Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• Είχα μια gtv από οκτωβρη δε θυμαμαι τωρα να σου πώ. Μάλλον αυτό ήταν το λάθος μου. Να ακολουθήσω κατα γράμμα αυτό; Aυτόματο πέρασμα TWRP 2.8.6.1 Recovery μόνο σε Redmi 2 (2Gb Ram) HM2014813 μέσω ADB

• Το δοκίμασα αλλά δεν κάνει τίποτα. Μένει στο mi logo για πολλή ώρα.

• Προσπάθησα να περάσω την τελευταία xtrv rom και μόλις επέλεξα να τη φλασάρω μου έβγαλε ένα error και επέλεξα reboot. Από τότε το κινητό κολλάει στο mi logo και δεν προχωράει. Έβγαλα μπαταρία τίποτα. Προσπάθησα να μπώ σε recovery με power button & volume up αλλά πάλι τιποτα. Το μόνο που μου έβγαλε όταν πάτησα power+volume down με εβγαλε στο αρκουδάκι και έγραφε fastboot. Υπάρχει άλλος συνδυασμός για να μπώ σε recovery ή να μπορώ να κάνω κάτι με το fastboot;

• Xiaomi Red Rice Redmi 3 Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 4000mAh Android Smartphone

• Παράθεση από freekafe: “Παράθεση από Nikkou: “ - Εγω πάλι στο Redmi 2 2014813 όσο κι αν προσπάθησα να βάλω τόσο την προηγούμενη όσο και την τωρινή μου βγάζει update fail. Το δοκιμασα και με wipe data και χωρίς αλλα τίποτα. Μήπως πρέπει να κάνω wipe dalvik και cache; Τώρα έχω την 6.3.10 ” Βάλε την 6.3.17 πρώτα που έφτιαξαν τα παιδιά ιδικά για το δικό μας το τηλέφωνο και μετά αν περάσει αυτή δοκίμασε να περάσεις την καινούρια. Ελπίζω να σε βοήθησα και να δουλέψει. Καλό βράδυ σε όλους. ” Οκ πέτυχε …

• - Εγω πάλι στο Redmi 2 2014813 όσο κι αν προσπάθησα να βάλω τόσο την προηγούμενη όσο και την τωρινή μου βγάζει update fail. Το δοκιμασα και με wipe data και χωρίς αλλα τίποτα. Μήπως πρέπει να κάνω wipe dalvik και cache; Τώρα έχω την 6.3.10

• XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Nikkou: “Καλημέρα, φορά την 5.10.22 dev μπορώ να αναβάθμιση όπως πριν δηλαδή να την περάσω από πάνω χωρίς wipe; ” Ναι οι αναβαθμίσεις γίνονται από τον updater όταν πας από Dev σε Dev ή από Stable σε Stable. Αλλά τι κίνητο έχεις. Δεν γράφει στο προφίλ σου Wipe cache και Dalvik είναι καλό να γίνονται όταν αλλάζεις Ρομ αλλά όχι απαραίτητο συστατικό για την μετάβαση ” Redmi 2 2gb έχω και μέχρι τώρα έτσι το έκανα αλλά επειδή έχω πολύ καιρό να αναβάθμιση έλεγα μήπ…

• Καλημέρα, φορά την 5.10.22 dev μπορώ να αναβάθμιση όπως πριν δηλαδή να την περάσω από πάνω χωρίς wipe;

• Ο πιο γλυκός Κινέζος...

Nikkou - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παλευα μέρες να παραγγειλω ένα miband από Gearbest 4 κάρτες από δύο διαφορετικές τράπεζες έβαλα και όλο απορριπτόταν. Μέχρι που θυμηθηκα το yeso. Με την πρώτη πέρασε. Εύγε!!! Και tracking number σε λίγες ώρες μέσα και με φωτό του πακετου

• Μια απ τα ίδια κι εγώ, έχει γεμίσει το μυαλό μας από pin και passwords.

• Το νεο μου Redmi2 2gb

Nikkou - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Καλησπέρα, εδώ και λιγες μέρες είμαι κι εγώ κάτοχος του Redmi 2 2/16. Το τηλέφωνο ήρθε φορώντας 5.5.8 dev και μόλις το άνοιξα μου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση σε 5.6.4 αλλά δεν την έχω κάνει γιατί όλα λειτουργούν άψογα. Μέσα στα αρχεία είδα ότι υπάρχει ένα zip με την ονομασία xiaomi miui hellas 2014813 κλπ. Να υποθέσω ότι το μαγαζί από μόνο του μου έβαλε ελληνική rom και πλέον πατώντας οκ σε κάθε update προχωράνε όλα ρολόι χωρίς να χάσω κάτι πχ gapps, δυσλειτουργείες εφαρμογών ή της συσκευής κλπ…