Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 165.
-
Σε vince γινεται η εγκατασταση κανονικα χωρις σφαλμα και μετα αυτο.Μπαινει κανονικα σε recovery mode.Μπορει να γινει κατι απο το recovery ?
-
Σε vince δεν κανει εγκατασταση.Βγαζει σφαλμα 6.Εχω twrp το 3.2.3-3 tools και την τελευταια dev.
-
Για το RMN5 PLUS θα ξαναβγει κατι ?? Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από spiros@1: “Για το RMN5 PLUS θα ξαναβγει κατι ?? ” ποιο είναι αυτό;Έχουμε redmi 5 plus και redmi note 5 / pro... Ειναι το VINCE ”
-
Για το RMN5 PLUS θα ξαναβγει κατι ??
-
Επειδη χρησιμοποιω Nova λαουντσερ δεν μπορω να αλλαξω την οθονη κλειδωματος.Υπαρχει καποιος τροπος ;;
-
Εχει αλλαξει και η γραμματοσειρα η ειναι ιδεα μου ??
-
Οκ.Σε εμενα το πρωτο μενου στην προβολη δεν υπαρχει.Λογικα στην επομενη ρομ
-
Παράθεση από stelth16: “Παράθεση από spiros@1: “Συγνωμη που επεναλαμβανομαι.Τελικα το dark mode σε ολη τη συσκευη δεν υπαρχει ακομη ?? ” Υπάρχει στην επιλογή οθόνη Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk Μονο στην επιλογη για προγραματιστες το βρισκω.Δεν βλεπω πουθενα επιλογη ΟΘΟΝΗ ( miui 11) ”
-
Συγνωμη που επεναλαμβανομαι.Τελικα το dark mode σε ολη τη συσκευη δεν υπαρχει ακομη ??
-
Τελικα δεν εχει full dark mode οπως ειπαν στην 11 ??
-
Θα κατεβασω 2 παλιοτερες και θα δοκιμασω
-
Νομιζω η τελευταια stable 10.3.2 Twrp το 3.2.1.0 δεν υπαρχει αλλο στο νημα.
-
Redmi note 5A prime "UGG" Του εκανα επαναφορα χωρις να "βγω" απο τον λογ. mi.Με την επαναφορα εργ. ρυθμισεων μολις εφτανε στον λογαριασμο κατα το σεταρισμα δεν με αφηνε να τον περασω καθεβγαζε σφαλμα και σταματουσε εκει.Δοκιμασα xtrv ,και arwma και σταματανε και οι δυο.
-
Εχω τη σωστη ρομ αλλα εχει 10 λεπτα εκει.Τι παει στραβα ? Αν βαλω αρωμα σταματα στο 24 %.
-
Σε μιμαχ 2 δεν τελειώνει η εγκατασταση.Ασχετο με την ρομ.Τι μπορεί α έχω κάνει ? Φτάνει στο τέλος 99% και κάθεται εκεί Το καθάρισα για πούλημα και τώρα προσπαθώ να βάλω μια ρομ