυπητερή ... Από ότι φαίνεται το σίγουρο είναι ότι θα πληρώσει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25799/
-
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
gto - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από la_monda: “Καλησπέρα, και ελπίζω να έθεσα την ερώτησή μου στον σωστό τομέα του φόρου. Λοιπόν, παρέλαβα 2 Mi4C από Vickmall τα οποία τα είχα παραγγείλει (και με είχαν διαβεβαιώσει) με official αγγλοκινέζικη ρομ. Αντ' αυτού και τα 2 κινητά είχαν πάνω ΜΙUI 8 by xiaomi-miui.gr GTV 6.7.21 beta. Η ρομ αυτή είναι του φόρουμ; OTA update δοκίμασα και λέει δεν έχει κάτι νεώτερο. Παίρνει updates; Έχει προβλήματα σαν ρομ σε σχέση με την επίσημη; Δε με χαλάει να την κρατήσω αν συμπεριφέρεται οκ.…
-
Παράθεση από gordito: “.Φίλε μου δεν με ενδιαφέρει η χωρητικότητα καθόλου. Παιχνίδια δεν παιζω και βίντεο δεν τραβάω. Τραβάω πολλές φωτό αλλά έχω χώρο και τις ανεβαζω όλες Google photos και είναι άρχοντας. Αν και με μία αναζήτηση που κάνω τώρα που γράφω αυτό το ποστ, βλέπω την διαφορά στην τιμή να είναι μικρή, της τάξεως των 30€. Θα το δω καλύτερα όταν κάτσω σε σταθερό υπολογιστή. ” Εγώ το ανέφερε απλά ως προς την αντοχή στο χρόνο. Με ένα καινούργιο τόσο δυνατό τηλέφωνο όπως αυτό, δεν ξέρεις ποτ…
-
Παράθεση από gordito: “Θελω και εγω να παρω σαν τρελος. Σε ασπρο το αποκλειω, οποτε θελω αποκλειστικα γκρι. Δεν υπαρχει πουθενα το γκρι 4/32, παω αναγκαστικα για 3/64 ή περιμενουμε να γινει διαθεσιμο; Χωρητικοτητα δεν με ενδιαφερει, αν δεν υπαρχει καποια άλλη διαφορα, θα προτιμουσα ραμ ” Να ξέρεις ότι δεν έχει δυνατότητα για SD και αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις καιρό, είναι κρίμα να περιοριστείς από τον χώρο που δίνει. Εντάξει καταλαβαίνω ότι έχει μια διαφορά στην τιμή αλλά ίσως τελικά να μην ε…
-
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
gto - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από Capamble: “Παίδες ποιά ρομ προτείνεται για αυτό τον καιρό? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την τελευταία Ελληνική. Αν βαριέσαι να αλλάζεις συνέχεια βάζεις stable, αν δεν βαριέσαι και γουστάρεις νέα κολπάκια βάζεις developer
-
RE:
gto - - Mi-5S (Capricorn)
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Αν το κινητό σου έχει MM 6.0 δεν υποστηρίζεται από το Mi PC Suite!!” Ακόμα ;
-
Xiaomi Ελλάδα
gto - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαH Xiaomi επίσημα στην Ελλάδα: Έρχονται τα πρώτα smartphones [αποκλειστικό] | Techblog.gr δεύτερη δημοσίευση