Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 294.

• Μην αναβαθμίζεται το SuperSU από playstore, και μην βάζετε απο twrp νεότερη απο την 2.79 SR3. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδω: showthread.php?t=3452703

• @gkalen Τα διάβασα βρε φίλε, είδα και ότι έφυγε το beta από το aroma και είπα να βάλω, ΑΝ και σταμάτησα να με αρέσουν οι aroma από το 2012 Δεν προσφέρουν τίποτα, δώστε μια καθαρή ROM χωρίς τίποτα άλλο (τα mods σου είναι αρκετά να κάνουν την διαφορά), το κάτι άλλο όποιος ψάχνεται θα το βρεί.

• Παράθεση από gkalen: “@BanditGR Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα .. Οι αρομα ρομς είναι ακόμα σε beta μορφή , οπότε κάποιες επιλογές υπάρχουν σαν default , όταν τις αλλάξουμε όλες δεν θα υπάρχουν προβλήματα τέτοιου τύπου .. Το script έχει αλλάξει ήδη 3 φορές μέχρι να πετύχουμε έναν επιθυμητό κορμό , αφού έχουμε τον κορμό μετά θα γινει και ότι χρειάζεται για να μην δημιουργούνται προβλήματα . Δε χρειάζεται να προτρέχουμε λοιπόν για κάτι το οποίο δεν είναι ακόμα 100% έτοιμο , όταν ετοιμαστούν όλ…

• Παράθεση από thomas01: “Παράθεση από BanditGR: “Θα κάνεις προσαρμοσμένη εγκατάσταση και θα επιλέξεις τον default MIUI launcher. Θα σου λυθεί λογικά το πρόβλημα ” Είπα να τεμπελιάσω και να κάνω την προεπιλεγμένη αλλά δεν βοήθησε ο κ@@ launcher ” για να καταλάβω η προεπιλεγμένη δεν βάζει τον default miui launcher;

• @MIUI_ART Θα υπάρχει δυνατότητα να περνούμε την Rom χωρίς aroma installer; Edit: δεν μου ήλθε η απάντηση σου σαν νέο μήνυμα γι αυτό έκανα αυτήν την ερώτηση. Πάντως ένα από τα μειονεκτήματα των aroma installers είναι και το ότι ανεβάζουν το μέγεθος της Rom 200kb τουλάχιστον, ειλικρινά πιστεύω ότι τέτοιου είδους installers δεν προσφέρουν τίποτα, αυξάνουν τα kb

• Παράθεση από markito: “Σε mi5 gemini κόλλησε στο 93% αλλά η εγκατάσταση έγινε. Στα υπόλοιπα ότι είπε από πάνω ο φίλος @jgougos εκτός από το άλμπουμ που σε εμένα έμεινε στη θέση του ” Το άλμπουμ και το σημειωματάριο δεν πρέπει να είναι στις επιλογές απεγκατάστασης γιατί χωρίς το πρώτο δεν μπορείς να περάσεις φωτογραφίες στις επαφές και χωρίς το δεύτερο έχεις μια επιλογή ανενεργή όταν πέρνεις τηλέφωνο ώστε μέσα από την οθόνη του τηλεφώνου να πάρεις σημειώσεις...

• Προσπάθησα να περάσω την fixed 7.5.25 aroma στο mi5. Οι οθόνες είναι από παλιά Rom 7.5.11 και αναφέρει την mi5s . Η εγκατάσταση έγινε χωρίς όμως να βγει από τον aroma installer. Έκανα επανεκκίνηση με power button. Στην εγκατάσταση είχα επιλέξει να μην εγκαταστήσει το album. Από μόνο του εκτός αυτού αποκατέστησε και το σημειωματάριο. Με την απεγκατάσταση του album δεν υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας των φωτογραφιών στις επαφές, γράφει ότι δεν έχεις φωτογραφίες. Υπάρχει δυνατότητα να περνούμε την …

• Η aroma 7.5.25 Έχει πρόβλημα στην εγκατάσταση: Σε Gemini & hydrogen

• Κι εγώ είχα προβλήματα με το SuperSU. Από 2,79 πήγα σε 2,80 και μετά 2,81 και στις δύο περιπτώσεις έγινε μέσω TWRP η εγκατάσταση. Το root έπαιζε οκ αλλά δεν άνοιγε η εφαρμογή του SuperSU. Προσπάθησα να κάνω TWRP restore backup αλλά δεν μπορούσα γιατί κάποιο partition /s δεν ήταν mount. Πέρασα με fc την 7.5.18 με το 2,79 SuperSU , έγινε restore το backup, και πέρασε ΟΚ το 2,81 SuperSU. Τώρα όλα δουλεύουν ΟΚ, και εκτιμώ ότι το πρόβλημα το δημιούργησε η 2,80 .

• Έχω έναν φίλο που μέχρι τέλος 2016 πήγαινε κάθε 6 μήνες Κίνα για εισαγωγή ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων. Κατά καιρούς του έδινα καμία παραγγελία αλλά ποτέ δεν μου έφερε τίποτα παρά μόνο από HK απλά γιατί ακόμη και ο Διευθυντής πωλήσεων της εξαγωγικής που τον συνόδευε δεν μπορούσε να καταλάβει αν ήταν αρχική γνήσια συσκευασία , ανακατασκευή κτλ. Στο HK μου είπε ότι τα πράγματα ήταν πιο απλά αλλά αγόραζες πιο ακριβά και με περιορισμό στην ποσότητα. Συνήθως ερχόταν με ένα flagship Samsung κ…

• Ο duang τα πήγε τα xiaomi στα ύψη!!! 315$ το mi5 . Λέω να τον ρωτήσω ' τι έγινε βρε φίλε;' Την απάντηση μου την έδωσε ο γιός μου ' πάρε το κουτί και τα παρελκόμενα και μόλις μου στηλεις και το υπόλοιπο θαχεις και το κινητό, όλα ταύτα για να μην έχεις τελωνείο!' Πλάκα πλάκα μετά από αυτό πιστεύω ότι τελικά οποίος ρίσκαρε θα λάβει το αγαθό που παρήγγειλε. Απλά έκανε μια καλή διαφήμιση το μαγαζί του...

• Είχα γράψει και ανεβάσει screenshots οτι με την 7.5.11 το gemini μου έδωσε τα καλύτερα στατιστικά μπαταρίας... Ε με την 7.5.18 πάει ακόμη καλύτερα περίπου 30 min +SOT.

• Παράθεση από soulg: “Εγώ πάντως το τελευταίο τρίμηνο έχω παραγγείλει καλώδια usb (πακέτα με 5-6-10 καλώδια),... ” Κακώς παράγγειλες καλώδια, τόσα θα στήλει ο duang

• Όλα ΟΚ σε kenzo, hydrogen, στο gemini είχε lags, που μετά από 2-3 επανεκκινήσεις δείχνει ότι έστρωσε. Το VOLTE συνεχίζει να μην μπορεί να επιλεχθεί. Ευχαριστούμε...

• @Bodai ίσως οι ταχυμεταφορές είχαν διαφορετικό καθεστώς, το πιο πιθανό είναι τώρα να εναρμονίζεται και το ΕΛΤΑ (μάλλον κι αυτό είναι προς πώληση, όταν πήγα αρχές Απριλίου να κάνω την παραλαβή είχαν απεργία για κάτι σχετικό με πώληση αν δεν κάνω λάθος). Παλιά με DHL (ταχυμεταφορές) πλήρωσα ΦΠΑ , με τα ΕΛΤΑ πάντα 12€ αυτό το 3€ που αναφέρουν τα παλικάρια δεν μου έτυχε ποτέ.

• Παράθεση από zt654: “άρα αυξήθηκε όπως μου είπε ο ταχυδρόμος! ” Το πιο πιθανό είναι ο υπολογισμός που έκανε ο @Bodai δηλαδή να άλλαξε ο νόμος και τα εκτελωνιστικα να έχουν πλέον ΦΠΑ

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από jgougos: “εν είναι έτσι, σε μένα πριν ένα μήνα είχα 48€ ΦΠΑ + 12€ εκτελωνιστικα ΕΛΤΑ και πλήρωσα 60€ για το mi5 ” Απλά σε σένα ο ταχυδρόμος έκανε λάθος και σου πήρε μόνο τα 12€, σου έκανε δώρο το ΦΠΑ ” μην επιμένεις κάνεις λάθος, διάβασε την αναλυτική απόδειξη και κάτω κάτω τον λόγο που αυτές οι συναλλαγές απαλλάσσονται από ΦΠΑ.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από zt654: “Το 12 ευρώ παιδια των ΕΛΤΑ πήγε στα 14,88. Μου το είπε σήμερα ο γνωστός μου στο ταχυδρομείο! ” Δεν άλλαξε τίποτα βρέ ... ανέκαθεν ήταν 12€ +24% = 14,88€ ” δεν είναι έτσι, σε μένα πριν ένα μήνα είχα 48€ ΦΠΑ + 12€ εκτελωνιστικα ΕΛΤΑ και πλήρωσα 60€ για το mi5

• Δεν έχω κάνει ακόμη την δοκιμή με aroma rom installer, θέλω όμως να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και για αυτήν την προσπάθεια. Δύο ερωτήσεις: 1. Αύριο θα υπάρχουν δύο roms μία με aroma και μία συμβατική; 2. Στην aroma υπάρχει επιλογή για εγκατάσταση ή όχι TWRP recovery;

• @billfot εγώ τον Φλεβάρη, και αφού έκανε μια επίσκεψη 35 ημέρες στο τελωνείο +60€ το κουστούμι...