Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 114.

• Εντωμεταξύ πάω να κατεβάσω το installation file και μου λέει "Η συσκευή σας είναι ενημερωμένη”. Άλλο και τούτο.

• Με το δικό μου έγινε. Οπότε κάνω αποσύνδεση και αρχίζω αναβάθμιση έτσι;

• Καλησπέρα σε όλους. Είχα δώσει σε φίλη μου ένα redmi note 7 και του είχα περάσει την έκδοση miui10.5 xiaomi-miui.gr 9.9.3 beta. Σήμερα μου το έδωσε πίσω μιας και πήρε καινούργιο. Δεν ασχολήθηκε ποτέ με αναβαθμίσεις και βλέπω ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση η XTRV 20.7.2 με miui 12. Kαι το ερώτημα είναι, κάνω κατευθείαν αναβάθμιση ή θα έχω προβλημα μετά από τόσο καιρό; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Με εγκατάσταση windows μέσω vm δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψουν τα εργαλεία. Η σίγουρη λύση είναι η εγκατάσταση των windows μέσω bootcamp που εκεί πια έχεις κανονική εγκατάσταση windows στον ίδιο δίσκο με το MacOS, αλλά σε ξεχωριστό partition. Απλά ρώτησα μήπως γίνεται να αποφύγω όλη τη διαδικασία εγκατάστασης των windows μόνο και μόνο για πέρασμα μίας custom ROM. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.

• Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω τις διαδικασίες που χρειάζονται για να ξεκλειδώσω και να βάλω custom rom σε κινητό μέσα από ένα macbook. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Debloating script?

stivakos - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Θα το δοκιμάσω σήμερα και θα ενημερώσω αλλά νομιζω πιστεύω ότι δουλεύει άψογα.

• Debloating script?

stivakos - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο debloating script για το poco? (non root). Κάπου είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα ένα τέτοιο script από εδώ μέσα σε ένα redmi note 7 αλλά δε μπορώ να το βρω. Ευχαριστώ...

• Οταν υπάρχουν πολλαπλά xml αρχεία στον φάκελο config, πώς επιλέγεται το xml που θέλουμε; Άκυρο το βρήκα.

• Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Τώρα θα είμαι offtopic αν ρωτήσω για την επιλογή μεταξύ mi band 4 και honor 5 μιας και έχουν διαφορά μόλις 5 ευρώ;

• Αυτές τις ημέρες οι μεγάλες αλυσίδες έχουν το mi band 4 λίγο κάτω από 30€. Ρωτησα εκεί κάτι πωλητές και δεν ήξεραν καν ότι υπάρχουν δύο εκδόσεις. Να υποθέσω οτι είναι international και θα έχει ελληνικά out of the box; Ευχαριστώ.

• Προκειμένου να το πουλήσω και να αδειάσω τα περιεχόμενά του, πηγαίνω στην Διαγραφή Δεδομένων (επαναφορά) και επιλέγω "όλα τα αρχεία του τηλεφώνου". Σωστά; Αν επιλέξω και την δεύτερη επιλογή "Διαγραφή αποθηκευμένου περιεχομένου" θα μου σβήσει και τα περιεχόμενά της sd card η μονο τα media που βρίσκονται στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφωνου; Ευχαριστώ.

• Παράθεση από geoanto555: “Με την νέα ρομ ξανα πρόβλημα με τα twrp παίδες. Όλο αλλαγές κάνουν στην xiaomi και μας έχουν τρελάνει. Πλέον κανένα twrp δεν κανει αποκρυπτογράφηση . ” Αρα και να κάνω format data με το καινούργιο twrp δε θα κάνει decrypt έτσι?

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπορείς να κάνεις και αυτό, οπως επίσης να βάλεις και τη νεότερη έκδοση του TWRP από εδώ => twrp_tulip_3.3.1_18-05-19_tools_blue_stable ” Την νέα έκδοση του twrp, την εγκαθιστώ μέσω fastboot όπως δηλαδή εγκατεστησα και αυτή που ήδη φοράω;

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν είχες κάνει format data ποτέ στο παρελθόν; Ποιο TWRP έχεις; ” Εχω την 3.2.30. Δεν έχω κάνει format data, μια εβδομάδα έχω την συσκευή. Μήπως θα ήταν καλύτερα να έκανα ένα fr+format data και να περάσω καθαρά την νέα version και να μου αποκρυπτογραφήσει κιόλας την συσκευή μια και καλή;

• Ε ναι εννοείται την XTRV. Κατέβασα την νέα έκδοση πριν από λίγο και όταν πάω να το κάνω εγκατάσταση μου βγάζει μήνυμα "Ο εσωτερικός χώρος είναι κρυπτογραφημένος. Μετά την εκκίνηση θα ζητηθεί κωδικός ξεκλειδωματος της συσκευης" Ποιος είναι αυτός ο κωδικός;

• Ψιλο-offtopic αλλά πρέπει να το γράψω, δε γίνεται. Ρε σεις, ΤΙ Γ@ΜΑΤΗ rom είναι αυτή και τί ωραία καλούδια έχει μέσα! Μπράβο σε όσους εμπλέκονται και σε όσους βοηθάνε τον κόσμο να κάνει το κινητό του καλύτερο. Edit: Τσίμπησε και 7-8000 στο antutu, έφτασε τις 120.000! Αυτό σημαίνει ότι κάποιες διεργασίες κόπηκαν, κάποια σαβουρο-apps διαγράφηκαν, "ανάσανε" η συσκευή. Εγινε "δουλίτσα". Να'στε καλά...

• Για netflix σε rooted xiaomi τί κάνουμε; Γιατί από το play store δεν εγκαθίσταται. Άκυρο. Το βρήκα. Το έκανα hide από το magisk.

• Παράθεση από geoanto555: “χωρις να πειράξεις το κινητο κατεβασε αλλο unlock tool. ” Αυτό κάνω, κατεβάζω την 2.3.803 και ξαναδοκιμάζω. Edit: Εγινε, προχωράω. Edit Part II: Ολα πήγαν καλά. Ευχαριστώ θερμά...

• Αφού περίμενα 170 ώρες, πάω τώρα να ξεκλειδώσω bootloader και μόλις φτάνει στο 100% μου γράφει το mi unlock tool "Couldn't Unlock, try again" και από κάτω κάτι κινέζικα. Εχω ενεργοποιήσει από το κινητό το USB Debugging και την "Αποδοχή ξεκλειδώματος bootloader". Τί μπορεί να κάνω λάθος?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από stivakos: “1. Unlock τη συσκευή (έχω κωδικό από παλιά, κατέβασα ήδη το πρόγραμμα για unlock). 2. Εχω ήδη βάλει τους drivers στα Windows 10, όλα καλά (i3 εδώ). 3. Μπαίνω, ξεκλειδώνω bootloader. 4. Μετά βάζω με adb το twrp (twrp_tulip_3.2.3-f_hellas_25-02-19_ss.img), σωστά? 5. Εδώ θα χρειαστώ λίγη βοήθεια για τα wipes που πρέπει να κάνω μέσα από το twrp. 6. Περνάω την τελευταία developer ROM (xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote6Pro_9.5.9_v10-9.zip), σωστά? 7. Περν…