Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 294.
-
@ktsak Γιατί δεν δοκιμάζει την πρώτη επιλογή που έχεις στα αντίγραφα, να πάρεις δηλαδή backup τοπικά στην sd ; Εδώ σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις 1.Συστημα 2. Εφαρμογές. Υπόψιν να μην τρέχει καμία εφαρμογή ούτε στο backgroud γιατί δεν θα την πάρει backup.
-
Τελικά πέρασα στην fixed 7.4.6 για gemini (mi5) με FC αφού πήρα backup τοπικά τις εφαρμογές (για επαναφορά). Ναι η 7.4.6 beta είναι μακράν καλύτερη από την 8.2.10 stable στην οποία δεν παίζει sms 160 (δεν με νοιάζει), ΑΛΛΑ είχα σοβαρό πρόβλημα να σκρολάρω στο folder των εφαρμογών του Nova Launcher στα tabs που έχω!!! και γινόταν μόνο από ;άκρη σε άκρη ή από περιοχή που δεν υπήρχαν icons εφαρμογών. Η μπαταρία φαίνεται καλή πλέον και μάλλον πλησιάζει τις 5,5 ώρες sot.
-
Καλημερα, η fix 7.4.6 και μετά από FC στο hydrogen δείχνει εξαιρετική και στην μπαταρία (το μόνο παράπονο που είχα με τις nougat).
-
Περασα την 7.4.6 fixed στο hydrogen με FC!!!Είχε να φάει FC από τον Οκτώβριο. Η γκαντεμια όμως έχει πέσει στο gemini που σε 5 μέρες που το έχω έχω κάνει 4 FC με το τελευταίο χθες το μεσημέρι, έλα όμως που έβαλα stable γ**ω την γκαντεμια μου που δεν βγήκε fix
-
@MIUI_ART εμένα μου ήλθε το fix mail που λέει για 7.4.6 αλλά μου δίνει 7.3.30 Edit: tnx για το άμεσο
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από djtutis: “Παίδες μόλις ανέβηκαν στο xiaomi.eu διορθωμένες ρομς για τα MI4C, MI4S, MI5, MI5C, MIMAX, MIMAXPro όπου δουλεύει το playstore ” Το γνωρίζουμε, και είναι ήδη οι ROM στον φούρνο για μαγείρεμα και σερβίρισμα αργότερα... ” Θα βγει και stable για το mi5;
-
Στο kenzo δείχνει ΟΚ, στο hydrogen φαίνεται ότι στωνει η μπαταρία από βδομάδα σε βδομάδα. Θέλω feed back από αυτούς που έχουν gemini γιατί τώρα μου ήρθε αυτό και βγάζει SOT 4-4,5 ώρες, είναι οκ; Ευχαριστώ την ομάδα...
-
@Nelias Ευχαριστώ αλλά αν είναι η Ρουμάνικη μέθοδος με το lacky patcher δεν την βάζω λόγω αρχής. Προτιμώ την μέθοδο που μου είπε ο @MIUI_ART απεγκατάσταση του update του playstore και εγκατάσταση των εφαρμογών. Πιστεύω ότι σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα αν και περιμένω να στρώσει και σε άλλα σημεία η nougat.
-
@MIUI_ART έχω φάει την κατάρα , πιθανόν από τον @gkalen ότι rom περνάω σε ένα νεο κινητό , πρώτα να βάζω μία thunter και μετά χωρίς fc ότι να ναι
-
Το πρόβλημα με το playstore δεν το έλυσαν πάντως ούτε και στην 7.4.6 έχω βαρεθεί να κάνω απεγκατάσταση στο playstore για να πάει σε πιο παλιά ver. για να κάνω εγκατάσταση με fc. Βαρέθηκα, τελικά έβαλα 6.0.1 και πέρασα σε 7 χωρίς fc.
-
Παράθεση από jgougos: “oftopic Δεν κατάφερα με το twrp 3.1.0.1 για το gemini να πάρω otg backup.Με το ίδιο otg και usb stick όλα οκ στο twrp 3.1.0.0 για hydrogen. ” γραψτε λάθος!!! Είχα ξεχάσει να κάνω restart 2 recovery ενώ είχε φορτωμένο άλλο usb!!!
-
oftopic Δεν κατάφερα με το twrp 3.1.0.1 για το gemini να πάρω otg backup.Με το ίδιο otg και usb stick όλα οκ στο twrp 3.1.0.0 για hydrogen.
-
Παράθεση από MANVLIS: “Τελικά χρέωση 24φπα + 12 έξοδα το συνολικό κόστος για το note 3. Sg post το έστειλαν. Στο τελωνείο το κοστολόγησαν 100€ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ατυχία και σε σένα, μιας και πριν λίγες μέρες πήρε φίλος από Κωτσόβολος το redmi note3 pro (kenzo) 179€ .
-
@gkalenΕκανα unistall το update. Νομίζω αυτό μου είπε να κάνω ο MIUI_ART και μετά προσπάθησα να κάνω ενημέρωση αλλά έχω μείνει στο αναμονη για wifi
-
@MIUI_ART βασικά δεν είδα αυτό που περίμενα στο nougat ούτε και στο mimax, δηλαδή multiwindow κατάσταση οπότε δεν το έχω και κακό να βάλω κάποια 6.0.1 αν έβρισκα κάποιο λινό με καμία που να μην έχει πρόβλημα. Σε ότι αφορά το playstore, τις μονές εφαρμογές που έκανε update ήταν το Gboard και το 'Συστημα Android WebView' με που τα κατηργησα έχω μείνει στο Αναμονή για wifi
-
Σημερα παρέλαβα το mi5 ξεκλεισωσα και έβαλα την 7.3.30 είδα το πρόβλημα που μέχρι τώρα δεν είχα στο mimax και redmi 3 pro με το playstore. Μιλάμε δεν κατεβάζει τίποτα. Έβαλα και την 8.2.1.0 stable και εκεί τα ίδια! ΤΙ ΚΑΝΩ;;;;
-
Παράθεση από TOLIS38: “παιδια δεν εκανα hard reset αλλα μονο τα wipes (RN3 pro) ... ολα καλα Εκτως απο ενα μνμ οτι σταματησε να λειτουργει το GOOGLE PARTNER .... εχουμε καμια ιδεα πως φτιαχνει αυτο????? ” πηγαινε στις εφαρμογές και βρε το google partner setup και κάνε wipe data. Ακόμη πιο καλύτερα μέσα από το titanium backup ακριβώς το ίδιο 'wipe data'