Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 257.

• Παράθεση από nikos papanik: “240 και τα2 τα κινιτα η απο 240 το 1? ” 240 κόστισαν και τα 2 τηλέφωνα μέχρι να έρθουν Ελλάδα

• Λοιπόν, τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Του φίλου μου, που προανέφερα ποιο πάνω, του ήρθε ο λογαριασμός. +30% περίπου. Λογικά 24% ο φπα συν κάτι ψιλά για τελωνείο. Από περίπου 240 ευρώ (2 τηλέφωνα όπως έγραψα ποιο πάνω) του ζήτησαν να να δώσει 80 ευρώ.

• Περί μνήμης, όσοι αγχώνεστε για το αν φτάνει ή όχι. να θυμάστε ότι ο ανταγωνισμός έχει στην καλύτερη περίπτωση τα ... μισά ! Και μερικά τουλάχιστον από αυτά, μια χαρά δουλεύουν με αυτά. Οπότε μην αγχώνεστε

• Εγώ από βδομάδα θα ξέρω από τον φίλο μου αν πλήρωσε και τι ποσό ήταν αυτό ... Είμαι περίεργος.

• Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από gto: “Παιδιά ποιοι παραλάβατε κινητό τον τελευταίο μήνα ; Είχατε θέμα με τελωνείο ; ” Εγω παρελαβα τελη Νοεμβριου, την περιοδο δηλαδη που ειχε ξεκινησει ολη η ιστορια με τους ξαφνικους τυχαιους ελεγχους στα αεροδρομια. Για καλη μου τυχη μαλλον δεν εντοπισαν το δικο μου πακετο.Ουτε στο tracking των ελτα εγραψε ποτε για εισαγωγη στο τελωνειο ουτε ειχα τετοιο προβλημα μετα. ” Το έχεις παρακολουθήσει ; είναι όντως τυχαίοι οι έλεγχοι ; ή τα ελέγχουν όλα ; Έχω γράψε…

• Παιδιά ποιοι παραλάβατε κινητό τον τελευταίο μήνα ; Είχατε θέμα με τελωνείο ;

• Δεν νομίζω να έχει σχέση το ταχυδρομείο. Από aliexpress το πήρε με standard shipping, singapour νομίζω. Λογικά μέχρι τρίτη τετάρτη θα μάθουμε αν και τι πληρώσε. Περιμένω και εγώ το 5s μου, τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να με βάλουν να πληρώσω κανέναν φπα.

• Εγώ το παρακολουθώ πάντως το θέμα. Ο φίλος έχει και 2 κινητά στην παραγγελία. Ένα redmi note 4 και κάτι ... άχρηστο. Αν την γλιτώσει αυτός εγώ ελπίζω. Πάντως μεγάλη πίκρα αν μου πιάσουν το 5s. Θα πέσει πολύ ... ξύλο =============== Δεκ 16th 2016, 3:46pm =============== Περιμένουνε να δούμε την λυπητερή ... Από ότι φαίνεται το σίγουρο είναι ότι θα πληρώσει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25799/

• Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra

gto - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από la_monda: “Καλησπέρα, και ελπίζω να έθεσα την ερώτησή μου στον σωστό τομέα του φόρου. Λοιπόν, παρέλαβα 2 Mi4C από Vickmall τα οποία τα είχα παραγγείλει (και με είχαν διαβεβαιώσει) με official αγγλοκινέζικη ρομ. Αντ' αυτού και τα 2 κινητά είχαν πάνω ΜΙUI 8 by xiaomi-miui.gr GTV 6.7.21 beta. Η ρομ αυτή είναι του φόρουμ; OTA update δοκίμασα και λέει δεν έχει κάτι νεώτερο. Παίρνει updates; Έχει προβλήματα σαν ρομ σε σχέση με την επίσημη; Δε με χαλάει να την κρατήσω αν συμπεριφέρεται οκ.…

• ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 07-12-2016 09:51 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 07-12-201618:00 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13-12-2016 08:24 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Από φίλο ... και περιττό να σας πω ότι με έλουσε κρύος ιδρώτας όσο περιμένω το mi5s

• Παράθεση από gordito: “.Φίλε μου δεν με ενδιαφέρει η χωρητικότητα καθόλου. Παιχνίδια δεν παιζω και βίντεο δεν τραβάω. Τραβάω πολλές φωτό αλλά έχω χώρο και τις ανεβαζω όλες Google photos και είναι άρχοντας. Αν και με μία αναζήτηση που κάνω τώρα που γράφω αυτό το ποστ, βλέπω την διαφορά στην τιμή να είναι μικρή, της τάξεως των 30€. Θα το δω καλύτερα όταν κάτσω σε σταθερό υπολογιστή. ” Εγώ το ανέφερε απλά ως προς την αντοχή στο χρόνο. Με ένα καινούργιο τόσο δυνατό τηλέφωνο όπως αυτό, δεν ξέρεις ποτ…

• Παράθεση από gordito: “Θελω και εγω να παρω σαν τρελος. Σε ασπρο το αποκλειω, οποτε θελω αποκλειστικα γκρι. Δεν υπαρχει πουθενα το γκρι 4/32, παω αναγκαστικα για 3/64 ή περιμενουμε να γινει διαθεσιμο; Χωρητικοτητα δεν με ενδιαφερει, αν δεν υπαρχει καποια άλλη διαφορα, θα προτιμουσα ραμ ” Να ξέρεις ότι δεν έχει δυνατότητα για SD και αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις καιρό, είναι κρίμα να περιοριστείς από τον χώρο που δίνει. Εντάξει καταλαβαίνω ότι έχει μια διαφορά στην τιμή αλλά ίσως τελικά να μην ε…

• Μιας και το ασημί δεν έφτασε ποτέ, επιτέλους σε παραγγελία το γκρι/μαύρο 4/128. Σε αναμονή και εγώ λοιπόν Ελπίζω μέχρι να παραλάβω να έχουν λυθεί και όλα τα θεματάκια που απασχολούν το μοντέλο

• Παράθεση από morning_troll: “5s Capricorn περιμένοντας την global, εχει κανεις καμια ιδέα για να λυθεί το πρόβλημα με ελληνικη γραμματοσειρά σε apps τύπου Facebook κλπ Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Τι έχει ;

• Παράθεση από Capamble: “Παίδες ποιά ρομ προτείνεται για αυτό τον καιρό? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την τελευταία Ελληνική. Αν βαριέσαι να αλλάζεις συνέχεια βάζεις stable, αν δεν βαριέσαι και γουστάρεις νέα κολπάκια βάζεις developer

• Παράθεση από birel-motosport: “Μιας και αναφέρεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων από την εμπειρία μου ειναι οτι χειροτερο εχω δοκιμάσει ειχα την έκδοση 128 ” Θέλεις να μας πεις και το γιατί ;

• RE:

gto - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Αν το κινητό σου έχει MM 6.0 δεν υποστηρίζεται από το Mi PC Suite!!” Ακόμα ;

• Καλό είναι να διαγράφετε αυτή γ είδηση από είναι άσχετη με το θέμα. Νομίζω ότι καταντάει χαζομάρα

• Xiaomi Ελλάδα

gto - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

H Xiaomi επίσημα στην Ελλάδα: Έρχονται τα πρώτα smartphones [αποκλειστικό] | Techblog.gr δεύτερη δημοσίευση

• Σας έχει τύχει ποτέ να υπερθερμανθεί ; Πριν καμία βδομάδα μου το έφερε η γυναίκα μου και έκαιγε. Έκτοτε δεν ξανα παρουσιάστηκε αλλά με άγχωσε πολύ αυτό.