Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 155.

• redmi 8 note

diskjohn - - Redmi Note 8 (Ginkgo)

Μήνυμα

καλό μεσημέρι πήρα στην γυναίκα το redmi note 8 περιμένω 168 ώρες για ξεκλείδωμα ποια είναι η xtrv για το τηλέφωνο αυτό ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67335/

• Καλημέρα σε mi 8 lite σε γενικές γραμμές οκ επιβεβαιώνω το θέμα με την ένταση δεν μένουν στην θέση τους με το πλαϊνό πλήκτρο και πολύ βασανιστικά κατεβαίνει η ένταση ,απεναντίας από το μενού και ήχος λειτουργεί καλά ,άλλο δεν εμφανίζετε το μήνυμα κατόχου στο κλείδωμα , λίγο αργεί να βρει το WiFi και με χαλάει λίγο η γραμματοσειρά αλλά θα φτιαχτούν όλα σιγά σιγά ευχαριστούμε πολύ

• πρόβλημα και εκκίνηση

diskjohn - - Mi-8 Lite (Platina)

Μήνυμα

τωρα τερμα περασα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI8LITE_20.3.19_v11-10.zip απο την αρχη και μολισ τελιωσε βγαλανε την καινουργια χαχαχχα

• πρόβλημα και εκκίνηση

Μήνυμα

ναι

• πρόβλημα και εκκίνηση

Μήνυμα

καμιά βοήθεια δεν λέει να ανοίξει μόνο διαβάζει στην αρχική εικονα εδώ και ώρα , μπαίνει σε fast bood η σε twrp μπορω να κανω κατι απο εκει ?

• πρόβλημα και εκκίνηση

Μήνυμα

Καλησπέρα μετά απο εγκατάσταση του build prop editor έκανα επανεκκίνηση αλλά το τηλέφωνο εδώ και μισή ώρα είναι στην οθόνη XTRV HELLENIC..... Δεν λέει να ανοίξει υπάρχει κάποιος τρόπος να μην χάσω τα αρχεία η να το ανοίξω ? Ευχαριστω

• Alert Γ.Γ.Π.Π.

Μήνυμα

Καλησπέρα μια απορία δεύτερη φορά σήμερα που έρχεται μήνυμα από την ΓΓΠΠ και στης δύο φορές δεν έχω λάβει μήνυμα στο κινητό μου με δύο αριθμούς 2sim ,ενώ της γυναίκας του γιου και του άλλου γιου χωρίς κάρτα ήρθαν κανονικά μήπως έχω κάνει κάτι εγώ και δεν λαμβάνω η είμαι ένας από τους πολλούς που δεν πήραν ξανά μήνυμα έστω και με δύο αριθμούς διαφορετικους στο τηλέφωνο ?

• Περί αναβάθμισης

Μήνυμα

αναφέρομαι την έκδοση που βγάζουν από εδώ στο forum XTVR εσύ έχεις αυτή που είχε από την μάνα του το τηλέφωνο

• Περί αναβάθμισης

Μήνυμα

Καλησπέρα μια ερώτηση βλέπω και βγαίνουν συνέχεια αναβαθμίσεις για το MI8 lite με version 11.0.4 PDTCNXM δεν έχει βγει τίποτα άλλο σταμάτησε η υποστήριξη ?

• Καλημέρα ναι έχω stable 11.0.4.0 ρωταο αν βγει από εδώ το φόρουμ άλλη όπως βγάζετε των developer που είναι που είναι στην 20 δεν ενδιαφέρομαι να αλλάξω σε developer

• καλησπερα ενοω απο εδω ελληνικη επεξεργασιας σταματησε δεν θα βγουνε αλλες οπως των [b]Developer ROM [/b]20.1.21 ?

• Καλημέρα μετά την έκδοση 11.0.4.0 stable για το mi8 lite δεν έχει βγει άλλη. Ευχαριστώ

• Gcam???

Μήνυμα

εγκατέστησα διάφορες εκδόσεις ολες δεν δούλευε το slow motion σε κάποιες το +hrd μόλις τράβαγες φώτο με αυτό έκλεινε η εφαρμογή,άλλες εκδόσεις οτι πάταγες έκλεινε η εφαρμογή γενικά κάποια που να δουλεύουν ολα δεν βρήκα αν κάποιος βρει κατι ας ενημέρωση

• Gcam???

Μήνυμα

ok εγινε enable camera 2 api το θεμα ειναι εχω βάλει 3 βερσιον τωρα και στο βιντεο δεν δουλευει η πισω καμερα μονο η μπροστινη ψανουμε τωρα

• Gcam???

Μήνυμα

και ποιο απο τα δυο πρεπει να βαλο εγω που έχω platina ??

• Gcam???

Μήνυμα

εμενα αυτα που λέει εδω δεν υπαρχουν δεν τα βρίσκει το build prop Install a build prop editor (search in play store) and add the following lines in "persist" part: For Oreo: persist.camera.HAL3.enabled=1 persist.camera.eis.enable=1 persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 For Pie: Quote: Originally Posted by Batpope For Pie you need the following settings in order to enable Camera2API correctly: persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 persist.camera.HAL3.enabled=1 persist.camera.eis.enable=1

• Gcam???

Μήνυμα

μηπως εχεις κανενα αρχειο για ενεργοποιηση διοτι δεν τα έχω πλέων και δεν θυμάμε ποιο δούλευε παντως το modoule που έχει στο παραπανω σύνδεσμο δεν το ενεργοποιησε

• Gcam???

Μήνυμα

να βάλω αλλά λογικά αφού πέρασα πάλι την ρομ δεν είναι ενεργοποιημένο δες αν βγάλει καμιά άκρη ειναι μεγάλο το print screen

• Gcam???

Μήνυμα

ναι με το module και το migisk το έτρεξα για ενεργοποίηση του camera2api , ναι και το bootloader είναι ξεκλίδωτο το δίχνει και στην εκίνηση του τηλεφώνου

• Gcam???

Μήνυμα

αυτα έχω σε ενα φακελο στο τηλεφωνο αλλα δεν δουλεψε ουτε αυτο απλος τα κρατάω μήπως και