Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 339.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sisois - - Recoveries
Μήνυμαδεν προλαβα να δω την απαντηση σου.συγγνωμη
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555,το κανεις το κανεις.θα φκιασεις με internal;ευχαριστω
-
sisois - - Recoveries
Μήνυματο κανεις το τελευταιο με internal storage σε παρακαλω;
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555χαιρετω.καλη 40κοστη.εχω λινκ απο ρομ με αντροιντ 9 για tulip.μπορεις να παρεις κερνελ για twrp? miui_HMNote6ProGlobal_9.3.11_ce1cfaab86_9.0.zip
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμαενταξει ειναι τωρα.μη το πειραζεις
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμακαταφερα να μπω στο recovery 1 φορα.πηρα αντιγραφο ολα οκ.ομως δεν ξαναμπηκε στο recovery.κατι γινεται,σαν να μην εχει εγκατασταθει
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμαελα Γιωργη.ολα καλα;εγω παντως δεν μπορω να το φλασαρω,ουτε απο twrp ουτε με υπολογιστη adb
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμαχαιρετω.το lavender ακομα δεν Ελλαδα.οταν θαρθει κ μετα απο ξεκλειδωμα βαλε κανα 2μηνο.δεν θελω απο κινα να το παρω
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμαγια tulip εχεις τιποτις τελευταιο με internal storage;
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555χαιρετω.για redmi note 7 ποτε μπορεις να βγαλεις;υπαρχει μονο κινεζικη stable προς το παρον..παιρνεις κερνελ απο αυτην;
-
αδελφε δοκιμασε κ magisk 16.1
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@kouskousνομιζω οι κινεζικες ρομ δεν αλλαζουν τοποθεσια .μονο οι παγκοσμιες
-
-
-
Χαιρετω.νομιζω αν καποιος δοκιμασει με format data να βαλει την 8.11.15 θα δουλέψει τελεια.το χω κανει
-
@vabene73ειναι πανευκολο.μπαινεις twrp το διαλεγεις κ εγκατασταση.απλα μολις κανεις εγκατασταση την official rom πριν μπεις σύστημα κανεις εγκατάσταση το lazyflasher.
-
@vabene73.μολις εγκαταστησεις το twrp,αμεσως πρεπει να φλασαρεις το lazy flasher.πριν να μπεις συστημα.μετα δεν θα φευγει το twrp.ομως για να βαλεις dolby για το oreo,χρειαζεται το magisk.οποτε......κ εγω το mi max 3 εχω με κινεζικη ομως custom rom miuipro.
-