Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 548.

• Δοκιμασμένο το Dr fix. Και εγώ από Θεσσαλονίκη το έστειλα το έφτιαξε και μου το έστειλε. Απλα επικοινώνησε μαζί του πρώτα. Έχει και στο telegram αν σε ενδιαφέρει να επικοινωνησεις. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• To mi mix 2s έχει δακτυλικο και το έχει πίσω. Το προηγουμενο μου ήταν mix 2s αλλά με κέρδισε μετά το Mi 9t pro. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα notifications αστα να πανε, χάθηκαν όλα με την 12.5.+ Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Popeye και Βρούτο στην έναρξη? Τι μας θυμίσατε τώρα? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Popeye και Βρούτο στην έναρξη? Τι μας θυμίσατε τώρα? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

GUZGUN - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Ναι ίσια δείχνει. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Την τελευταία stable, την 23. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Έχω την έκδοση 5.6.0.στην τελευταία xtrv και δουλεύει μια χαρααα. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τέτοιο πράγμα δεν βλεπω να το κάνει δυστυχώς. Βαλε όλους τους σενσορες σε ένα σενάριο. Αν ανοίγει πχ κάποια από όλες τις πόρτες να ανοίγει το Mi plug και έτσι να χτυπάει η σειρήνα. Απλά πρέπει εσύ να ενεργοποιεις, απενεργοποιεις το σενάριο. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από saltofx_v: “ ” το πιο εκνευριστικο εινια οτι εγινε το κινητο τρομερα αργο.καθε φορα που ανοιγει μια εφαρμογη ειναι σαν να την φορτωνει ξανα απο την αρχη με αποτελεσμα να εχει lag[/quote] Εμενα παντως με format data και clean install δουλεύει μια χαρά. Κόλλημα μηδέν. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από saltofx_v: “ ” το πιο εκνευριστικο εινια οτι εγινε το κινητο τρομερα αργο.καθε φορα που ανοιγει μια εφαρμογη ειναι σαν να την φορτωνει ξανα απο την αρχη με αποτελεσμα να εχει lag[/quote] Εμενα παντως με format data και clean install δουλεύει μια χαρά. Κόλλημα μηδέν. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από saltofx_v: “σε mi 9t pro εβαλα την 12.5.4.0 βλεπω οτι το κινητο τρωει συενεχεια σκαλωματα..μπορω να επιστρεψω στην προηγουμενη stable χωρις να χρειασ τει να κανω καποιο φορματ? ηδη εκανα ενα φορματ μηπως και στρωσει αλλα ειναι πολυ δουλιεα το στησιμο για να το ξανακανω.” Σαν τι σκαλωματα τρώει? Εμένα μια χαρά δουλεύει. Εκανα αρχικά format data γιατί ήθελα να το βάλω καθαρό το android 11 και είναι μια χαρά. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από saltofx_v: “σε mi 9t pro εβαλα την 12.5.4.0 βλεπω οτι το κινητο τρωει συενεχεια σκαλωματα..μπορω να επιστρεψω στην προηγουμενη stable χωρις να χρειασ τει να κανω καποιο φορματ? ηδη εκανα ενα φορματ μηπως και στρωσει αλλα ειναι πολυ δουλιεα το στησιμο για να το ξανακανω.” Σαν τι σκαλωματα τρώει? Εμένα μια χαρά δουλεύει. Εκανα αρχικά format data γιατί ήθελα να το βάλω καθαρό το android 11 και είναι μια χαρά. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με την καινούρια 12.5 miui σε mi 9t pro και το τελευταίο magisk 23 δουλεύει μια χαρά το safetynet. Επειδή ήθελα να το ξαναστησω το κινητό με το android 11 έκανα και format data. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με την καινούρια 12.5 miui σε mi 9t pro και το τελευταίο magisk 23 δουλεύει μια χαρά το safetynet. Επειδή ήθελα να το ξαναστησω το κινητό με το android 11 έκανα και format data. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από stronggeo: “Kαλημερα.. σε mi9T Pro μετα την αναβαθμιση δεν δουλευουν οι χειρονομιες πληρους οθονης. Επισης χαθηκε και το recovery.” Εμένα μια χαρά δουλεύουν οι χειρονομίες και το orange fox recovery που εχω δεν χάθηκε. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από stronggeo: “Kαλημερα.. σε mi9T Pro μετα την αναβαθμιση δεν δουλευουν οι χειρονομιες πληρους οθονης. Επισης χαθηκε και το recovery.” Εμένα μια χαρά δουλεύουν οι χειρονομίες και το orange fox recovery που εχω δεν χάθηκε. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εβαλα την τελευταία xtrv miui 12.5.4 android 11 πάνω από την 12.0.6 android 10 κσι εκτός από μερικά κολλήματα στο ξεκίνημα μετά από κάνα δυο επανεκκινησεις φτιαξαν όλα. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πλέον από miui 12 πήγε σε 12.5. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

[/quote]ευχαριστω. απλα στην προηγουμενη εκδοση ειχε επιλογη μεσα στον dialer στο "περισσοτερα" ειχε επιλογη για της ηχογραφημενες κλησεις ανα επαφη,πραγμα πολυ λειτουργικο,δεν ξερω τι τους πιανει εκει στην mi και αφαιρουν χρησιμα πραγματτα οπως πχ το καλυμπραρισμα του αισθητηρα εγγυτητας,οπως τον ξεραμε τουλαχιστον.[/quote] Εμενα παντως στην xtrv 12.0.6 στο mi 9t pro την έχει ακόμα αυτή την επιλογή που λες. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk