Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 343.
-
Πρώτα δηλαδή να βάλω την παλιά ρομ, μετά νά τρέξω το backup και μετά πάλι πέρασμα την xtrv ;η παλιά ρομ όμως που είχα θά περαστεί κανονικά όπως ήταν ή θα περαστεί περίεργα όπως η νέες; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ενταξει @gkalen οταν εισαι free πες μου....στο κινητο ομως!
-
Παράθεση από 8@nos: “Έτσι για να γουστάρεις Νομίζω πρέπει να το κάνεις παρείτσα με το @gkalen... ” σταθερη αξια ο @gkalen εδω και χρονια!!!! =============== Σεπ 25th 2017, 10:30pm =============== Παράθεση από gkalen: “@8anos Ασ'τα να πάνε , μαζί το καναμε το τελευταίο φλασαρισμα αλλά δεν έκατσε ... Πάμε πάλι .. ” τι εχει σειρα τωρα; να το πεταξω εξω στη βρόχα το ρημαδι καλυτερα;
-
Παράθεση από 8@nos: “:dash: ” αστα να πανε λεμε.εχω δοκιμασει τα παντα.σημερα φαντασου εχω κανει τουλαχιστον πεντε φορες περασμα ρομ! εχτες να δεις....ακομα πιο πολλες!!
-
Παράθεση από 8@nos: “Κάνε swipe to factory reset που σου λέει παραπάνω και μετά ξαναφλάσαρε ” και παλι τα ιδια!!
-
@gkalen καλημερα!! μεχρι τωρα εχω κανει 2 φορες εγκατασταση της xtrv.....και με ολα τα παραπανω wipes που σου ειπα(και με reboot πριν το ινσταλλ οπως μου ειπες) αλλά και χωρις ολα τα wipes (οπως εχουμε πει και μου ειπες να κανω και πιο πανω)....τζιφος η δουλεια και παλι
-
εκανα τα εξης wipes για να καθαρισει τελειως το κινητο. dalvik cache, cache, inernal και data.μετα factory reset ,instal και μετα wipe και reboot system.αυτα τα εκανα και στην xtrv και στην arωma. και με της 2 rom το twrp που εχει μετα ειναι το 3.0.0.1.επισης στο προσαρμοζμενο install της arωma επελεξα messnger ,youtube και τελικα δεν τα εκανε εγκατασταση. τελος αφου με κουρασε να περναω ολη μερα ρομς, εκανα οτι ειπα πιο πανω, περασα την arωma 7.9.15 beta miui 9 οπως λεει στις ρυθμισεις και περα…
-
no MD5 file found unmount of/system failed; no such volume. ειναι κατι αυτο; δεν ειναι με κοκκινα γραματα
-
παντως αν παω στο Γενικό ευρετήριο βοηθητικών οδηγών και μετα παω στο Πως να εγκαταστήσετε το Google Play Store σε οποιαδήποτε συσκευή Xiaomi [βήμα-προς-βήμα οδηγός] , δε μπορω να κανω τιποτα.απο αυτα...τα βηματα που λεει δε μπορουν να γινουν στο κινητο μου.δε ξερω αν παιζει ρολο το οτι το thread ειναι για miui 6 και 7
-
περασα και τις δυο ρομ στο redmi2 2ram αλλα με FDD ρομ.σε καμια δεν εχει playstore.... ουτε η xtrv ουτε η aroma =============== Σεπ 24th 2017, 6:41pm =============== Παράθεση από 8@nos: “TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI βρίσκεις TWRP για τη συσκευή σου και μετά φλασάρεις την arωma Κοίτα και αυτό τον οδηγό για βοήθεια ==> Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi απλά θα κατεβάσεις τη rom από εδώ. ” ευχαριστω φιλε μου
-
Παράθεση από gkalen: “@jimarios Να βάλεις twrp και είναι οκ .. ” μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ για το πως το κανω; επισης στο δικο μου που εκανα wipes data davilk internal, δε μου εχει playstore μεσα =============== Σεπ 24th 2017, 4:11pm =============== ουτε φυλλομετρητη ουτε swiftkey keyboard =============== Σεπ 24th 2017, 4:31pm =============== dolby atmos, xiaomi.gr, flash player και super su εχω !μηπως λειπουν apps απο το system/app της ρομ;
-
@gkalen σε ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση σου.μια ερωτηση τελευταια να σου κανω.σε redmi 2 με κινεζικη rom πρεπει να κανω κατι αλλο για να βαλω αυτην την ρομ;
-
σε redmi2 ακομα η αλφαβητα ειναι με λατινικα στις επαφες.... =============== Σεπ 24th 2017, 8:41am =============== γινετε καπος να τα αλλαξω τα γραμματα αυτα για να μην περιμενω επομενες ρομ; ξεκινησα να στηνω το κινητο και παλι απο την αρχη και δεν θελω να το ξανακανω στο μελλον.μηπως να μου πειτε πως λεγετε το αρχειο να το παρω απο αλλη ρομ και να το βαλω σε αυτη;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Παράθεση από jimarios: “Για να την περάσω πάνω από xtrv 7.6.8 πρέπει να κάνω factory reset; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν δεις στην αρχή λέει: Αν η ROM που έχετε στην συσκευή σας είναι παλαιότερη από την 7.6.25 Version, θα πρέπει να προχωρήσετε σε Factory Reset πριν από την εγκατάσταση της νέας MIUI 9 ROM. Άρα ναι πρέπει να κάνεις ;)” Εγώ νόμιζα ότι η 7.6.8 είναι πιο μετά από την 7.6.25. Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για να την περάσω πάνω από xtrv 7.6.8 πρέπει να κάνω factory reset; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στα download που εχει aroma και xtrv ποια ειναι καλυτερη ρομ; εχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ τους; ρωταω για το Redmi2 fdd .τωρα ειμαι με 7.6.8 beta xtrv αλλά οταν κανω restart μου βγαζει το logo της aroma.eyxaristv
-
@gkalen σε αυτή του Σεπτεμβρίου λες ε; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Anritsu: “Μήπως το ξεχάσανε και δεν μπήκε στο μείγμα ? Μικρό το κακό . Μήπως μπορούμε να φλασάρουμε από πάνω ? Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μάθαμε τίποτα τελικά; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
βοηθεια σας παρακαλω
ΜήνυμαΠοια η διαφορά factory reset μέσω TWRP από την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
οντως....και εγω τσεκαρα τα λατινικα και μονο εκει παιζει το mod