Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 31.
-
Πάντα πρώτοι...
-
Ελληνικη ρομ σε mi note 2
ΜήνυμαΚαλήμερα μολις παρέλαβα το τηλ,και θελω να του βαλω ελληνική ρομ. Σας επισυνάπτω και την ρομ που φοράω
-
σε ευχαριστω το ειδε κανονικα ο pc
-
Ο υπολογιστης βλεπει την συσκευη μεσω usb αλλα δεν βλεπει τα αρχεια που ειναι μεσα,καμια ιδεα για το τι μπορεί να συνβαινη?
-
ειχα την 6,9,8 και πηγα να βαλω την τελευταία
-
παιδια εγω εχω ολα τα πιο πανω προβληματα στην συσκευη μου οπως και οι τα υπολοιπα παιδια, αλλα εχω και αλλο ενα προβλημα δεν βλεποι ο υπολογιστής συνδέοντας με usb το κινητό. Δεν μπορει να μπει σε Fastboot. Δύστυχος ειμαι σε απόγνωση, και απο οτι κατάλαβα στην πορεία πρέπει να εκανα update στο supersu μεσω Playstore.
-
Προς το παρόν μια χαρά.
-
Καλησπέρα έχω μείνει με την 6,3,3 και προσπάθησα να αναβαθμίσω στην τελευταία άλλα δεν την περνάει. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
-
Ευχαριστούμε κάλο μηνά να έχουμε.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από tolma: “Καλησπέρα μόλις εβαλα και εγω την καινούργια rom αλλα μένει μόνο απο το reconery να κανω flash το supersu.zip. Μπαίνω στο reconery αλλα απο εκει και πέρα το έχασα μπορείτε να μου πείτε πως θα κάνω ακριβός το flash? ” Παράθεση από tolma: “ ” ΘΘα πας πάλι στο recovery, θα πατήσεις πάλι install και θα βρεις το supersu από μέσα στο κινητό. Θα είναι σε μορφή ζιπ ” Σε ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα μόλις εβαλα και εγω την καινούργια rom αλλα μένει μόνο απο το reconery να κανω flash το supersu.zip. Μπαίνω στο reconery αλλα απο εκει και πέρα το έχασα μπορείτε να μου πείτε πως θα κάνω ακριβός το flash?
-
Ειμαστε πρωτοι.
ΜήνυμαΕίμαστε πρώτοι με 551 ψήφους. Πάμε παιδιά...
-
+1 και από έμενα (tolma)
-
Μια χαρά είναι η καινούργια rom.