Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 840.

• Καλησπέρα, να ρωτήσω τους κατόχους του κινητού, αξίζει η μετάβαση από το X3 Pro (6/128) στο Poco X5 Pro 5G (8/256); Με ενδιαφέρει περισσότερο η κάμερα, η διάρκεια μπαταρίας και η οθόνη θέασης (θέλω Amoled). Poco X3 Pro via Tapatalk

• poco x3 pro πρώτες εντυπωσεις

topmar - - Poco X3 Pro (Vayu)

Μήνυμα

Παράθεση από kos25k: “Παράθεση από topmar: “Αναβαθμίσεις ασφαλείας θα παίρνει, αλλά Android 14 (Miui 15) όχι. Από προχθές που πήρε ένα update η εργοστασιακή εφαρμογή των θεμάτων, βγάζει ανά λίγα λεπτά στο κινητό, μήνυμα σφάλματος και διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής (δείτε την φώτο). Έχει κι άλλος παρόμοιο πρόβλημα με την εφαρμογή των θεμάτων στο κινητό; 178fe651722a55eb6e5e54a96191dddb.jpg Poco X3 Pro via Tapatalk” Τι update πήρε; Security patches μήπως;” Αναβάθμιση στην εφαρμογή "Θέματα" ήταν…

Μήνυμα

Αναβαθμίσεις ασφαλείας θα παίρνει, αλλά Android 14 (Miui 15) όχι. Από προχθές που πήρε ένα update η εργοστασιακή εφαρμογή των θεμάτων, βγάζει ανά λίγα λεπτά στο κινητό, μήνυμα σφάλματος και διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής (δείτε την φώτο). Έχει κι άλλος παρόμοιο πρόβλημα με την εφαρμογή των θεμάτων στο κινητό; 178fe651722a55eb6e5e54a96191dddb.jpg Poco X3 Pro via Tapatalk

• Poco X5 - X5 Pro

topmar - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Ναι, αν και σε κάποιο forum εξωτερικού διάβασα ότι με το τελευταίο update 14.0.5.0 λύνονται αυτά τα προβλήματα. Poco X3 Pro via Tapatalk

• Xiaomi μέχρι 250 €

topmar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα, τελικά κατέληξα σε τρίτο κινητό, στο Poco X5 Pro 5G, λόγω SD επεξεργαστή κυρίως. Poco X3 Pro via Tapatalk

• Xiaomi μέχρι 250 €

topmar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα, έχω κι εγώ ένα δίλημμα τελευταία, για την αντικατάσταση ενός Redmi Note 9S του γιου μου, στα 250€. Εγώ είμαι μεταξύ του Xiaomi Redmi Note 12 Pro NFC 5G (6GB/128GB) και του Samsung Galaxy A34 5G Dual SIM (6GB/128GB). Βλέπω ότι έχουν σχεδόν ολόϊδια χαρακτηριστικά, το μόνο που με προβληματίζει είναι το μενού Samsung αν τον βολέψει τον υιό, μετά από 3 χρόνια χρήσης κινητών Xiaomi. Στην τιμή, έχει ξεφύγει βέβαια πάνω λίγο το Xiaomi (280€) σε σχέση με τα 250€ του Samsung. Καμιά πρόταση; Poc…

• Νέα έκδοση της GCam (8.8.224) μπήκε στο κινητό σήμερα, μέσω της εφαρμογής από το Google Play (GCamloader Enhanced). Poco X3 Pro via Tapatalk 071b71d26545e344583af56c6030d023.jpg Όσοι την εγκαταστήσουν στο κινητό τους, ας μου πουν μετά εάν δουλεύει η εναλλαγή της κάμερας (στην πίσω κάμερα του κινητού, όχι στην selfie κάμερα) κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης στο Viber, γιατί δεν μου δουλεύει εμένα και υποψιάζομαι ότι φταίει η GCam.

• Poco X5 - X5 Pro

Μήνυμα

Παράθεση από vagelisfil: “Πήρα και γω πριν λίγες μέρες ένα X5 5G για τον πατέρα μου, από skroutz μόνο και μόνο για το VoWiFi επειδή δεν έχει σήμα στο σπίτι και είναι ο μόνος τρόπος να μιλάει. Έχει η μάνα μου το X3 NFC και δουλεύει μια χαρά. Το στήνω βάζω κάρτα δε δουλεύει ούτε το VoLTE ούτε το VoWIFI της Cosmote. Μιλάω με Support μου λένε δεν είναι επίσημο Ευρωπαϊκό και μάλλον φταίει αυτό. Οκ, λέω παραγγέλνω ξανά ένα από Plaisio, τα ίδια, πάλι δε δουλεύουν. Τώρα έμεινα με 2 Poco X5 στο χέρι και …

• Poco X5 - X5 Pro

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από topmar: “Άρα δεν είμαι ο μόνος με τα ίδια προβλήματα.... ” BUG στην ROM - σε αναμονή αναβάθμισης ;)” Όλοι έχουν τέτοια προβλήματα στο κινητό λοιπόν; Επανεκκίνηση και όχι VoLTE; Poco X3 Pro via Tapatalk

• Poco X5 - X5 Pro

Μήνυμα

Παράθεση από giespi: “Εδώ και 6 μέρες το έχω.Πολλές επανεκκινήσεις.Ειδικά όταν δουλεύω Bluetooth ear buds με ιντερνετικό ράδιο.Έκανα hard reset.Volte Δεν δουλεύει.Απογοητευση .” Άρα δεν είμαι ο μόνος με τα ίδια προβλήματα.... Poco X3 Pro via Tapatalk

• Poco X5 - X5 Pro

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από crio: “Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν περασμένο Fm Radio app ενώ έχει η συσκευή receiver ” Δε νομίζω το POCO X5 PRO να έχει FM Radio δέκτη. ;)” Το απλό F5 έχει; Poco X3 Pro via Tapatalk

• POCO M3

topmar - - Poco M3 (Citrus)

Μήνυμα

Καλησπέρα, ποια είναι η νεότερη Miui 14 για το κινητό παιδιά; Έχω την Miui Global 13.0.1.0 (SJFEUXM) τώρα. Νομίζω ότι η σωστή για να περάσω χειροκίνητα είναι η Poco M3 EEA Stable Recovery V14.0.2.0.SJFEUXM, σωστά;2022891b9c6e63f0662f2861c54b4b79.jpg Poco X3 Pro via Tapatalk

Μήνυμα

Καλημέρα, μήπως υπάρχει κάποιο link για κατέβασμα της ROM 13.0.6.0 SJUEUXM, για χειροκίνητο πέρασμα ; Άκυρο, τη βρήκα: Temporary file download page Poco X3 Pro via Tapatalk

Μήνυμα

Μια χαρά είναι, βάλτην, την τελευταία 14.0.2.0 έχω στο δικό μου. Poco X3 Pro via Tapatalk

Μήνυμα

Καλησπέρα, ναι, γίνεται, κατέβασέ τη και εγκατέστησέ την από τον updater. Εν τω μεταξύ, εγώ άφησα στην άκρη το νέο μου Poco X5 5G και γύρισα στο X3 Pro, πιο πολύ βολεύτηκα με αυτό. Poco X3 Pro via Tapatalk

• Poco X5 - X5 Pro

Μήνυμα

Ναι παιδιά, το φτιάξατε! POCO X5 5G via Tapatalk

• Poco X5 - X5 Pro

Μήνυμα

Μόλις εγκατέστησα την GCam στο X5 5G, την έκδοση MGC_8.7.250_A11_V11, από εδώ: https://www.celsoazevedo.com/f...google-camera/dev-bsg/f/dl129/ Δοκιμές τις επόμενες ημέρες. Υ.Γ: Άσχετο, αλλά δεν δουλεύει το forum στο Tapatalk, τώρα που γράφω.

• Poco X5 - X5 Pro

Μήνυμα

Καλησπέρα, δεν υπάρχει άλλο νήμα, αυτό είναι μόνο και το άνοιξα εγώ. Ξεκλείδωσε τον bootloader (ίσως χρειαστεί να κάνεις δεύτερο λογαριασμό Xiaomi με στοιχεία USA, γιατί κολλάει στον υπάρχοντα λογαριασμό) και βάλε όποια άλλη ROM θες. Ναι, με κάθε αλλαγή ROM, είναι σαν format, όλα από την αρχή. Εάν έχεις ήδη άλλο Xiaomi που χρησιμοποιείς, κάνε συγχρονισμό σε εκείνο και όλα θα είναι στο νέο X5 (Passwords, σημειώσεις, κλπ). Απλά κατεβάζεις τις εφαρμογές (που φαίνονται ποιες είναι) ξανά. Με αλλαγή R…

• Αυτό νομίζω αφορά τον λογαριασμό σου Xiaomi, είσαι συνδεδεμένος κανονικά εκεί και στο Cloud Xiaomi; POCO X5 5G via Tapatalk

• Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι γιατί δεν το βρίσκω: Στο default πληκτρολόγιο Google Board, πως ρυθμίζω να μπαίνει αυτόματα κενό μετά από το κόμμα σε μία πρόταση; POCO X5 5G via Tapatalk