καλησπερα στην ομαδα. εχω ενα redmi note 3 του κατεβασα τη κινεζικη dev. την εβαλα στο κινητο και οταν παω να την περασω μου λεει ''can't verify update'' μετα κατεβασα και μια πιο παλια κινεζικη dev. ρομ και παλι τα ιδια. τι να κανω;;
παιδια ξεκλιδωσα σημερα το κινητο. ακουλουθησα ολα τα βηματα και εκανα instal την ελληνικη ρομ 6.6.30 εκανα το reboot αλλα δεν μου εβγαλε ποτε την ερωτηση για την εγκατασταση του super user και τωρα το κινητο οταν παω να το αναψω βγαζει το σημα mi κανει restart ξαναβγαζει το mi και μετα σβηνει χωρις να αναψει. τι να κανω;
πηγα να ακουλουθησω αυτο τον οδηγο Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) αλλα κολαω στο 6ο βημα. επισης να πω οτι το κινητο μολις το βαλω στη usb αναβοσβηνει ενα κοκκινο λαμπακι στο κινητο
Παιδια εχω προβλημα ακουλοθησα ολα τα βηματα εβελα την ελληνικη ρομ αλλα μετα το restart τιποτα. Το κινητο τωρα αναβει δειχνει το MI και μετα σβηνει. Τι να κανω;
Την αιτηση την εχω κανει και εχει γινει δεκτη. Απλα κατεβασα την κινεζικη ρομ οπως λεει ο οδηγος μετα πηγα για update πατησα στις τρεις τελειες και επελεξα την ρομ και μετα κολλαει το update οπως φεναιται στην εικονα και μετα κλεινει η εφαρμογη του update.
Καλησπέρα σε όλους. Το κινητο το ειχα αγορασει απο vickmall και ειχα γραψει να μου κανει root και να μου περασει την ελληνικη γλωσσα. Τα στοιχεια του κινητου μου ειναι στις εικονες απο κατω. Επισης το κινητο το παρελαβα και με την εφαρμογη kingroot η οποια δουλευει κανονικα. Ακομα πηγα να το ξεκλιδωσω ακολουθοντας τον οδηγο του φορουμ (εχω παρει εγκριση). Κατεβασα την developer rom της κινας αλλα κολλαει στο update οπως φενεται στην εικονα. Δεν ξερω τι να κανω. Θελω να βαλω την καιρουρια stable …