Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 288.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Anritsu: “Καλησπέρα. Γίνεταί να καταργήσω τον βοηθό μέσα απο τη ρομ ή τουάχιστον να ξαναφλασάρω σαν Αρωμα? ” να μας το εξηγήσεις λίγο καλλιτερα;Μπορείς να πας από άρωμα σε xtrv απλά με flash στο twrp, αν εννοείς αυτό... Τουλάχιστον στην ίδια έκδοση... ” καλημέρα . Τον τελευταίο μήνα εβαζα arwma . Είπα να δοκιμασω πάλι xtrv και πλέον πρέπει να εγκαταστάθηκε αυτό που έχω δει να αποκαλείται "βοηθός" . Εμφανίστηκε δλδ μια παντελώς - για μένα - άχρηστη επιπλέον …
-
Καλησπέρα. Γίνεταί να καταργήσω τον βοηθό μέσα απο τη ρομ ή τουάχιστον να ξαναφλασάρω σαν Αρωμα?
-
Redmi 3S MIUI 9
ΜήνυμαΠαράθεση από gto: “Έχει βγει 9αρα stable για το land ; Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Ούτε 8.5 νομίζω .
-
Μια ερώτηση . Το redmis 3S βλέπω σταθερά δεν παίρνει την τελευταία stable ενώ τα redmi 3 /pro που είναι μια φουρνιά παίρνουν κανονικά . Δεν δίνει η xiaomi κώδικα ή δεν δεν έχει ζητήση στο κινητό στο φόρουμ ? Ειμαι με arvma dev και λέω να μετακομίσω οριστικά σε stable . θα πρέπει να περιμένω απο ότι φαίνεται . Ευχαριστώ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@Anritsu Σε όσες συσκευές έχω δεν κρασάρει η εφαρμογή της RyanAir. Πάρε πλήρες backup από το TWRP Recovery ώστε να μην χάσεις τίποτα από αυτά που έχεις τώρα, και δοκίμασε να κάνεις Factory Reset της συσκευής (Wipe Cache - Wipe Dalvik/Art Cache - Wipe Data). Μετά ξανακάνε Flash την ROM και σετάρησε την συσκευή σου από την αρχή. Βάλε πάλι την εφαρμογή RyanAir και δοκίμασε αν σου κρασάρει πάλι. Αν όλα είναι οκ, θα πρέπει να ξαναστήσεις τα πάντα από την αρχή... Αν σου κρασάρε…
-
Παράθεση από Anritsu: “Καλησπέρα . Σε Redmi 3s απο τις πρώτες διανομές της 9 είχα θέμα με κολλήματα και αναγκαζόμουν να κάνω επανεκκίνησεις . Ετοιμος ήμουν για stable μέχρι αυτήν που απο την Κυριακή που την έβαλα το τηλέφωνο δεν έχει ξανακολλήσει . Η μπαταρία βέβαια εξαφανίζεται σταθερά με ενα ρυθμό 20% γρηγορότερα . Επίσης παρατηρω μια δυσκολία να κλειδώσεi σε γνωστό wifi . Ανοίγεις wifi και περιμένεις μπορεί και 10 sec να συνδεθει στο οικιακό δίκτυο . Μικρό το κακό αλλά είναι αισθητή η διαφορά…
-
Καλησπέρα . Σε Redmi 3s απο τις πρώτες διανομές της 9 είχα θέμα με κολλήματα και αναγκαζόμουν να κάνω επανεκκίνησεις . Ετοιμος ήμουν για stable μέχρι αυτήν που απο την Κυριακή που την έβαλα το τηλέφωνο δεν έχει ξανακολλήσει . Η μπαταρία βέβαια εξαφανίζεται σταθερά με ενα ρυθμό 20% γρηγορότερα . Επίσης παρατηρω μια δυσκολία να κλειδώσεi σε γνωστό wifi . Ανοίγεις wifi και περιμένεις μπορεί και 10 sec να συνδεθει στο οικιακό δίκτυο . Μικρό το κακό αλλά είναι αισθητή η διαφορά . Σε όλη την 9 μου το …
-
Καλησπέρα. Σε redmi 3s δεν λειτουργεί η ενεργοποίηση της οθόνης με αποτύπωμα (οποιοδήποτε) . Αυτό το πράμα ενεργοποιείται από κάπου να το ελέγξω ?
-
Redmi 3S MIUI 9
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Μόλις κατέβασα την εφαρμογή @Anritsu και την δοκίμασα σε arΩma 7.10.19 και τρέχει μια χαρά. Εφτασα μέχρι το σημείο να διαλέξω πτήσεις SKG <-> ATH για 28/10/2017. Η εφαρμογή είναι αυτη που δίνει τώρα το Play Store ” Περίεργα πράγματα . Την έβγαλα και την ξανάβαλα . Πάλι τα ίδια . Κρσάρει με τη μία . Αν έχεις την καλόσυνη επειδή έχω και ένα άλλο θέμα , μπορείς να εγκαταστήσεις μία το runkeeper που παλευω ένα θέμα κάτι μήνες και δεν βγάζω άκρή . Ευχαριστώ Screenshot_2017-10-25-…
-
Redmi 3S MIUI 9
ΜήνυμαΓεια σας συντροφοι . Πόσοι έχετε πάει σε MIUI 9 και τι εντυπώσεις έχετε ? Εγώ αρχικά είχα κολλήματα τα οποία με Aroma 7.10.19 έχουν ελαχιστοποιηθεί (1 κόλλημα τις τελευταίες 3 μέρες ) . Αυτό βέβαια μπορεί να είναι τυχαίο . Με την 8 dev δεν είχα κάνενα κόλλημα σε 10 μήνες . Απο μπαταρία χοντρικά θα έλεγα ένα -25 % κατ 'ε κτίμηση . Καμία φορά που κοιτούσα παλιότερα την κατανάλωση δεν θυμαμαι να ήταν όπως τώρα μόνιμα πρώτο το Σύστημα Android Επίσης παρατήρησα πς κρασάσει μόνιμα στην εκκίνηση της η …
-
Η εφαρμογή ryan air δεν θέλει να παίξει . Εκανα clear τα data της αλλά δεν επανέρχεται . Κρασάρει με τη γνωστή καρτέλα για αναφορά στη mi
-
Με προηγούμενες 9αρες είχες θέματα ? 2/16 ή 3/32 έχεις ?
-
Καλησπέρα . Με τις πρώτες 9 είχα πρόβλημα στο redmi 3s . Κόλλημα στο κινηυτό , μάυρη οθόνη και αναγκαστικά hard reset . 1-2 φορές την μέρα . Χωρίς factory reset είχα περάσει την πρώτη 9 . Εκάνα FR και περάσα την προηγούμενη xtrv . Για 3 μέρες όλα καλά και μετά τα ίδια . Εχτές πέρασα Άρωμα την τελευταία προσπαθώντας οτι μπορώ να κόψω . Μάπα το καρπούζι . Πριν λίγο ξανακόλλησε . Ειναι προφανές ότι η 9 εχει θέμα τουλάχιστον στο δικό μου hardware . Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εκτός απο το να βάλω…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα για redmi 3S προβλέπται να βγει κάτι σύντομα ?Ειμαι με XTRV και σκέφτομαι σοβαρά να βάλω μια stable οπότε αν είναι να περιμένω να βάλω την τελευταία .
-
Καλημέρα Με τις πρώτες 9 είχα θέμα με το κινητό και κόλλαγε σχεδόν κάθε μέρα . Μάυρη οθόνη . Αναγκαστικά hard reset . Την είχα περάσει χωρίς factory reset. Οπότε ήθελα δεν ήθελα , έκανα f.reset , και πέρασα την XTRV 7.10.12 . Ξεκινησε καλά , αλλά στις 3 μέρες κόλλησε . Είπα θα είναι τυχαίο . Μετά απο 2 μέρες πάλι και πλέον σχεδόν καθημερινά θέλω hard reset . Σήμερα πρώτη φορά μου κόλλησε το βράδυ με αποτέλεσμα να μην χτυπήσει το ξυπνητήρι . Πέρα απο το Su δεν έχω καμία ιδιαίτερη εφαρμογή ή expos…
-
bluboo dual
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μπήκε τελωνείο και επειδή είναι κινητό θα πέσει "καμπάνα" ” Στατιστικά , ένα κινητό πόσο επιπλέον μπορεί να πάει ? Αν μιλάμε για κάνα 20-25 ΟΚ , αν μιλάμε για 80-100 ισως συμφέρει για πολύ ακριβά . Αν μιλάμε για παραπανω με βλέπω σε σκρουτζομάγαζο την επόμενη φορά .
-
Παράθεση από ataskinos: “Σε redmi, 3s δουλεύουν οι 160 χαρακτήρες στα sms, και διορθώθηκε με αναβάθμιση η αριθμομηχανή.. Φαίνεται να δουλεύουν όλα καλά... Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την γιγάντια προσπάθεια που κάνουν ώστε να ικανοποιούν και να λύνουν κάθε απορία των μελών αυτής της κοινότητας.... ” Καλέ μου άνθρωπε , κάνα κόλλημα έχεις φάει ? Στις προηγούμενες 9 είχα κολλήματα αρκετά (μαύρες οθόνες). Έκανα Factory reset την Παρασκευή το βράδυ πέρασα αυτή τη rom και πριν λίγο κόλλησε για π…