Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 61.
-
Εμένα σε Mi-6 δεν λειτουργεί το μενού της Google με τον αισθητήρα αποτυπώματος.
-
Εγώ έχω πρόβλημα με τα μηνύματα, δεν μου ανοίγει η εφαρμογή. Στο Mi6
-
Καλησπέρα! Θα βγει έκδοση με Google Cam με portrait mode για το Mi6?
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΤα κατάφερα τελικά και την πέρασα. Ένα πρόβλημα έχω μόνο μέχρι στιγμής. Δεν ξεκινάει καθόλου η google camera.
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΝαι έκανα όλα τα βήματα, πριν είχα την τελευταία arvma
-
ΜήνυμαΡε παιδιά μου έχει κολλήσει καμιά ώρα στο 1ο reboot μετά το flash εκεί που λέει xtvr aroma στο mi-6 και γενικά έκανα επανεκκίνηση και δεν ξεκινάει
-
Παράθεση από VaggelisK.: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από VaggelisK.: “Όλα καλά με την εγκατάσταση...απλά τώρα όταν βάζω τις ρυθμίσεις πρώτη φορά μου λέει ότι είναι κλειδωμένη η συσκευή ” Θα βάλεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου (Kωδικός Mi-Account) και θα είσαι οκ. ” Όταν πάω να συνδεθώ σε δίκτυο δεν μου βγάζει το πληκτρολόγιο!! Μου το βγάζει μόνο όταν είναι να συνδεθώ στο mi account. ” Επιτέλους όλα καλά! Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από VaggelisK.: “Όλα καλά με την εγκατάσταση...απλά τώρα όταν βάζω τις ρυθμίσεις πρώτη φορά μου λέει ότι είναι κλειδωμένη η συσκευή ” Θα βάλεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου (Kωδικός Mi-Account) και θα είσαι οκ. ” Όταν πάω να συνδεθώ σε δίκτυο δεν μου βγάζει το πληκτρολόγιο!! Μου το βγάζει μόνο όταν είναι να συνδεθώ στο mi account.
-
Παράθεση από amavroudis: “Πέρασε το νέο twrp μέσα από το παλιό. Εδώ με τον πρώτο τρόπο: TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Μετά κάνε reboot to recovery και συνέχισε την εγκατάσταση. ” Όλα καλά με την εγκατάσταση...απλά τώρα όταν βάζω τις ρυθμίσεις πρώτη φορά μου λέει ότι είναι κλειδωμένη η συσκευή
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από VaggelisK.: “Δεν κάνει εγκατάσταση το νεο recovery. ” εισαι ξεκλειδωτος; ” Ε ναι
-
Παράθεση από amavroudis: “@VaggelisK. Ακολούθησε τις οδηγίες εγκατάστασης όπως περιγράφονται στη πρώτη σελίδα του νήματος [8.4.19] Πρώτες δοκιμαστικές XTRV & ARΩMA Android 8 ROM από Global Source ” Δεν κάνει εγκατάσταση το νεο recovery. Απ το fastboot φαίνονται όλα οκ, αλλά κάνει επανεκκίνηση στο παλιό και απ το recovery το παλιό μου γραφει σφάλμα κατά το άνοιγμα.
-
Ρε παιδιά σε Mi6 η aroma μου κάνει όλο επανεκκίνηση σε recovery. Δεν μπαίνει ποτέ στην rom. Και επανεκκίνηση στο σύστημα να επιλέξω.
-
Ρε παιδιά γιατί δεν υπάρχει η aroma για το mi6?
-
Παιδιά θα βγει για το mi6 καινούρια aroma?
-
Για το mi6 έχει βγει η τελευταία aroma?