Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• @vagelis33 η εφαρμογή λέει Android 9 οπότε αν είσαι με Android 10 αυτό που έγραψα παραπάνω συμβαίνει πιθανότατα Sent from my Mi 9 Lite

• RE:

markito - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Παράθεση από vagelis33: “ειμαι με την καινουρια αρωμα του φορουμ. θελω να εγκαταστισω μια εφαρμογη αλλα δεν μ'αφηνει απο unknown sources. που μπορω να βρω την επιλογη για να επιτρεψω την εγκατασταση?” Ποια εφαρμογή είναι? Μήπως είναι μέχρι Android 9? Γιατί αν είσαι με Android 10 και πας να βάλεις εφαρμογή που είναι μέχρι Android 9, νομίζω είναι ο λόγος που δε σε αφήνει Sent from my Mi 9 Lite.

• RE:

markito - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ε μάλλον. Θα έκανε register και έστειλε μήνυμα. Αν στο ξανακάνει το ψάχνεις περισσότερο ή του παίρνεις το δικαίωμα.” Μήπως αν του πάρω το δικαίωμα δεν μπορεί μετά να με ταυτοποιήσει? Sent from my Mi 9 Lite

• . .2e7b232442766f0540c32ac1f130c6a5.jpg Sent from my Mi 9 Lite

• RE:

markito - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μια φορά γίνεται και τέλος. Έχει να κάνει με το δέσιμο του νούμερου σου με το Mi Account.” Πότε γίνεται? Πάνω από τρία χρόνια συνεχόμενα είμαι με xiaomi και η χρέωση έγινε πριν 2 βδομάδες. Μήπως έχει να κάνει με την εγκατάσταση νέας ρομ μετά από factory reset? Sent from my Mi 9 Lite

• Με χρέωσε και εμένα ένα SMS το νούμερο 447491163442. Λίγο που το έψαξα είναι χρέωση από xiaomi. Μάλλον για επαλήθευση της κάρτας sim. Γιατί γίνεται αυτό? Πως μπορώ να το αποφύγω? Sent from my Mi 9 Lite

• . .106b7653f706a2151e76e3d0a86b8f76.jpg Sent from my Mi 9 Lite

• @kwstpap η κάμερα δουλεύει με Android 10? Από Mi 9 lite με Tapatalk

• @Aurumnus δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το "find device" και ενεργοποίησε το ξανά Από Mi 9 lite με Tapatalk

• RE:

markito - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από divo: “δεν το εχω παραλαβει ακομα για να δω, αλλα λογικα με ελτα” Αν το στείλανε με DHL, λογικά ο αριθμός αποστολής θα τελειώνει σε "De" Από Mi 9 lite με Tapatalk

• RE:

markito - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από divo: “Απο Bangood Order No:χχχχχχχχ Order Type:Regular Order Time:2019-12-25 15:36:08 Payment Method:PayPal Shipping Info:χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Shipping Method:Priority Direct Mail και σημερα βρίσκεται στο κεντρο διανομης της περιοχης μου. Οτι κατσει ειναι..... 2,5 βδομαδες μαζι με αργιες...” Με DHL το στείλανε? Από Mi 9 lite με Tapatalk

• RE:

markito - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Παράθεση από villasg: “Παρέλαβα , με την μια update σε 11 και ξεκινάω σεταρισμα , πανέμορφο το ατιμο” Με'γειες! Από Mi 9 lite με Tapatalk

• Παράθεση από Lunatico: “Παράθεση από Lunatico: “Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί όταν τραβάω φωτογραφία δεν μου την βγάζει κάτω αριστερά όπως έκανε σε άλλα κινητά xiaomi που είχα και όταν πάω να την δω στη συλλογή γράφει "γίνεται επεξεργασία φωτογραφίας"?” Κάνεις ρε παιδιά; Είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά στο pyxis ή είναι μόνο το δικό μου.” Σε εμένα το βγάζει κανονικά, κανένα θέμα Από Mi 9 lite με Tapatalk

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

markito - - Recoveries

Μήνυμα

Aυτό ήταν ευχαριστώ πολύ και τους δύο! Στο twrp backup να τσεκαρω κατι αλλο ή να το αφησω οπως είναι στο boot και στο data?

markito - - Recoveries

Μήνυμα

Τιποτα...

markito - - Recoveries

Μήνυμα

Δεν καταλαβα τιποτα...

markito - - Recoveries

Μήνυμα

Δεν καταφερα κατι...

• TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

markito - - Recoveries

Μήνυμα

Ανεβάζω και τα δυο επειδή μου ζητούσε αν ήθελα και για kernel Από Mi 9 lite με Tapatalk

• TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

markito - - Recoveries

Μήνυμα

Να το κάνω όπως είναι ή να σβήσω πρώτα τις διπλοτυπες εφαρμογές? Ποια ακριβώς βήματα να κάνω για να μη ρωτάω συνέχεια? Από Mi 9 lite με Tapatalk

• RE:

markito - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Τοτε έχεις χρήστη 999 δλδ διπλοτυπες εφαρμογές. Κανενα twrp δεν μπορεί να πάρει backup κρυπτογραφημένο data με διπλοτυπες εφαρμογές. Πάρε log μετά το σφάλμα και ανέβασε το. Ψάξε κ εσύ μέσα αν βρεις χρήστη 999” Δηλαδή να σβήσω τις διπλοτυπες εφαρμογές και θα φτιάξει? Το έχω δοκιμάσει αυτό και πήρα το ίδιο error. Πώς παίρνω log ? Από Mi 9 lite με Tapatalk