Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Λοιπονπερασα me to miflash stock rom gia toredmi note5A ugg lite με απολητη επιτιχια.Ακολουθησα με καθε λεπτομερια τον οδηγο που μου εδοσες καιπαλη περνο τοσιγκεκριμενο λαθος.Ανιγοντας το ερρορ που στελι το σιστημα μου αναφερει μεσα οτι ειναιθεμα με το webview kai den einai install. Οταν προσπαθησα να το κατεβασοκαι να το καμο ινσταλλ δεν με αφησε μου εβγαλε αποτηχια.Τι αλλο να κανο!!! Και επισης το σιστημα μου βγαζει οτι ειναι τετραπιρινος επεκσεργαστης πραγμα που δεν ισχιει!!Ειναιδιπιρινος Μηπ…
-
Το ειχα κανει επσες τελικα και δεν κρασιαρε αυτη την φορα αλλα οταν ανιγα το πλαυστορ μου εβγαζε μια μαυρi οθονη μονο και πανο απλα εβλεπα το wireless signal kai sim signal
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Andreasneop: “Μου ειπε καπιο παιδη να δο μεσα απο το root explore να του δοσο permission αλλα δεν τα καταφερνο,Δεν ksero τι αλλο να κανο ” η εύκολη λύση ειναι να βάλεις μια official rom με miflash και μετά μια καθαρή εγκατάσταση της XTRV. ” τι ενοουμε καθαρη εγκατασταση χtrv. ποσ το κανο απλα θελο να με σιγουροσ
-
@gkalen ουτε στην επαναφορα δουλεβει @geoanto me miflαση ρομ δεν θα κλιδοσι ο bootloader?
-
Καπιος που εχει γνοσεις παρακαλο να βοηθηση .Πρην την αλλαγη σε global source ηταν ολλα τελεια με το κινητο αν εκσερεσουμε το τελευταιο καιρο τιν μπαταρια Απο την ημερα λοιπον που γυρισε σε global source μου πεταει error σε οποια version κανο εγκαταστη ειτε ειναι stable ειτε ειναι dev.Το κουμπακη update and google paly store οταν τα πατησο κλινουν και crasharoun Σημιοστε οτι το google play store mou το βγαζει σαν error απο την ορα της εγκαταστασης To θεμα κσεκινα απο την ορα που παταο create new…
-
Παράθεση από amavroudis: “Μπορει καπιος να μου πει πος να βρο to playstore application απο το root exploer giatimou crashari καιθελο να δοκιμασο να το αντικαταστησο και να του δοσο permission μηπσο και Λεισο τοπροβλημα μου Παράθεση από Andreasneop: “ ” καταργηση των ενημερώσεων στο playstore και reboot θα σε βοηθήσει. ” Πος να το απενεργοπιισο αφου δεν μου ανιγι καν τιποτε.
-
Μπορει καπιος να μου πει πος να βρο to playstore application απο το root exploer giatimou crashari καιθελο να δοκιμασο να το αντικαταστησο και να του δοσο permission μηπσο και Λεισο τοπροβλημα μου
-
Οταν λες καθαρη εγκατασταση τι ενοεις. Πεσμου την διαδικασια πος πρεπει να το κανοσε παρακαλο
-
@amavroudis φιλε υπαρχει τροπο να αφεραισο τελειος το playstore kai na to κανο εγο εγκατασταση κσανα μπορει αυτο να διορθοσει οτι θεμα εχει
-
Οτι και να κανο ειναι το ιδιο φιλε
-
Απο τη μερα που αλαχτηκε σε global source αντιμετοπιζο θεμα.Οταν παο να καμο install tin aroma I xtrv μου δινει το ιδιο προβλημα. Οταν κανο καθαρο σεταρισμα καιφτανο εκι που λεει να κανεις επαναφορα του κινητου or set as new.Το σιστημα βγαζει λαθος οτη το playstore δεν ανταποκρινετε και κλινη, Για να ολοκληροσο την εγκατασταση πρεπει να μην σηνδεσο internet alla και μεταοταν ειμαι μεσα στη rom εχο πολα θεματα.Play store Gallery και αλλα application crashiaroun. Τα δοκιμασα ολλα καιευχαριστο για …
-
Θεμα με το redmi note 5a ugg lite. Στο σεταρισμα εκεί που διαλέγεις ρύθμιση ως νέα συσκευή ή επαναφορά από backup,κρασαρει και βγάζει report για google play services. Δοκιμασα και σε καθαρη εγκατασταση και να το περασο και πανο απο παλια εκδοση αλλα εχο το ιδιο αποτελεσμα Καπιος να βοηθησει