Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-234 από 234.
-
Λοιπόν μετά από 4 μέρες με την τελευταία Rom του @gkalen 6.9.29 σε Redmi Note 3 Pro έχω να πω πως διορθώθηκε το πολύ σοβαρό πρόβλημα που είχα με τις αποσυνδέσεις του bluetooth handsfree (τώρα λειτουργεί άψογα) υπάρχει το θέμα με τη μη φόρτωση των widgets (εμφανίζονται μόνο όταν ανοίξεις την αντίστοιχη εφαρμογή) και τέλος παρατηρώ κάπως χειρότερη απόδοση της μπαταρίας σε σχέση με την stable lollipop.
-
Επειδή μπερδεύτηκα η ROM Kenzo THUNDER είναι για το REDMI NOTE 3 PRO ?
-
Παράθεση από maikmaik: “Συνεχίζει το πρόβλημα με το ξυπνητήρι που δεν έχει ήχο όταν η συσκευή μας είναι στο αθόρυβο, και πρόβλημα με τα widgets που για να εμφανιστούν καλά και να δουλέψουν πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή τους.,μετά από Reboot πρέπει να το ξανακάνεις. Κατά τα άλλα την βλέπω πιό γρήγορη απο την προηγούμενη!!! Βέβαια δέν έκανα καθαρή εγκατάσταση και το πρόβλημα με τα widgets ίσως οφείλεται εκεί. Ας επιβεβαίωση κάποιος που έκανε καθαρή εγκατάσταση Στάλθηκε από το Mi-4c μου με gkalen…
-
Καλημέρα σε όλους Πέρασα χθες την τελευταία ΜΜ του @gkalen σε RN3 Pro. Όλα φαίνονται μια χαρά εκτός πάλι απο το bluetooth (αυτη τη φορά έκανα clean Install μπας και διορθωθεί το πρόβλημα αλλά δεν...) Να σημειώσω πως το πρόβλημα υφίσταται όταν προσπαθώ εγώ να καλέσω κάποιο νούμερο - μόνο τότε γίνονται οι αποσυνδέσεις - όταν με καλούν και απαντήσω κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει αποσύνδεση καμία. Τέλος να πω ότι η συσκευή Handsfree της Plantronics που χρησιμοποιώ είναι καινούρια και λειτουργούσε απροβ…
-
Με την 6.9.15 το πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις του bluetooth εξακολουθεί να υπάρχει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Redmi Note 3 Pro με MM του gkalen όλα καλά αλλά έχω καθημερινά πολλές αποσυνδέσεις του Bluetooth πράγμα που δεν συνέβαινε με τις προηγούμενες dev και stable lollipop Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα Την εξοικονόμηση μπαταρίας την χρησιμοποιεί κανείς γιατί στο δικό μου είναι ανενεργή. Αν την ενεργοποιήσω θα χάνω ειδοποιήσεις ? (mail κλπ) ? Υπάρχει κάποιος οδηγός γι αυτό ?
-
Παράθεση από lallasgr: “@jimmynet γιατί δεν χρησιμοποιείς την μαμά εφαρμογή για τα mail σου? Υποστηρίζει και excange και τα πάντα. Ίσως το out look έχει κάποιο θέμα, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ γιατί πάντα με κάλυπτε 100% η εφαρμογή που ήδη υπάρχει για τα mail. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά όσο κι αν προσπάθησα δεν μπορώ να βάλω το λογαριασμό μου Outlook στη μαμά εφαρμογή
-
Καλημέρα σε όλους Δύο πραγματάκια αν γνωρίζει κάποιος 1. Όσον αφορά την εφαρμογή Microsoft Outllook που χρησιμοποιώ καθημερινά για τη δουλειά μου, όταν έχω κάποιο εισερχόμενο νέο mail, ενώ μου έρχεται κανονικά η ειδοποίηση όταν ανοίγω την εφαρμογή για να το δω πρέπει να κάνω υποχρεωτικά refresh αλλιώς δεν το εμφανίζει (πολύ σπαστικό θα έλεγα) πράγμα που το κάνει σε όλες τις Dev καθώς και στην τελευταία Stable που έβαλα. 2. Πολλές φορές καθημερινά μου εμφανίζει, δεν γνωρίζω το λόγο ότι έχω μία ει…
-
Καλημέρα, έχω την τελευταία GTV Developer σε Redmi Note 3 Pro, για να βάλω από πάνω την τελευταία Gkalen θα σβηστούν τα πάντα από το τηλέφωνο ?
-
Ρε παιδιά καθότι ψιλομπερδεμένος, τι διαφορά έχει η GTV Developer από την Gkalen ? γιατί βλέπω στην κοινότητα άλλοι προτιμούν την μία και άλλοι την άλλη
-
Παιδιά καλησπέρα έχω την τελευταία ελληνική σε redmi note 3 pro και δουλεύει άψογα, αλλά κάτι έκανα και ενεργοποιησα μια ένδειξη στη status bar που έχει 3 ενδείξεις 1.5G Battery και Spam. Πώς μπορώ να το απενεργοποιησω αυτό γιατί δε θέλω να το βλέπω? Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk