Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Παράθεση από Dante: “Μπορειτε να μου κανετε μια χαρη? Να πιεσετε το κινητο πισω και να μου πειτε εαν κανενος του τριζει? Σε ολα τα σημεια αλλα κυριως στα πλαστικα πανω και κατω. Ευχαριστω! ” Και σε μένα λιγάκι κατω αριστερα στο usb και πάνω δεξιά σε ένα σημείο...όχι δηλ σε όλο το κάτω και πάνω μέρος ...μόνο στα 2 σημεια. Τελικά αυτό το θέμα με το να μην μπορείς να κάνεις κλήση με 4g είναι θέμα software ?? Θα διορθωθεί καποια στιγμή ?
-
Εγώ πέρασα χθες την dev. Πιο πριν είχα την multi μετά global μετά china μετά dev china και τώρα dev ελληνική. Φυσικά δεν τκρατησα την καθεμια πολύ για να βγαλω συμπεράσματα. Καποια που είδα και πάλι δεν είμαι σίγουρος έτσι έχω την εντύπωση (μη πέσετε να με φάτε) , στην multi (την πειραγμενη δηλ ρομ απο το κινεζομάγαζο) το φλας ήταν πιο αδύναμο - λίγο πορτοκαλί αλλά στην περιήγηση στο νετ έχω την εντύπωση ότι ήταν πιο smooth δηλ τί εννοώ...έχω την " χαζομάρα" πείτε το, όταν μπαίνω σε μια σελίδα ν…
-
Παράθεση από greg_m: “@geornirv το έκανα, πέρασα την Ελληνική dev 6,3,24 και τώρα δε μπορώ να συνδεθώ μέσω wifi. Επίσης δεν κάνει factory reset από το μενού του τηλεφώνου. Μπήκα και έκανα wipe από το twrp αλλά και πάλι τα ίδια. Επίσης δεν βλέπει τη συσκευή στο pc όταν το συνδέω (θέλω να περάσω την Ελληνική stable). ” Φίλε και γω τα ίδια ακριβως "συμπτωματα" είχα. Δεν την πέρασες με εξωτερική καρτα έτσι ?? Πρέπει να την περάσεις με εξωτερική και πριν να κάνεις advanced wipe.
-
Παράθεση από PetrosGot: “Bodai έχω εγκαταστήσει το MiPhone2015731.exe - Google Drive . Χρειάζεται να κάνω κάτι ακόμα; Thracia ναι έχω ξεκλειδώσει. ” Παράθεση από greg_m: “Θα κάνω ξανά τη διαδικασία αύριο το πρωί από την αρχή. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα. ” Είχα το ίδιο θέμα με εσας. Η λύση είναι στην σελ.3 ποστ 35 lallasgr. Θα βάλετε το twrp αρχείο που δινει αυτός και όλα θα γινουν Λοιπον επανέρχομαι και λέω να μην περάσετε την ελληνική ρομ μεσα απο την internal storage του κινητού γιατί εμένα ό…
-
Παράθεση από Souits: “ Όπως βλέπεις υπήρχε ανάλογο μήνυμα, έπρεπε να το προσέξεις. Ναι υπάρχει λάθος αλλά γνωστοποιήθηκε.Επίσης τι μήνυμα σου βγάζει όταν φτάνει στο 50%???? Γιατί σε μένα έλεγε ότι δεν χρειάζεται unlock αυτή η συσκευη(γιατί πολύ απλά είναι ήδη) ” Το είδα το μνμ που λες εκ των υστέρων ...αλλα δεν έπρεπε να αλλαξει το λινκ της 1η σελιδας? Αυτο που λες μου γραφει αλλα υπέθεσα ότι αφού ξαναβαλα official ότι τον ξανακλέιδωσα. Γιαυτο ρωτάω πως μπορω να το δω αν ειναι ξεκλείδωτος? Φαίνε…
-
Δεν νομίζω ότι μπορούσα έτσι γιατί είχα προσωρινό TWRP. Πως μπορώ τωρα να δω αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader γιατί για να το βγάλω απο το bootloop φλάσαρα μεσω fastboot την global πρωτα και μετα official chinese. ΚΑι τώρα είμαι με την dev chinese. Μήπως έτσι τον ξανακλείδωσα ? Και αν ναι πως μπορώ να τον ξεκλειδώσω πάλι ? Και τέλος πως μπορώ να βάλω μόνιμο TWRP για να μην την ξαναπατήσω?
-
Λοιπον ακολούθησα τον οδηγό στην 1η σελίδα κατεβαζοντας την τελευταία dev rom απο το λινκ της 1ης σελίδας.Και μπήκα κανονικα στο TWRP και μετα πάτησα install αλλα μου εγραφε οτι δεν μπορεί να εγκατασταθει σε kenzo το πακετο hennessy και πάτησα να κανει reboot μεσα απο το TWRP και από τότε εχει κολλησει στο Mi logo .Μετά διάβασα ότι το λινκ της 1η σελίδας ήταν για το απλό 3 και όχι για το ΠΡΟ. Τί κναω τωρα ρε παιδια??? Γιατί υπάρχει το λινκ για το απλο note 3 σε νήμα που αφορά το Pro ?? Με αποτέλ…