Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 153.
-
καλησπερα παιδιά για κενζο δεν έχουμε τίποτα?
-
μια ερώτηση πιο από τα δύο κατεβάζουμε ή είναι το ίδιο?
-
συγνωμη παιδιά όντως βγήκε μου ήρθε και email απλά είχα κάνει factory reset και δεν παρατήρησα ότι δεν υπήρχε το πρόγραμμα μέσα για να τα δω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fighter: “ποτε έβγαλαν την 6.11.3 για το κενζο? Την 6.10.20 εφτιαξαν ” Βγήκε και XTRVbeta1 6.11.3 για το Kenzo... ” δες λίγο γτ και εγώ xtrv beta1 έβαλα αλλά είναι ή 6.10.20
-
Παράθεση από Thracia: “Μόλις εγκαταστάθηκε η 6.11.3 σε . Kenzo Με cache,dalvick Τώρα ματσάκι και αύριο αναφορά ” ποτε έβγαλαν την 6.11.3 για το κενζο? Την 6.10.20 εφτιαξαν
-
Να φτάσει στα χέρια μας το άρωμα περιμένουμε εκεί πιστεύω θα έχουμε κάτι το μοναδικό και ωραίο!
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
fighter - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από wagelis_z: “γεια σας, γιατι δε με αφηνει Marshmallow 6.0 να δωσω εγκριση σε καποιες εαρμοογες και μονο την αρνηση μπορω να χρησιμοποιήσω; π.χ. δεν μπορω να ενεργοποιησω την πυξιδα διοτι μου βγαζει ενα πλαισιο με απορριψη ή εγκριση αλλά η έγκριση δεν πατιεται. ” πανε ρυθμίσεις τέρμα κάτω δικαιώματα και δωστα όλα από εκεί δεν εισαι ο μόνος με το ίδιο πρόβλημα
-
@kon.geo ναι αυτό ακριβώς λέω! Εντάξει πήγα στα δικαιώματα και τα έδωσα ενα ενα αλλά δεν είναι λίγο βλακεία αυτό? Παλιά δεν είχαμε τέτοιο θεμα
-
περαστικε και σε εμένα στο κενζο μου και όλα καλά μέχρι τώρα το μόνο που με χαλάει στην xtrv σε σχέση με την thunder είναι ότι σε αυτήν έχουν προστεθεί αυτά τα 3 προγράμματα που είναι άχρηστα για πολλούς πιστεύω και το άλλο που παρατήρησα είναι ότι και πάλι στα δικαιώματα δεν σε αφήνει να πατήσεις αποδοχή! Αυτά προς το παρόν γτ ακόμα τώρα την πέρασα και την δοκιμαζω
-
το έχω ορίσει απλά έχω βάλει μόνο του gkalen να μου έρχεται email μήπως τώρα με της xtrv έχει αλλάξει αυτό αλλά πήγα τσεκαρα να δω μηπως έχουν βάλει την επιλογή για της xtrv και δεν υπάρχει
-
εμενα γτ δεν μου έρχεται email δεν μπορώ να καταλάβω
-
@lallasgr την έφτιαξαν? Γτ εχθες απ'οτι είδα είχε κάποια θεματακια
-
εμενα άμα δεν μου έρθει email για το kenzo δεν περναω τπτ
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από fighter: “Μονο του gkalen ” Μάλλον γι αυτό... ” αρα ο gkalen ακόμα δεν έβγαλε ρομ να υποθέσω
-
παιδια μία ερώτηση! Σαν vip δεν έπρεπε πρώτα να έρθει email σε εμάς με την ρομ και μετά να ανέβει στο φόρουμ? Γτ εμενα email ακόμα δεν μου έχει έρθει και ή ρομ έχει ανέβει εδώ και την κατεβαζω από εδώ μέσα!