Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 339.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sisois - - Recoveries
ΜήνυμαΕλα Γεωργιε πως εισαι,ολα καλα;εχουμε καιρο να γραψομιλησουμε.vince k oxygene δεν βγηκαν νεες;
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
Μήνυμαεβαλα στο vince αυτες απο global κ μετα δεν επαιρνε τιποτα.κλειδωσε το data.ετσι εβαλα φαστμπουτ ρομ απο miflashgemini,μετα recovery κ επαναφορα
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΔηλαδη αυριο τις εχουμε;
-
ΜήνυμαΘα χουν κ το 8.1 βεβαια
-
ΜήνυμαΝομιζω στις 13 rom ειναι κ το redmi 5 plus;
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ.απλα ερώτηση.θαθελα να ασχοληθώ....με το αθλημα
-
ΜήνυμαΧαιρετω.ερωτηση.με ποια εφαρμογή μπορουμε να φτιαξουμε custom rom;
-
Μήνυμαζητω συγγνωμη.δεν το ηξερα.παραθετω λινκ για οποιον ενδιαφερεται-----miui_HM5Plus_8.7.2_76770ccbd5_7.1.zip
-
ΜήνυμαΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΑΝΤΑΣ.ΛΟΙΠΟΝ.ΕΔΩ VINCE REDMI 5 PLUS.ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ROM MIUI 10- miui_HM5Plus_8.7.2_76770ccbd5_7.1-ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΒΑΛΑ ΤΟ PLAY STORE ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ BETA K ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΕΤΑΕΙ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ......
-
ΜήνυμαΠρέπει να υπαρχει κυκλος γυρω απο κεραυνο για γρήγορη φόρτιση
-
ΜήνυμαΧαιρετω.τι σε ολους;δεν υπάρχουν για ολες τις συσκευές;
-
Υ.Γ. ο σύνδεσμος δουλεύει απο το τηλέφωνο κ οχι απο υπολογιστηρα
-
getrom.php?m=yes&app=true
-
Χαιρετω.εγω παω μεσω λινκ που ειχα δημιουργησει συντομευση μεσω browser κ μπορω να κατεβασω
-
Απλα δεν ειναι στον εν λογω καταλογο.ισως εγινε λαθος.θα δειξει
-
Χαιρετω.Καλα Το redmi5 plus ,απ τα καλυτερα κ νεωτερα δεν ειναι να αναβαθμιστει;δεν το πιστεύωκκ εγω αυτο θελω να πιστευω.ειναι δυνατον;απ τα καλυτερα κ δυνατοτερα τελευταία μοντελα.εχω βεβαια κ το mi max 2
-
miui 10
ΜήνυμαΧαιρετω.Καλα Το redmi5 plus ,απ τα καλυτερα κ νεωτερα δεν ειναι να αναβαθμιστει;δεν το πιστεύω
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
sisois - - Recoveries
ΜήνυμαΕχω sd.σβηνει μονο ο χωρος του τηλ ετσι;στειλε σε παρακαλω ενα μηνυμα στο chat και εξηγησε μου πως να στελνω.προχωραω σε φορματ
-
sisois - - Recoveries
ΜήνυμαΕχω sd.σβηνει μονο ο χωρος του τηλ ετσι;