Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.
-
Στην εξερεύνηση των αρχείν στο Mi-4 μου εμφανίζει τους περισσότερους φακέλος και αρχεία ως μη αναγνωρίσημα (με ερωτηματικό). Επιπλέων δεν τα αναγνωρίζει στον υπολογιστή. Όταν πατάω στιγμιότυπο μου εμφανίζει σφάλμα, αδύνατη η λήψη ο αποθηκευτικός χώρος ενδέχεται να είναι σε χρήση. Στην κάμερα μου εμφανίζει το μήνυμα "παρακαλώ εισάγεται μια κάρτα SD πριν χρησιμοποιήσετε την κάμερα".
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Πρόβλημα με proximity sensor
ΜήνυμαΠαράθεση: “Τελικά ο σένσορας ξεκίνησε να λειτουργεί μόνος του”
-
ΜήνυμαΌχι όχι δεν αντιδρά!
-
ΜήνυμαΝαι και μου βγάζει η βαθμονόμηση απέτυχε!
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Μου έσπασε η οθόνη του Mi-4 και την αντικατέστησα με καινούργια. Παράλληλα έκανα και αναβάθμηση σε Marshmallow από παλίότερη έκδοση που είχα. Από τότε και μετά δεν μου λειτουργεί ο proximity sensor. Έκανα την δοκιμή λειτουργίας μέσω android και δεν ανταποκρίνεται. Υπάρχει περίπτωση να μην τον αναγνωρίζεο λόγω της αναβάθμησης ή πιθανόν να έχει χαλάσει με την αλλαγή οθόνης και να χρειάζεται να παραγγείλω καινούργιο?
-
Καλή επιιτυχία σε όλους!!!
-
+1 κ απο μενα username: VagelisKap
-
Ιδιωτικά αρχεία
ΜήνυμαΕίσαι ωραίος! Ευχαριστώ!!!
-
Στίχοι μουσικής
ΜήνυμαΣ ευχαριστώ!!! Μήπως ξέρει κανείς όμως γιατί δεν λειτουργεί η εφαρμογή του κινητού???
-
Ιδιωτικά αρχεία
ΜήνυμαΣ ευχαριστώ πολύ! Μήπως ξέρεις και που αλλάζουμε το pin?
-
Στίχοι μουσικής
ΜήνυμαΈχω το Μi 4 και η εφαρμογή μουσικής του κινητού δεν βρίσκει στίχους για τα τραγούδια. Πάντα μου βγάζει 'Δεν βρέθηκαν στίχοι!'
-
Ιδιωτικά αρχεία
ΜήνυμαΈχω το Mi 4 και έκανα κατά λάθος κάποια αρχεία ιδιωτικά! Πως μπορώ να τα εμφανίστηκε ξανά, καθώς και να αλλάξω το pin?
-
Πρόβλημα με mi4
ΜήνυμαΌταν δεν χρησημοποιώ το mi 4 πολλές φορές μου κάνει log out από τη κάρτα sim και μου ζητάει pin χωρίς να το έχω ενεργοποιήσει. Είναι σαν να έχω κάνει restart στη συσκευή.
-
Playstation 3 jailbreak
ΜήνυμαΘα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται jailbreak σε playstation 3 με official firmware 4.70?
-
Antivirus για Android
ΜήνυμαΕνα καλό Antivirus app για Android?Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το CM Security, αλλά θέλω και καμοιά άλλη πρόταση.