Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 165.
-
Το poco περιμενει κατι νεο η εληξε η υποστιρηξη ?
-
Το poco περιμενει κατι νεο η εληξε η υποστιρηξη ?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
Το F1 θα παρει καποιο update ? η ??
-
Το F1 θα παρει καποιο update ? η ??
-
Για poco f1 ποτε υπολογιζουμε νεα ρομ ??
-
Ειναι αυτη για το Rmn5A ( ugglite) ??
-
Απορια για mi max 3.Παντα μετα απο καθε νεα εγκαταση κανω και ενα "μικρο" debloating.Πρωτη φορα χωρις να σβησω κατι του συστηματος (παντα τα ιδια σβηνω) μετα την επανεκινηση γυριζει σε fastboot mode (αν δεν κανω επενεκινηση ολα "καλα". Τι φταιει ??
-
Χρονια πολλα σε ολους.Τελευταια xtrv stable για mimax2 ??
-
Αυτη εχει.Υπαρχει αντοιστηχη stable ,,?
-
Τελευταια stable για mimax 2 ? Παει για πουλημα.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
ΟΛΑ ΚΑΛΑ και στο vince παιδια.Ευχαριστω
-
Κανενα νεο για την stable του vince εχουμε ??
-
Παράθεση από MIUI_ART: “MIUI11.jpg Τρέχουσα ενημέρωση (12/11/2019 22:30) Υπάρχει προς το παρόν κάποιο πρόβλημα με τον Updater στις Stable MIUI 11 ROM, και αν δεν μπορείτε να κατεβάσετε τις ROM από την εφαρμογή αναβάθμισης θα την κατεβάσετε από τους συνδέσμους που σας δίνουμε ΕΔΩ ! Όταν γίνει Fix του προβλήματος με τα ΟΤΑ στις Stable ROM θα ενημερωθείτε. Έγινε πριν από λίγο η διανομή των νέων MIUI 11 Stable ROM για τις παρακάτω συσκευές HM5A_V11.0.2.0.OCKCNXM_v11-8.1 (Riva) Έγινε Re-Upload των πα…
-
Παράθεση από geoanto555: “ναι δοκιμασε την αλλη και πες μας. ” Καταφερα και έβαλα τη 9.9.6 (11) νομίζω.Ολα καλά.Μολις βάζω την τελευταία stable - τα ίδια (the system is courypted)
-
Παράθεση από spiros@1: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από spiros@1: “Σε vince δεν κανει εγκατασταση.Βγαζει σφαλμα 6.Εχω twrp το 3.2.3-3 tools και την τελευταια dev. ” Παράθεση από spiros@1: “Σε vince γινεται η εγκατασταση κανονικα χωρις σφαλμα και μετα αυτο.Μπαινει κανονικα σε recovery mode. ” θα βοηθούσε πολύ αν εδινες περισσότερες πληροφορίες. ” Ειχα την τελευταια dev miui 11 εκανα μονο τα wipes (λαθος ?) και μετα εγκατασταση την τελευταια stable. ” Παράθεση από spiros@1: “Παράθεση από ge…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από spiros@1: “Σε vince δεν κανει εγκατασταση.Βγαζει σφαλμα 6.Εχω twrp το 3.2.3-3 tools και την τελευταια dev. ” Παράθεση από spiros@1: “Σε vince γινεται η εγκατασταση κανονικα χωρις σφαλμα και μετα αυτο.Μπαινει κανονικα σε recovery mode. ” θα βοηθούσε πολύ αν εδινες περισσότερες πληροφορίες. ” Ειχα την τελευταια dev miui 11 εκανα μονο τα wipes (λαθος ?) και μετα εγκατασταση την τελευταια stable. [/quote]9