Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 234.
-
Σε mi 8 lite όλα καλά Μπράβο σε όλους για την πολύ καλή δουλειά Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasma: “Το firmware 2.26.29 επειδή εμφανίζεται μόνο εάν έχουμε δηλώσει στο ρούτερ την περιοχή Κίνας... είναι σε γλώσσα Αγγλική η Κινέζικη? Edit: κάπου διάβασα (δεν θυμάμαι που & δεν ξέρω εάν ισχύει αυτό) εάν βάλεις την βέρσιον Κίνας μετά δεν ξαναγυρνάει σε Ευρωπαϊκό!” Γυρνάει κανονικά, το έχω κάνει εγώ. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ενημέρωση : Έγινε Fix της ROM για το Mi-8 Lite (Platina) για το Power Menu. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Power Menu μέσα από τις Ρυθμίσεις >> Πρόσθετες ρυθμίσεις >> Επιλογές Προγραμματιστών >> Extended power menu Είναι έτοιμη η νέα XTRV-9.1.10 για το RedMi 6 PRO (Sakura). Οι σύνδεσμοι για την λήψη των ROM, όπως πάντα είναι στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.” Καλά είστε φοβεροί, ευχαριστούμε πολύ. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω εγκαταστήσει το Viper4android FX μέσω του Magisk. Μπορώ να εγκαταστήσω και το Viper4android XHiFi και να τα χρησιμοποιώ ταυτόχρονα ή όχι ? Έχω το Mi 8 lite με root φυσικά Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen Καλημέρα Σε Platina είναι εύκολο να διορθώσετε το πρόβλημα με το Power menu γιατί κατά τα άλλα λειτουργεί μια χαρά Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν δεν κάτσει καλά ή δεν δουλεύει μπορούμε να το απεγκαταστήσουμε ή πάμε για Factory reset ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “Τώρα εμφανίζεται το 4g+? Έκανες κάτι η μόνο του??” Τώρα για πρώτη φορά με το που έβαλα την νέα ROM Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nifitsa_kakia: “Παράθεση από jimmynet: “Σε Platina Το πρόβλημα με το Power menu που ότι και να πατήσεις δείχνει σα να κάνει soft επανεκκίνηση δεν λύθηκε. ” Αν δεν λύθηκε αυτό, δε βρίσκω λόγο να την περάσω, αλλά μπας και ήθελε factory reset επειδή η προηγούμενη ρομ είναι πιο παλιά?” Έκανα Factory reset αλλά δεν... Υπάρχουν όμως άλλα καλουδια όπως πχ το 4G+ που υποστηρίζεται και άλλα Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Platina με Vodafone μου δείχνει πλέον 4G+ Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Platina μπήκε κανονικά, φαίνεται να λειτουργεί καλά έως τώρα. Το πρόβλημα με το Power menu που ότι και να πατήσεις δείχνει σα να κάνει soft επανεκκίνηση δεν λύθηκε. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanag7: “Παράθεση από thanag7: “Iσχυει οτι η εφαρμογη Mail miui υπαρχει μονον στις China rom; Εγω που πηρα το κινητο με Global rom, δεν υπαρχει η εφαρμογη Mail. ” Μηπως ξερεις κανενας απο που μπορω να κατεβασω την εφαρμογη μειλ του miui? Ισχυει οτι ειναι installed μονο σε developer rom?” Ψάξε στο Google θα βρεις πιο καινούργια έκδοση από αυτή που έχει η Ελληνική Rom και δουλεύει καλύτερα. Την έχω δοκιμάσει όταν πήρα το τηλέφωνο πριν βάλω την XTRV και δούλευε άψογα. Αυτή που έχει η …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nifitsa_kakia: “Έχει βάλει κάποιος ελληνική xtrv στο mi 8 lite? Εμένα έχει θέματα η 8.12.13 και θέλω να δω αν είναι της ρομ το θέμα ή έκανα εγω κάτι λάθος” Τι θέματα έχεις με τη συγκεκριμένη ? Εγώ αυτή έχω από τότε που βγήκε και δουλεύει μια χαρά. Το θέμα είναι πότε θα βγει καινούργια γιατί όπως μου είπαν και τα παιδιά εδώ δεν έχουμε δώσει source εδώ και 3-4 εβδομάδες Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanag7: “Iσχυει οτι η εφαρμογη Mail miui υπαρχει μονον στις China rom; Εγω που πηρα το κινητο με Global rom, δεν υπαρχει η εφαρμογη Mail.” Ψαξτην στο Google και εγκατέστησε την απλά σαν apk Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από drivth: “Να ρωτήσω κάτι? Θεωρητικά αν υποθέσουμε ότι φλασαρουμε περίπου 4 στάνταρ φορές το μήνα + καμία custom άλλη για δοκιμή + reuploaded roms διορθωμενες, τι όριο εγγραφής έχουν οι μνήμες του κινητού πριν τα παίξουν??” Εγώ που το έκανα αυτό ανελλιπώς εδώ και τρία χρόνια στο προηγούμενο μου το Kenzo δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα. Και συνεχίζω ακόμα και τώρα που το έχω δώσει στο γιο μου Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις έλαβα το mail με τις καινούργιες ROM Πάλι όπως και με την προηγούμενη υπάρχουν για όλες τις εκδόσεις του Mi 8 δεν υπάρχει για το Lite. Γνωρίζετε το λόγο ; γιατί είδα σε ξένα forums πως κυκλοφορεί κανονικά Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanag7: “Παράθεση από NasDriver: “προσωπικά μόνο την ελληνική χρησιμοποιώ...σίγουρα πάντως θα σου πω να ξεκλειδώσεις τον bootloader με δικό σου λογαριασμό ” Ευχαριστώ. Να τον ξεκλειδωσω ειτε βαλω τη ρομ ειτε οχι; Απο οτι ειδα δεν βγαινει ομως ρομ στο σιτε για ΜΙ 8 lite.” Βγαίνει κανονικά. Μόνο αυτή την εβδομάδα δεν έβγαλε ακόμη. Η προηγούμενη γενικά είναι πολύ καλή Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tan: “Για το mido όσοι έχουμε ακόμα την 8.12.13 να περιμένουμε; ” Ναι, αύριο θα έχουμε κάνει νέο upload κάποιες ROM. ;)” Θα βάλετε μήπως και για το Platina ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά Θα έχουμε ROM και για Platina η όχι ? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Germak: “Παράθεση από jimmynet: “Παράθεση από Germak: “Μια χαρά δουλεύει σε mi 8 εδώ και 10 μέρες.κανενα πρόβλημα. ” Υποθέτω ότι έχει πάνω Pie Παίζει κανονικά? Με ποια διαδικασία το έβαλες, πέρασες το apk από το επίσημο site η μέσω Magisk ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έχει πάνω dev. εννοείται pie. Πρώτα ενεργοποιεί το systemless hosts από το magisk. Restart. Εγκατάσταση το org.adaway_61.apk Το ανοίγεις και σου ζητά δικαιώματα root. Αν κολλήσει η οθόνη σε…