Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 125.
-
Στο Redmi 2 στις ρυθμίσεις->εφαρμογές κάνω scroll down να δω όλες τις εφαρμογές μέχρι κάτω και κάποια στιγμή επιστρέφει στις ρυθμίσεις μόνο του.
-
Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από aggelosk23: “πέρασα την τελευταία ρομ στο Redmi 2 2gb άργησε λίγο στις τελιτσες αλλά έγινε η εγκατάσταση. Το τηλέφωνο φαίνεται να πηγαινει πιο αργά και όχι τόσο smooth και επίσης ανεβάζει τρελή ζέστη. Μάλλον θα γυρίσω στο kit kat προς το παρόν ” ποση ώρα σου πήρε να ανοίξη η συσκευη με την 5.1?γιατι εμένα δεν μου έκατσε και γύρισα στην παλιά ” Την έβαλα και εγώ. Πριν ήμουν σε 6.3.17, οπότε αναγκάστηκα να την περάσω με TWRP 2.8 με fastboot. Γενικά βλέπω ότι π…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : 11006-The-Swedish-Chef-jpg Είναι έτοιμη η νέα GTV-6.3.31 ROM για το RedMi 2 TD (wt86047)... O σύνδεσμος για το Download είναι όπως πάντα στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.” Ακομη "σε αναμονη" λεει ο να συνδεσμος...
-
Στο Redmi 2, η TWRP 3.0.0 δεν μπορεί να τρέξει την αναβάθμιση. Έτσι αναγκάστηκα και πέρασα με fastboot την προηγούμενη TWRP, έκανα την αναβάθμιση. Μου έβγαλε το κλασικό error για failed cannot mount /cache, και η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. Βέβαια η νέα 6.3.10 μου έβαλε πάλι την TWRP 3.0.0. Επίσης το Dolby Atmos δεν το έβαλε, οπότε πήγα στο zip της αναβάθμισης, έκανα extract το αρχείο dolby.zip από τον φάκελο dolby, και το έκανα εγκατάσταση από recovery (την TWRP 3.0.0 Πλέον) Αν από Εργαλεία->Αναβά…
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool Φαινεται πολυ καλη επιλογη.
-
Παράθεση από lazarosbot: “καλημερα, στο mi4i βγαζει συνεχεια μια ειδοποιηση οτι "Δυστυχως η εφαρμογη mail εχει σταματησει..." ” Ακριβώς το ίδιο στο Mi4i. Έχω ξανακάνει wipe cache, αλλά τίποτα. Επίσης όταν πάω από Ρυθμίσεις->Εφαρμογές να επιλέξω το Mail βγάζει το ίδιο "Δυστυχώς..."
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από softwareas: “Πέρασα την νέα GTV στον Redmi 2 TD (2014813). Πριν είχα το MiRecovery και με την νέα ROM μου αντικατέστησε με το TWRP, δεν μου έβαλε όμως dolby atmos. Προσπαθώ λοιπόν να ξαναπεράσω την ROM, όταν μπαίνω στο TWRP παίρνω failed cannot mount '/cache' Προσπάθησα αντίστοιχα και με fastboot και την TWRP που έχει για το 2014813 στα downloads αλλά αντίστοιχα δεν μου κάνει wipe cache με μήνυμα λάθους failed cannot mount '/cache' Να ξαναπεράσω την προηγούμε…
-
Πέρασα την νέα GTV στον Redmi 2 TD (2014813). Πριν είχα το MiRecovery και με την νέα ROM μου αντικατέστησε με το TWRP, δεν μου έβαλε όμως dolby atmos. Προσπαθώ λοιπόν να ξαναπεράσω την ROM, όταν μπαίνω στο TWRP παίρνω failed cannot mount '/cache' Προσπάθησα αντίστοιχα και με fastboot και την TWRP που έχει για το 2014813 στα downloads αλλά αντίστοιχα δεν μου κάνει wipe cache με μήνυμα λάθους failed cannot mount '/cache' Να ξαναπεράσω την προηγούμενη MiRecovery?
-
Παράθεση από alekos-ep91: “Παράθεση από softwareas: “Πως flashαρες προηγούμενη έκδοση twrp? με adb sideload? Ποιά? αυτή που έχει στα downloads? Περνώντας την gtv 6.3.3 δεν σου ξαναπέρασε την twrp 3.0.0? ” Με fastboot την περασα οπως λεει και στην πρωτη σελιδα. Νομοζω αυτη την εκδοση κατεβασα. Με το που την φλασαρα εκανε κανονικα το wipe cache...και μετα και τα υπολοιπα. Αφου φλασαρα την 6.3.3 ναι μπηκε το νεο twrp... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Το ίδιο προσπάθησα με flashboot. Βέβ…
-
Παράθεση από alekos-ep91: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από alekos-ep91: “δεν προλαβα να κανω... ” Στη recovery μήπως είχες επιλέξει mount system partition read-only; ” μπα οχιαπο το ιδιο μενου δεν κανει Mount cache update φλασαρα προηγουμενη εκδοση twrp και εκανε τα wipes φλασαρα την ελληνικη ρομ παλι και λογικα θα ανοιξει επιτυχως... update1 ολα καλα την εστησα παλι κανονικα ποιο xposed βαζουμε? εγω εβαλα το xposed-v80-sdk21-arm64.zip ” Στο redmi2 με την καινούργια TWRP 3.0.0-0 μου κάνει …
-
Ωραίο ακούγετε... Καλή τύχη
-
Φως πλήκτρων
ΜήνυμαΠαράθεση από georgeth50: “Πριν βάλω την ελληνική ρομ αναβαν, αλλά μετά όχι. Φορούσε μια κινεζική stable. ” Για δες ποιο εχεις? 20140811 ή 20140813? Παντως το redmi 2 δεν εχει φοτιζομενα πληκτρα.
-
Φως πλήκτρων
ΜήνυμαΠαράθεση από georgeth50: “Δεν έχει κάτι τέτοιο!! ” Στο Redmi 2 δεν αναβουν τα πληκτρα κατω...
-
Παράθεση από kostas76: “καλημέρα, έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το here? Σε mi3 με τη καινούρια rom εξαφανίστηκε και δεν μπορεί να εγκατασταθεί ξανά από playstore. ” Εμένα στο Redmi 2 δουλεύει κανονικά το HERE. Εγκατεστημένο από πριν.
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: minideal - Την Διεύθυνσή της (URL): minideal.net/xiaomi-mi-4i-4g-f…-64-bit-13-0mp-black.html - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi4i (2gb ram 16gb rom) - Την ημερομηνία αγοράς: 20/12 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 11 ημέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Είναι η 2η παραγγελία, γρήγορη αποστολή. Μου έστειλαν δώρο θήκες…
-
Ήρθε εχθές το Mi4i δώρο για τον γιο μου. Το είχα ζητήσει με την Rom από το εργοστάσιο. Ακολούθησα τον οδηγό του 1ου Thread με την μόνη διαφορά ότι χρησιμοποίησα το TWRP από το site της Xiaomi όπως γράφει στο 4ο Thread, γιατί το TWRP που δίνει στο 1ο Thread δεν δούλεψε. Εβαλα την τελευταία gtv με wipes και όλα καλά. Πολύ ευχαριστημένος ο γιος μου, πολύ καλό το κινητό. Το μόνο που αντιμετώπισα όταν ξεκίνησε το MIUI στο setup επέλεξα Ελληνική γλώσσα, και στο 3ο-4ο βήμα που μου ζητούσε σύνδεση με MI…
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΜήπως βάζεις κάποιο θέμα διαφορετικό που το κάνει αυτό?
-
+1 από τον λογαριασμό του γιού μου: j.alekizoglou
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΜπορείς να πάρεις ένα screenshoot την ώρα που καλεί κάποιος και σου βγάζει την φωτό με την "κουρτίνα" μπροστά να καταλάβω τι σου δίχνει? Μου φαίνετε παράξενο με την ίδια GTV ROM, και το ίδιο κινητό να μην βλέπω το ίδιο πρόβλημα.