Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 114.
-
Επιχείρησα ξεκλείδωμα αλλά δεν είχα ενεργοποιήσει την "κατάσταση ξεκλειδώματος mi". Την ενεργοποίησα αλλά όταν ξαπαπροσπάθησα, μου έβγαλε μήνυμα το unlock tool ότι πρέπει να περιμένω 72 ώρες για να επιχειρήσω πάλι. Τεσπά, θα γίνω γκουρού στον οδηγό και θα επανέλθω. Ευχαριστώ για την (so far) βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μα δεν ξεκίνησα ακόμη. Στο πρώτο post έχω screenshot αυτού που έχω τώρα. Ακολουθώ απλά τις οδηγίες. "Διαδικασία ξεκλειδώματος: 1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας." Την ROM που παραθέτεις με link την έχω ήδη κατεβάσει για να την βάλω αφού ξεκλειδώσω τον bootloader.
-
Να είστε καλα. Θα ενημερώσω με την πρόοδο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιουλ 14th 2017, 11:36pm =============== Εϊμαι εδω: "Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>. Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου" Εχω κατεβάσει την ROM την έβαλα στο κινητό μου και μου βγάζει το εξής:
-
Καλημέρα. Εχω το note 4x όπως φαίνεται κα στο συνημμένο με τον mtk. Ο bootloader είναι κλειδωμένος, και έχει ήδη εγκριθεί το αίτημά μου για bootloader unlock. Διάβασα την διαδικασία αλλά θέλω να σιγουρευτώ για την "διαδρομή" που θα ακολουθήσω καθότι είναι η πρώτη φορά που θα το κάνω. Ευχαριστώ θερμά.
-
Καλημέρα σε ολους. Έχω ένα διαρκές πρόβλημα. Οποίο clock widget και να βάλω, μετά από μερικές ώρες η ώρα σταματαει και δεν ενημερωνεται πλέον. Άλλαξα και τις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας από την μπαταρία αλλά τίποτα. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον; Έχω redmi note4x 4/64 mtk και τρέχω global stable. Ευχαριστώ... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να είσαι καλά, το κάνω τώρα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποια έκδοση του supersu πρέπει να έχουμε? Δηλαδή, ποιά έκδοση περιλαμβάνεται στη ROM? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλά εννοείται ότι μόλις κατάλαβα την αβλεψία, απενεργοποίησα αμέσως τις αυτόματες ενημερώσεις. Ευχαριστώ (και πάλι). Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπήκε και η 8.0.4.0, εμφανώς πιο αποκρίσιμη από την 8.0.5.0, τουλάχιστον στο δικό μου κινητό. Ευχαριστώ και πάλι... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Δεκ 26th 2016, 11:11pm =============== Δυστυχώς, δεν απενεργοποίησα την αυτόματη ενημερωση από το google play και μου έκανε αναβάθμιση το super su. Το κινητό δουλεύει σωστά δεν ξέρω τί πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί ή είναι κάτι που δεν το βλέπω. Πως το διορθώνουμε αυτό? Απεγκαθιστώ το super su και ξανα-φλασ…
-
Ευχαριστώ πολύ. Κατεβάζω και ξαναεγκαθιστώ. Factory Reset πριν τη νέα εγκατάσταση, βοηθάει ή δε χρειάζεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντωμεταξύ έχω φάει τον τόπο και δεν μπορώ να την βρω, βρίσκω μόνο την 8.0.5; Σε ποιο section θα την βρω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι ρε γμτ. Την πέρασα ήδη. Δε πειράζει θα την περάσω το απόγευμα. Είναι καλύτερη η 8.0.4; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk