Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 343.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “@jimarios Έχεις προσέξει ποτέ τα κίτρινα αυτοκόλλητα πάνω στα δέματα της post nl; Αν δεν τα πρόσεξες θα σου πώ πως λένε ότι το δέμα δεν πληροί τις προυποθέσεις των άρθρων 28 και 29 της Ε.Ε./” Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ κίτρινα αυτοκόλλητα Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “δεν ισχύει αυτό που γράφεις με την postnl...θα την φας από....πίσω, τελικά....κ θα τρέχεις, ουρλιάζοντας!! :monster:” Χααχαχα θα την φάω λες ε; υπέθεσα ότι βλέπουν το δέμα ότι είναι από Ολλανδία και ότι τα αφήνουν. Οπότε μόνο warehouse Ευρώπη ε; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ήξερα για τα warehouse αλλά μιας και τελευταία άλλαξαν τα πράγματα στα τελωνεία, είπα μην άλλαξε και τίποτα από αποστολή ευρωπαϊκή. Ήδη έχω κινητό στο τελωνείο από τις τριάντα Γενάρη και περιμένω να τα σκάσω σε φόρους. Γιαυτό θέλω να είμαι σίγουρος πριν ξανά παραγγείλω για να μη τη φάω από πίσω. Οι τριγωνικές αποστολές όπως με postnl παραμένουν ασφαλής μιας και πάνω έχουν και χαρτί από κινα αλλά και από Ολλανδία;τα expedited shipping τι λένε; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapata…
-
f59c40ade0ed079555d1d892340e1ffa.jpg Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά Mi5 από το E-Shop.gr
ΜήνυμαΑλλά και να το Ρουταρεις μπορείς ανάλογα την ζημιά που (χτύπα ξύλο) θα πάθεις να μπορέσεις να το ξερουταρεις οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά και η εγγύηση κομπλέ Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά Mi5 από το E-Shop.gr
ΜήνυμαΑν Ρουταρεις το κινητό τότε χάνεις σίγουρα εγγύηση. Με την αλλαγή ρομ δε νομίζω να έχεις θέμα εγγύησης. Είναι ακραίο νομίζω αυτό Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι καλά κινητά; σε σχέση με xiaomi; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Παράθεση από jimarios: “@demakhs από ποιο σαΐτ είχες παραγγείλει; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” @demakhs μην το μαρτυράς. Κράτα το για τον εαυτό σου. Διαφορετικά μπορεί να σε καταδώσουν στον οχτρό :lol:” Χααχαχα Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΒΟΗΘΕΙΑ sos
ΜήνυμαΔώσε το εικοσάρικο. Μην ρισκάρεις SG Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “@spideman3 για 16.19€ χαλάς, αν υπάρχει καθόλου, φαιά ουσία βρε?? @jimarios το είχα συμβουλέψει να κρυφτεί για 75 μέρες, πήρα το refund από το paypal κ την επόμενη μέρα "ζωντάνεψε", όπως το χα δασκαλεψει... Πάω να παραλάβω... :phatgrin:” Άνοιξες case δηλαδή στο PayPal και πήρες refund; από ποιο σαΐτ είχες παραγγείλει; δε σου είπαν ότι δεν ευθύνονται για το πότε θα έρθει το δέμα και ότι φταίει καθαρά το ΕΛΤΑ; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “εγω πάω να παραλάβω το , refundιασμένο δώρο, redmi 3s, που πέρασε αέρας κ από τελωνείο κ από παντού!! :phatgrin:” Δωράκι από κινα; πως και έτσι ; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραίος φίλε μου. Αλλά εγώ από την περιγραφή του tracking δε βλέπω να πέρασε τελωνείο. Σε άλλον που πέρασε τελωνείο έγραφε τα παρακάτω. 2015-03-30 08:52 HIGHT-VALUE GOODS - OFFICIAL CUSTOMS DECLARATION REQUIRED 2015-03-30 08:52 ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY 2015-03-30 11:45 YED THES/NIKIS, ITEM ARR YED THES/NIKIS. Τεσπα σημασία έχει ότι παρέλαβες μια χαρά και χωρίς παραπάνω χρήμα Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Takis@20VT: “Να σας τρελλάνω λίγο: σήμερα μου ήρθε mail για πρόοδο πακέτου από nlpost ! Η παραγγελία έγινε στις 20/11/2016. Εχω πάρει ριφαουντ και θα αρνηθώ την παραλαβή του... ειδοποίησα και τον κινέζο, όλα ok... RS700631981NL” Σήμερα θα παραλάβεις φίλε. Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk