Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 343.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από jimarios: “Αφού είναι έτσι αυτές οι οθόνες δηλαδή, γιατί έχει μόνο από την μία πλευρά της απαίσια γωνία και όχι και από τις δύο, αλλά και γιατί δεν το κάνουν όλα τα ίδια μοντέλα; ” Γιατί είναι πιθανό το backlight να είναι μόνο από την μία πλευρά της οθόνης (την "καλή" πλευρα)” Αυτό μόνο στη δική μου ε; στις άλλες που έχει review στο YouTube δηλαδή γιατί το backlight δεν είναι μόνο στη μία πλευρά; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αυτό που βλέπετε είναι οι απαίσιες γωνίες θέασης που έχει μια φθηνιάρα LCD οθόνη και τίποτα παραπάνω. Μην περιμένετε να βρείτε σε action camera του κιλού, IPS οθόνη. Η οθόνη αυτή είναι μόνο για να διαχειρίζεστε το μενού και τίποτα Παραπάνω. :thumbsup:” Αφού είναι έτσι αυτές οι οθόνες δηλαδή, γιατί έχει μόνο από την μία πλευρά της απαίσια γωνία και όχι και από τις δύο, αλλά και γιατί δεν το κάνουν όλα τα ίδια μοντέλα; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από takisfrag: “Εγώ πιστεύω ότι έχει θέμα ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είναι σίγουρο βασικά. Έστειλα και το βίντεο που έχω ανεβάσει στο YouTube σε έναν Έλληνα που έχει ανεβάσει review της ίδιας κάμερας, να δει αν το κάνει και αυτού και περιμένω απάντηση Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δείτε και αυτό σε εξωτερική λήψη. Την μια μαυρίζει όταν στρίβει αριστερά και την άλλη όταν στρίβει δεξιά. Είναι άχρηστη για μένα η κάμερα σε αυτή τη κατάσταση. Σε άλλα βίντεο στο YouTube δεν βλέπεις την παραμικρή αλλαγή χρωμάτων στην οθόνης ενώ σε αυτήν ούτε ευθεία δεν είναι καθαρή η εικόνα. Ελπίζω να βγάλω άκρη με το @GearBest cloud.tapatalk.com/s/5a8aea4968395/VID_20180219_170529.mp4 Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από flowin_through: “Δεν ξέρω, αφού είναι λόγω γωνίας θέασης ίσως δεν είναι πρόβλημα. Δε μπορεί να έχουν super amoled οθόνες αυτές οι κάμερες..” Είδες το πρώτο βίντεο στο YouTube που έβαλα; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από flowin_through: “Ένα λεπτό, άμα την κοιτάξεις όχι υπό κλίση, αλλά κατευθείαν, πάλι δείχνει κόκκινο; Δεν είναι της γωνίας θέασης;” Το κόκκινο βγαίνει στο μενού. Αν δεις το άλλο βίντεο θα δεις ότι μαυρίζει από συγκεκριμένη μεριά Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART σοβαρα δε βλεπεις κατι ή κανεις πλακα;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να περιγράψεις το πρόβλημα της οθόνης, γιατί φυσιολογικά τα βλέπω εγώ... :D” Παρατήρησε την πρώτη λήψη και την Τετάρτη. Στην πρώτη στρίβοντας την αριστερά μαυρίζει η οθόνη. Αν την κάνεις τούμπα μαυρίζει όταν στρίβει από δεξιά. Η γωνία θέασης είναι χάλια και ακόμα και στην ευθεία πάλι ψιλομαυριζει. Θέλει λίγο στραβά να την έχεις για να βλέπεις καθαρά. Το ίδιο κάνει και στην οθόνη του μενού όταν την στρίβεις δεξιά και αριστερά Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώ…
-
i bought Elephone rexso explorerx action camera and the lcd screen have big problem. you can see the problem on this video youtube.com/watch?v=PXm6pXNlUoc
-
οχι μονο δεν εμπαινε η ρομ εκεινες τις μερες, φαγαμε και καπελο απο τον κινεζο.... =============== Δεκ 8th 2017, 8:59pm =============== τελικα παιζει να ειναι επειδη εχουμε ενεργο την ευρεση συσκευης....δεν εξηγείτε αλλιως...αν και δεν εχουν αναφερει πολλοι οτι εχουν θεμα με το μηνυμα αυτο.εγω μεσα στο account Mi μονο ατο εχω ενεργο.την ευρεση...οποτε ισως εχει να κανει με αυτο
-
παιδια και εγω τσιμπισα σημερα την καμερουλα και μπορω να πω οτι εριξα αρκετα καντηλια μεχρι να βγαλω καποια ακρη. η καμερα δουλευει μονο με το app του store το οποιο ειναι παλιο.οταν το τρεχεις πρωτη φορα διαλεγεις την κινεζικη λεξη που ειναι πανω πανω που λογικα θα ειναι το china.μετα απο τα setting μπορεις να αλλαξεις την γλωσσα ,αλλά δεν αλλαζουν ολα στα αγγλικα.εχει ακομα πολλα κινεζικα. εχει βρει κανεις τιποτα με το πως σε ειδοποιει αν εντοπισει κατι κλπ;επισης αν κανεις update το app κλαψ…
-
Παράθεση από KillGamerGr: “Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα απο τα μεσα σεπτεμβρη εχω κανε μια αγορα απο το gearbest συγκεκριμενα ενα κινητο ( redmi note 4x ) και κατι μπιχλιμπιδια αξια μικροτερερης το 10 ευρω .... Eιχα επιλεξει dpd uk αλλα το δεμα δεν εφευγε εξαιτιας λαθων στοιχειων οποτε απο οταν συμπληρωσα τα σωστα στοιχεια ( τα ειχα γραψει στα ελληνικα την πρωτη φορα ) με διαβαιβεωσαν πως θα το στειλουν με dpd uk .... Δυστηχως ομως η παραγγελεια ηταν μικροτερη των 2 κιλων με αποτελεσμα εξαιτια…
-
Εμένα δε την πέρασε ποτέ.... Έβγαλε error και όταν έκανα reboot system με έβαλε πάλι recovery. Ε τότε για να μην γίνει στραβή πέρασα καπάκια την παλιά που είχα... 6f51146b997674113918afc8eb2bdc1f.jpg Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τελικα το θεμα λυθηκε...για αλλη μια φορα με την βοηθεια του @gkalen!! και την παλια ρομ πουειχα βαλαμε, αλλα τιποτα δε εγινε.με την νεα παλι τιποτα.οποτε μεσω fastboot περασαμε νεο twrp και αφου τοτε εκατσε καλα η ρομ που ειχα, περασαμε απο πανω την νεα xtrv!! τωρα το γιατι εγινε αυτο δε ξερω....Ευχαριστω πολυ και παλι φιλε για την βοηθεια που μου παρεχεις τοσα χρονια !!!