Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 90.

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65652/

• Καλημερα.. Εμενα δεν μου εχει ερθει τιποτα ακομα "Redmi note 4" (mido) ... Δεν ξερω μηπως σκασει στην υπολοιπη μερα..

• Παράθεση από amavroudis: “Δεν θα πάρει vowifi το mido... ” ΤΕΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΜ ΜΕΡΑ!!!

• Παράθεση από amavroudis: “Όχι σε όλες τις συσκευές... ” Σιγουρα οχι σε ολες..εγω για το Redmi Note 4 (mido) ενδιαφερομαι...

• Καλησπερα σε ολους!! Καπου διαβασα σημερα οτι το Redmi note 4 (mido εχω εγω) δεν θα παρει την MIUI 11 μαλλον..εχουμε κανα νεο περι αυτου η ειναι κατι που δεν ισχυει? Τελος μια ερωτηση.. με την MIUI 11 ενεργοποιητε και το wifi calling?

• Ενταξει το βρηκα...αλλαξα το region σε Ινδια και εμφανιστηκαν παλι εφαρμογες που ειχαν εξαφανιστει. Κομπλε...ευχαριστω για την βοηθεια! Απ οτι εμαθα τελη Οκτωβριου θα περαστει και η MIUI 11 στα redmi note 4 mido..ισχυει αυτο?

• Μπορεις να με βοηθησεις που βλεπω και αλλαζω το region..μηπως εχω κανει πατατα

• Καλησπέρα παιδιά... Εδώ και 2 μήνες περίπου έχει εξαφανιστεί η συντόμευση με τα θέματα..την εφαρμογή την βρίσκω μόνο όταν κάνω αναζήτηση μέσα από τις ρυθμίσεις και όταν την ανοίγω έχει μέσα μόνο 3 θέματα τα οποία δεν μπορώ να ενεργοποιήσω καθώς μου λέει ότι "υπάρχει αδυναμία σύνδεσης στο ίντερνετ" Αυτό έγινε μετά από κάποιο update αν θυμάμαι καλά.. Κανείς καμιά ιδέα για την επιδιόρθωση?

• Το θεμα ειναι οτι βγαζει ετσι την γραμματοσειρα μονο σε απαντησεις μου στα sms (οχι σε viber η skype) σε ορθογραφικες προτασεις στο πληκτρολογιο και σε widgets. Δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο..

• Δοκιμασα και με nova και με άλλους launcher...τίποτα τα ίδια... δεν μπορώ να βρω ποια ρύθμιση είναι αυτή με την γραμματοσειρά του χρήστη..

• Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να αλλάξεις θέμα > reboot > δες εάν συνεχίζει ” To δοκιμασα και με τα 2 θεματα που εχω απο MIUI και με reboot..τιποτα συνεχιζει το ιδιο... ειναι θεμα launcher λες? Να δoκμασω να βαλω τον Nova?

• Καλησπέρα σε όλους και κάλο καλοκαίρι!!! Χθες αγόρασα πιστεύω και κατά την γνώμη μου τα καλύτερα bluetoouth ακουστικά της αγοράς..τα AM61 SPORT LITE της Huawei..κάποια στιγμή και από δικό μου λάθος έσπασα την ζεύξη με το κινητό μου και μετά δεν μπορούσα να τα συνδέσω με τίποτα πάλι..βασικά ούτε το κινητό μου ούτε τ άλλα κινητά φίλων μου δεν τα έβλεπαν..πάνω στην απόγνωση μου αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων δικτύων με αποτέλεσμα, μήπως και τα δει κτλ..φυσικά κ δεν επιδιορθώθηκε το πρόβλημ…

• Παράθεση από theopan: “Παράθεση από pelemponis: “Ελευθερωσα 2,5 gb περιπου και ετσι εχω 10,5 τωρα ελευθερα ακομα..ευχαριστω και παλι! ” 8GB ελεύθερα είχες πριν δηλαδή και πανικοβλήθηκες; Δεν είναι λίγα αυτά. Το 30-40% του μέγιστου διαθέσιμου χώρου είναι (μετά τον χώρο που καταλμβάνει το λειτουργικό). Να είχες 1GB ελεύθερο να το καταλάβω. Τέλος πάντων αν έχεις ενεργή την ηχογράφηση κλήσεων σβήσε και τα αρχεία. miui/sound_recorder/call_rec είναι το path. Καταλαμβάνουν πολύ χώρο συνήθως αν μιλάς αρ…

• Ευχαριστω για τις συμβουλες απ ολους σας, Θα κανω οτι μου ειπατε και θα επανελθω.. ---------------------------------------------------------------------- Ελευθερωσα 2,5 gb περιπου και ετσι εχω 10,5 τωρα ελευθερα ακομα..ευχαριστω και παλι!

• Παράθεση από amavroudis: “Τα αρχεία σου, φωτογραφίες και άλλα. Όχι τις εφαρμογές. Αν έχεις φτάσει να γεμίσεις τη μνήμη με τις εφαρμογές, τότε χρειάζεσαι νέο τηλέφωνο με μεγαλύτερη μνήμη... Πόσο είναι η μνήμη τώρα; Τι γέμισες; 64gb; ” 32αρα θα γεμίσω όπου να ναι...άντε να δούμε πως θα το κάνω τώρα..και δεν ψήνομαι με τίποτα για νέο τηλέφωνο..καμιά άλλη πρόταση..εκτός του να σβήσω εφαρμογές..? Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από pelemponis: “Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους!!! Τωρα τελευταια παρ…

• Παράθεση από amavroudis: “Πέρασε.τα αρχεία.σου στη μνήμη που παρήγγειλες. Δεν γίνεται να μεταφέρεις πια εφαρμογές σε εξωτερική μνήμη. Άφησε την εσωτερική μνήμη μόνο για το τηλέφωνο και τις εφαρμογές σου. ” Ποια αρχεία εννοείς να περάσω στην εξωτερική? φωτογραφίες κτλ? Το πρόβλημα μου είναι ότι από τις εφαρμογές και τα updates που κάνουν κοντεύει να γεμίσει η εσωτερική...

• Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους!!! Τωρα τελευταια παρατηρω στην συσκευη μου καποια κολληματα...ενα απο αυτα ειναι οτι οταν κατεβαζω καποιο αρχειο "οποιουδήποτε είδους" εννοειται παντα καθαρο...μου το εμφανιζει συνεχεια μεχρι και 2 μερες μετα...με το μηνυμα " εγινε ληψη νεου αρχειου" η "βρεθηκε νεο αρχειο".. ενω το αρχειο το εχω μεταφερει και δεν ειναι καν στις ληψεις..και φυσικα οταν παταω το μηνυμα και παει στις ληψεις..δεν υπαρχει κατι.. αλλες φορες αναβει η οθονη μονη της..και καποια αλλα μι…

• Ευχαριστω για την απαντηση, εχω την MIUI Global 10.2.3.0 stable και δυστηχως δεν βρηκα αυτη την επιλογη.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62005/

• Καλησπέρα παιδιά... Μια ερώτηση..πως μπορώ στην κεντρική οθόνη να χαμηλώνω τον ήχο έντασης κλήσεων και όχι τον ήχο πολυμέσων?

• Μια ερωτηση και απο εμενα.. Θελω να παρω μια micro sd για το κινητο αλλα δεν ξερω ποια απ ολες ειναι συμβατες οι κανουν ολες.. Δηλαδη υπαρχουν οι MICRO SDXC, SDCIT, SDHC UHS. κτλ....