Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Φορτιστης
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ πολύ
-
Φορτιστης
ΜήνυμαΝαι ειναι οκ αυτο απλα εχει αρκετους με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο πισω κ δεν ξερω ποιον να επιλεξω
-
Φορτιστης
ΜήνυμαΚαλησπερα στη παρεα. Κατοχος του mi note 2 αλλα ο φορτιστης καηκε.Ξερει κανεις ποιον πρεπει να επιλεξω που να ειναι κ fast charging?
-
Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμασω! =============== Σεπ 26th 2017, 6:21pm =============== Τελεια εφτιαξε σας ευχαριστώ παρα πολυ! =============== Οκτ 1st 2017, 11:36pm =============== Με την κοκκινη γραμμη στο keyboard ξερει κανεις τι γίνεται??
-
Καλησπερα στη παρεα! Εχω το mi note 2 και εχω προβλημα με το wifi μονο στο χωρο εργασιας μου.. Οπουδήποτε αλλού μπαινει κανονικα ενω σε αυτο που αναφερω συνδέεται αλλα δεν εχει ίντερνετ.. Καμια ιδεα καποιος?
-
Να κανω κ αλλη μια ερωτηση? Οταν γραφεις σας βγαζει κ εσας απο κατω κοκκινη γραμμη στις λεξεις? Ξερουμε πως φευγει αυτο?
-
Να εδω λεει τι εχει.. Ευχαριστώ για τη βοηθεια!
-
Καλησπέρα παιδιά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Πήρα το xiaomi mi note 2 από geekbying. Φοράει την τελευταία global stable. Το κινητό με μέτρια χρήση ζεσταίνεται αρκετά θα έλεγα. Συμβαίνει και σε σας αυτο? Επίσης μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια ρομ που να έχει miui9? Έχω αρκετές απορίες ακόμα οπότε όποτε μου απαντήσετε ελπίζω να μου τις λύσετε! =============== Σεπ 18th 2017, 12:28pm =============== Ηια καποιο λογο δε μπορω να ανεβασω screenshot με τη ρομ αλλα σας γραφω παρακάτω οτι ειναι η ε…