Θα βάλεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου (Kωδικός Mi-Account) και θα είσαι οκ.Ο/H VaggelisK. έγραψε:
Όλα καλά με την εγκατάσταση...απλά τώρα όταν βάζω τις ρυθμίσεις πρώτη φορά μου λέει ότι είναι κλειδωμένη η συσκευή

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΘα βάλεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου (Kωδικός Mi-Account) και θα είσαι οκ.Ο/H VaggelisK. έγραψε:
Όλα καλά με την εγκατάσταση...απλά τώρα όταν βάζω τις ρυθμίσεις πρώτη φορά μου λέει ότι είναι κλειδωμένη η συσκευή
Όταν πάω να συνδεθώ σε δίκτυο δεν μου βγάζει το πληκτρολόγιο!! Μου το βγάζει μόνο όταν είναι να συνδεθώ στο mi account.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα βάλεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου (Kωδικός Mi-Account) και θα είσαι οκ.Ο/H VaggelisK. έγραψε:
Επιτέλους όλα καλά! Ευχαριστώ!Ο/H VaggelisK. έγραψε:
Όταν πάω να συνδεθώ σε δίκτυο δεν μου βγάζει το πληκτρολόγιο!! Μου το βγάζει μόνο όταν είναι να συνδεθώ στο mi account.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
![]()
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ναι μόνο σε περίπτωση που είχες κάνει συγχρονισμό με το Mi-Cloud τις φωτογραφίες σου - Music - Video, και με την προϋπόθεση να χωρούσαν όλα αυτά στον χώρο που έχεις διαθέσιμο στο Mi-CLoud σου.![]()
Χμμμ, τοτε θεωρώ ότι το mp3 κρατήθηκε στις επιλογές του alarm clock xtreme και επανηλθε με το titanium backup! (με το οποιο εχω ακομα προβλημα btw.. 130 εφαρμογές χειροκινητα μια μια τις επανεφερα)Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ναι έχεις δίκιο...
Αρχεία ήχου από ηχογραφήσεις έχει μόνο...![]()
![]()