Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 162.
-
Παράθεση από mib: “Ακόμα δεν πιστεύω αν έχει ΡΑΔΙΟ! ” Ούτε κι εγώ! Σε όλα τα hands on που που έχω δει σε κανένα, αλλά σε κανένα όμως, δεν υπάρχει εφαρμογή fm radio μέσα στις εφαρμογές και ειδικότερα μέσα στο φάκελο tools που εκεί βάζουν την εφαρμογή fm radio. Στο μόνο μέρος που αναφέρεται το ράδιο είναι εδώ All About Xiaomi Mi 5: Specs, Unboxing, Design,Performance, Cam Samples, Price - Xiaomi Mi 5 - Xiaomi MIUI Official Forum Εξακολουθώ να είμαι εξαιρετικά δύσπιστος. Πάντως αν έχει και ράδιο, γ…
-
Παράθεση από Opanos: “Παίδες, πως διάολο απενεργοποιώ την αλλαγή wallpaper στο default theme? Μου έχει σπάσει λίγο τα..ξέρετε.... ” Είπα να δοκιμάσω κι εγώ την τελευταία έκδοση και τσουπ βλέπω κάτι κινέζικους πύργους. Τσουπ βλέπω κάτι γυναικείες τσάντες. Αντε μετά πάλι κάτι κινέζικα τοπία.... Αν σταχει σπάσει λίγο άστο. Μπορεί να το συνηθίσεις και να σ' αρέσει.... Αν σου ταχει ζαλίσει εντελώς, στα χει κάνει τούμπανα σαν τα δικά μου... ρυθμίσεις - ταπετσαρία - επιλογή ταπετσαρίας - τοπικά, επέλεξ…
-
Ανέβασα το v1.6 με κάποιες μικρές αλλαγές στα custom governors. Ακολουθώ τις αλλαγές που κάνει ο Xmister χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι όντως είναι καλύτερες οι τιμές που βάζει. Όπως έχω ξαναπει τέλειες ρυθμίσεις για όλους δεν υπάρχουν, ο καθένας πρέπει να βρει τις δικές του. Απλά θεωρώ ότι από το feedback που ίσως παίρνει, ίσως να πλησιάζει περισσότερο σε ένα "μέσο όρο" που να ικανοποιεί περισσότερους. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα ικανοποιεί κι εσάς. Σε προηγούμενο ποστ είχα δώσει λινκ με το …
-
Παράθεση από Opanos: “Έχω το error "zip file is corrupt", παρά το οτι αν προσπαθήσω να το αποσυμπιέσω, προχωράει μια χαρά. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος με την v1.5 ? ” τώρα μόλις κατέβασα πάλι το .zip και το ξαναφλάσαρα με κάτι mods που έχω επιλέξει για μένα και όλα πήγαν καλά, οπότε δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το .zip Δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις και να το ξαναφλασάρεις μήπως δεν σου κατέβηκε σωστά την πρώτη φορά. Αν αποτύχεις πάλι πες ποια mods ακριβώς πας να περάσεις για να δ…
-
Παράθεση από evankouros: “Παράθεση από karlesg: “Αν έχεις TWRP recovery και πάρεις ένα πλήρες backup (να συμπεριλάβεις και το nvram partition) δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Γενικά καλό είναι να έχει κάποιος αυτό το backup και στη συσκευή του και να το κρατήσει και κάπου αλλού για ασφάλεια. (το backup βρίσκεται μέσα στο φάκελο TWRP) ” Έχω περασμένες (με τον οδηγό καθαρής εγκατάστασης του "caeser") ελληνικές dev (τα έχω αφήσει στην 5.12.31), οπότε TWRP έχουν. Από εκεί κι ύστερα όμως, δεν ξέρω ούτε κα…
-
Παράθεση από evankouros: “Παρακαλώ! Παρακολουθώ με ενδιαφέρον το θέμα σου από την αρχή, αλλά δεν έχω βρει ακόμη το θάρρος να πάρω τα XRN2 απ' τα παιδιά μου για να ενεργήσω ανάλογα, καθότι φοβάμαι μην κάνω καμιά χαζομάρα. ” Αν έχεις TWRP recovery και πάρεις ένα πλήρες backup (να συμπεριλάβεις και το nvram partition) δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Γενικά καλό είναι να έχει κάποιος αυτό το backup και στη συσκευή του και να το κρατήσει και κάπου αλλού για ασφάλεια. (το backup βρίσκεται μέσα στο φάκελο T…
-
Παράθεση από evankouros: “Παράθεση από karlesg: “Στο 1ο ποστ ανέβασα το v1.5 με κάποιες μικρές αλλαγές στα gov1 gov2. ” Thanks για τα όσα έγραψες-ενημέρωσες.Στο 1ο post όμως το αρχείο εμφανίζεται ως "v1.4". Είναι λάθος ονομασία, ή απλά ξέχασες να δώσεις το link κι είναι το προηγούμενο; ” Είχα κάνει λάθος στο λινκ. Σ' ευχαριστώ για την επισήμανση
-
Στο 1ο ποστ ανέβασα το v1.5 με κάποιες μικρές αλλαγές στα gov1 gov2. Επειδή με ρώτησε ένας φίλος και μου πρότεινε να προσπαθήσω να εξηγήσω κάποια πράγματα... Το όλο πράγμα είναι πολύ περίπλοκο! Θα προσπαθήσω πολύ πολύ σύντομα να πω κάποια πράγματα. Η ενέργεια που καταναλώνει γενικά μια συσκευή δεν εξαρτάται μόνο από την ισχύ που καταναλώνει κάποια δεδομένη στιγμή, αλλά και από το χρόνο που καταναλώνει τη συγκεκριμένη ισχύ. Άρα αυτό που θέλουμε είναι μια εργασία όχι απλά να ολοκληρωθεί στη χαμηλό…
-
@giorgosmc φίλε μου σόρυ, το ξέρω ότι ίσως φανώ λίγο "περίεργος" τώρα, αλλά πίστεψέ με δεν το κάνω επίτηδες... Παράθεση από karlesg: “Στο ερώτημα πείτε μου τι να βάλω. Aπό μένα ούτε εσύ, ούτε κάποιος άλλος πρόκειται να πάρει απάντηση Τώρα αν απλά δεν την παλεύεις να το ψάξεις για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, είτε δεν έχεις χρόνο, είτε δε θέλεις, είτε δε μπορείς, είτε έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις... τότε το καλύτερο που μπορώ να σου συστήσω είναι να μείνεις στοκ! ” Δυστυχώς δεν έχω τις …
-
Παράθεση από giorgosmc: “οκ απο οτι καταλαβα αυτο μονο για να γυρισω σε default, βασικα εκανα και modify touchboost αλλα στο τελος αφησα ξεκλικαρισμενη τη συγκεκριμενη ρυθμηση και κλικαρα το slowramp, τωρα αν τα αφησω ετσι θα ειναι οκ θα μετρανε οι ρυθμησεις που εχω δηλαδη δε χρειαζετε καποιο wipe αλλα μονο στη περιπτωση που θελω να γυρισω σε τελιως default θα χρειαστω παλι update της rom & wipe σωστα? ” Δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι στο redmi note 2 tool; Αν έχεις βάλει μ…
-
Παράθεση από mpakakos: “Εβαλα Dolby Atmos στο Mi Note pro. Άψογο. ” Τα dolby atmos, htc camera, xreality, walkman και z5 image enhancement είναι γενικά Ports εφαρμογών οπότε λειτουργούν λογικά αν όχι σε όλες στις περισσότερες συσκευές. Τα υπόλοιπα είναι για mediatek. Λογικά στο redmi note 3 που έχει το ίδιο soc θα πρέπει να λειτουργούν όλα. Αλλά βέβαια αυτοί με redmi note 3 δε μπορούν να τα βάλουν γιατί πολύ απλά έχουν κλειδωμένο bootloader. Βέβαια αν κάνουν 40 μετάνειες, πρωί βράδυ, μάθουν την …
-
Παράθεση από mpakakos: “Εισαι δύναμη! Δεν φτιαχνεις και τίποτα για το mi note pro; ” Χλωμό! Δεν έχω συσκευή και στα "τυφλά" δε μ' αρέσει να κάνω κάτι... Βέβαια και συσκευή να είχα, πάλι χλωμό θα ήταν! Γενικά δεν παίζει και πολύ ελεύθερος χρόνος... Παράθεση από bilis1234: “Καλημέρα να ρωτήσω κάτι?? Εάν κατεβάσω το Redmi note2 tool μπορώ από εκεί να φτιάξω την αυτοδιναμια της μπαταρίας?? Η χρειάζεται και κάτι άλλο?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η απάντηση δεν είναι α…
-
Παράθεση από nifitsa_kakia: “Ήθελα να ρωτήσω πώς πάει η τελευταία dev από θέμα μπαταρίας μιας και έχουν περάσει κάποιες μέρες. ” έτυχε και δοκίμασα και την τελευταία. Χάλια. Μου εμφανίζονται kernel wakelocks και google serrvices wakelocks από το πουθενά με το ίδιο ακριβώς σετάρισμα σε σχέση με παλιότερες ρομ. Σε κάποια ρομ Ιανουαρίου δε θυμάμαι ποια, είδα και σαν πρώτο wakelock τον fingerprint sensor!!! Ναι καλά διάβασες, οι Κινέζοι έχουν φορτώσει driver για fingerprint sensor στη ρομ του Redmi …
-
Να σας κάνω μια ερώτηση. Συζητάτε όλοι για το Μι5 τι θα έχει τι δε θα έχει και νομίζω ότι χάνετε την ουσία... Οκ λογικά καλά specs θα έχει, αλλά θα το αγοράσετε day one, χωρίς δεύτερη σκέψη; Αν είναι να σας πρήζουν τα "φρύδια" οι Κινέζοι με τον bootloader και ούτε τη ρομ που κάνετε compile εσείς δε μπορείτε να του περάσετε, θα είστε ικανοποιημένοι; Ή μήπως θα κάθεστε να τους παρακαλάτε συνέχεια στο αγγλικό φόρουμ; Συγγνώμη αλλά αυτά τα πράγματα που κάνουν οι Κινέζοι είναι καραγκιοζιλίκια.... Οκ …
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΔεν έχω παρακολουθήσει το θέμα αλλά επειδή με ρώτησε ένας φίλος γιατί ενδιαφέρεται... Απ' ότι καταλαβαίνω λίγο που διάβασα οι Κινέζοι στην ουσία δεν προχωράνε τη διαδικασία ξεκλειδώματος με κανονικούς ρυθμούς σωστά; Δηλαδή είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να ξεκλειδώσει κάποιος τον bootloader; Τι απαιτείται αυτή τη στιγμή από λογαριασμούς xiaomi κλπ και κατά προσέγγιση πόσος χρόνος μπορεί να χρειαστεί για να ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία;
-
Δεω έχω δοκιμάσει λεπτομερώς την κάμερα αν και οι διαφορές αν ισχύουν αυτά που λέει φαίνονται κυρίως στο βίντεο και όχι στις φωτο. Χθες ξέχασα να φορτίσω το κινητό το βράδυ και είδα το πρωί τα παρακάτω στατιστικά και είπα να πάρω δύο screenshots. Η χρήση είναι ομιλία, λίγα sms, viber, whatsapp, διάφορες εφαρμογές ενημέρωσης, καιρού, διάφορα χρηστικά κλπ, πολλά mails (2 λογαριασμοί push και 2 fetch ανά 4 ώρες) και πολύ browsing... Παιχνίδια δεν παίζω. Wifi/data συνεχώς ανοιχτά, αυτόματη φωτεινότη…
-
Παράθεση από Thracia: “Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που έκανες για να μας προσφέρεις όλα αυτά τα mod. Έχω μια ερώτηση,διάβασα ότι για να ενεργοποιηθεί το clearmotion πρέπει να απενεργοποιηθεί ο NuPlayer,ξέρεις αν ισχύει? ” Όχι δεν ισχύει. Απλά να ξέρεις ότι δε δουλεύει στον στοκ video player. Πρέπει να έχεις τον mx player. Διάβασε εδώ πώς να το δοκιμάσεις [HOW TO] Enable MediaTek's ClearMotion Technology on Redmi Note 2 and All Other MIUI 7 based ROMs - Word of Power
-
Όλα τα mods βρίσκονται στο /system Όταν φλασάρετε μια ρομ σβήνεται το /system και περνιέται μετά αυτό που υπάρχει μέσα στη ρομ, το stock δηλαδή. Οπότε με το φλασάρισμα της ρομ δεν μένει τίποτα μέσα, όλα έχουν αφαιρεθεί. Τα underclocok, touchboost, governor, mtk camera είναι αφαιρούμενα. Δηλαδή αν βάλετε την τιμή "0" στο mods.prop τότε θα αφαιρεθεί και το συγκεκριμένο mod. Οπότε αν αλλάξετε τις τιμές και ξαναφλασάρετε το .zip μπορείτε είτε να τα βάζετε, είτε να τα αφαιρείτε τα συγκεκριμένα. Εννοε…
-
@giorgosmc το cpu-z δε δείχνει τα χρησιμοποιημένα cpu states. Από το cpu-z μπορείς να καταλάβεις το touchboost πώς δουλεύει. Βάλε cpu spy κι εκεί θα δεις ότι η συχνότητά σου δεν ξεπερνάει την επιλεγμένη τιμή. Για να δουλέψει το underclock πρέπει να κάνεις και το underclock=1 Πέρασα μια βόλτα από το θέμα του xmister στο xda και είδα ότι έχει αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στις τιμές που έδινε. Τώρα οι τιμές που χρησιμοποιεί στην εφαρμογή redmi note 2 tool είναι πολύ πιο "λογικές" και καλύτερες σε θε…