Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-294 από 294.

• Δεν ξέρω αν γράφω στο κατάληλο μέρος, άλλα θέλω να δώσω τις ευχαριστίες μου για την θαυμάσια και απροβλημάτιστη ROM "Kenzo_THUNDER_MiUi8-6.9.29" που σήμερα φόρεσα στο κινητό της γυναίκας μου... Μακάρι να βγάλεις φίλε και για το "Ηydrogen" αν και γενικά δεν έχω πρόβλημα με την GTV. Και στα δύο κινητά δεν κατάφερα να έχω root access στο ES File Explorer, ενω το root παίζει μιά χαρά για όλες τις άλλες εφαρμογές όπως adaway, titanium backup, root explorer, boot manager κ.τ.λ Ευχαριστώ.

• Παράθεση από oyk152: “Παιδιά καλησπέρα στην παρέα σας. Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλους για την πολύτιμη βοήθεια που δίνετε σε εμάς. Nα σας πω εν συντομία το πρόβλημα μου. Έχω Νote pro 3 με Official Global Stable 8.0.2.0 και κλειδωμένο bootloader. Eχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα, έχω πάρει έγκριση και επίσης έχω λογαριασμό ΜΙ cloud/acount/ στο PC και στο κινητό με +30******. Το κινητό ΔΕΝ κάνει official unlock με το πρόγραμμα (κολλάει στο 50%) Το πρόβλημα είναι οτι βάζω την τελευταία Official DEV …

• Αυτό είναι το δεύτερο μήνυμα που στελνω σήμερα σχετικά με το ποσό καλή ειναι ή Ελληνική 6.9.29 στο MI MAX hydrogen και σ' ότι αφορά την μπαταρία... Απλά όπως πάει θα βγάλει τρεις μέρες έχω SOT 2,5 ώρες όλα ανοιχτά (με το δίκτυο στο 3g και όχι 4g) 13 ώρες από την φόρτιση και είμαι στο 85℅!!!

• Πριν κανένα μισάωρο πέρασα την GTV-6.9.29 στο MI MAX (3,32) όλα μια χαρά, με μόνο πρόβλημα που είχα και στην 6.9.22 ότι δεν μπορώ να έχω root access στο ES File Explorer. Όλα τα άλλα προγράμματα που απαιτούν root παίζουν μια χαρα... Ευχαριστώ.

• Σχετικά με τα widgets διαβάστε το μύνημα του Maikmaik και δεν θάχετε κανένα πρόβλημα: maikmaik wrote: Αν τα σβήσεις τα widgets και τα ξαναπεράσεις τα κρατάει μετά την επανεκκίνηση. Εννοείται ότι τα κλειδώνεις και τους έχεις δώσει τα δικαιώματα για αυτόματη έναρξη καθώς και από την μπαταρία να μην τα κλείνει στο παρασκήνιο. Sorry δεν ξέρω να να βάζω το link, το μήνυμα είναι το 134 και βρήσκεται στην GTV-6.9.22

• Παράθεση από pankobios: “εχουμε κανένα νεότερο για το root που σε μερικές εφαρμογές δουλεύει Κ σε άλλες όχι. Επίσης στο kenzo το ξυπνητήρι δουλεύει κανονικά ακομα Κ όταν το τηλ είναι κλειστό (turned off). Ερώτηση:αν φλασαρω kernel απο xda μετά θα έχω πρόβλημα με τις επόμενες αναβαθμισεις; ” Μετά από τρείς καθαρές εγκαταστάσεις σε mi max και χωρίς να κατεβάσω την νέα έκδοση που υπάρχει στο play store , διαπιστώνω τα ίδια, το titanium backup παίζει το es file explorer όχι και στο adaway εκεί που π…

• Παράθεση από Bodai: “Ο Es εχει στις ρθμίσεις του ένα διακοπτάκι Root Explorer. Το έχεις ανοίξει? Οσον αφορα μέσα από την Miui δυστυχώς δεν γινεται όπως παλιά. Το κατήργησαν προ πολλού αυτό ... ” γι αυτό το διακοπτάκι λέω, μόλις το πετάω βγαίνει στο κάτω μέρος ότι δεν υποστηρίζει root διαφορετικά θα έβγαινε το SuperSU για να δώσεις δικαιώματα...

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από jgougos: “Καλημέρα, τι στραβό έκανα και ενώ το Titanium Backup παίζει άψογα (έτσι πιστεύω) το Es File Explorer μου λέει ότι δεν έχω Root; ” Σε ρώτησε το Supersu όταν ζήτησε δικαιώματα το ES και από λάθος απάντησες όχι ?? ” Τώρα θα σε γελάσω, γιατί η διαδικασία που συνήθως ακολουθώ είναι να μαρκάρω το ROOT και αμέσως να πηγαίνω να του λέω τι δικαιώματα να δίνει. Αυτό δεν μ' άφησε να το μαρκάρω. Σ' αυτήν την περίπτωση που εσύ αναφέρεις το SuperSU θα είχε τον ES στ…

• Καλημέρα, τι στραβό έκανα και ενώ το Titanium Backup παίζει άψογα (έτσι πιστεύω) το Es File Explorer μου λέει ότι δεν έχω Root; Tο MI MAX 3,32 φοράει την 6.9.22 Ελληνική. Ευχαριστώ

• Καλησπέρα, Χθές πήρα το δικαίωμα να ξεκλειδώσω , έβαλα την 6.9.22 την Ελληνική όλα μια χαρά και με την έχτρα βοήθεια που είδα σε ένα μήνυμα λίγο πιό πάνω σχετικά με τα widgets... Ευχαριστώ. (Μι ΜΑΧ 3,32) Edit: Μερικές φορές μου κάνει ζοομ την ταπετσαρία και όταν πάω να την ξαναβάλω μου βγάζει αδυναμια!!! Υπάρχει φάρμακο γι αυτό;

• Παράθεση από NasDriver: “Δες και αυτόν τον τρόπο για να βάλεις την official global developer Method 1: System Update ” Με αυτόν τον τρόπο που μου έδειξες το μεσημέρι όλα πηγαν ρολόι, ευχαριστώ και πάλι...

• Παράθεση από NasDriver: “Εδώ είναι οι οδηγίες Method 1: System Update ” Σ΄ ευχαριστώ πολύ... καλή σου μέρα.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από jgougos: “Φοράει 6.0.1MMB29M και MIUI Global 8.0.10 (MBCMIDG). ” Με Global Stable δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις, μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις την official global developer από την αναβάθμιση του κινητού ” Η διαδικασία είναι να την κατεβάσω και να την βάλω στο κινητό (σε ποιόν φάκελο) και μετά να κάνω update; Το προηγούμενο μου ήταν ένα Nexus 5 και τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά ...

• Καλημέρα σας, χθες αγόρασα (έλαβα) το Xiaomi Mi MAX 32gb. Φοράει 6.0.1MMB29M και MIUI Global 8.0.10 (MBCMIDG). Βεβαιώθηκα ότι έχει κλειδωμένο το Bootloader και μετά έκανα αίτηση για να μου στήλουν μήνυμα για ξεκλείδωμα. Θέλω να ρωτήσω εάν είναι απαραίτητη προυπόθεση να βάλω DEV ROM και αν ναι ποιά μου προτείνεται; Ευχαριστώ