Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 153.
-
Xiaomi Redmi2
ΜήνυμαΉταν ευκολότερο απ' ότι περιμενα, ευχαριστώ :))
-
Xiaomi Redmi2
ΜήνυμαΠαράθεση από ntel0s: “Παράθεση από Geo Z: “Καλησπέρα παιδιά! Παρήγγειλα για έναν φίλο το Redmi 2 (από yeso521) που τρέχει μια 6.2.4.0 (KHJCNBK) Stable. Είναι multilanguage, έχει ελληνικά και play store αλλά φυσικά σαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ δεν έχει! Οπότε είπα να του τη βάλω (αν τα καταφέρω). Απλά να ρωτήσω: ποιον τρόπο ακολουθώ; Τον 2ο μέσω recovery; Ευχαριστώ :)) ” Οπως αναφερουν και ποιο πανω κατω απο την μπαταρια εχει ενα αυτοκολλητο που γραφει xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Xiaomi-RedMi-2-20140811/…
-
Xiaomi Redmi2
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά! Παρήγγειλα για έναν φίλο το Redmi 2 (από yeso521) που τρέχει μια 6.2.4.0 (KHJCNBK) Stable. Είναι multilanguage, έχει ελληνικά και play store αλλά φυσικά σαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ δεν έχει! Οπότε είπα να του τη βάλω (αν τα καταφέρω). Απλά να ρωτήσω: ποιον τρόπο ακολουθώ; Τον 2ο μέσω recovery; Ευχαριστώ :))
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 - Την Διεύθυνσή της (URL): yeso521.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 2 + 2 θήκες + tempered glass Nilkkin - Την ημερομηνία αγοράς: 24/11 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 21 ημέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ακόμα ένα θετικό τεστ για τον γλυκό κινέζο. Απόλυτα λογική η αναμονή των 21 ημερών, άψογο το…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Geo Z - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕπιτέλους παραλαμβάνω κι εγώ, ίσως και σήμερα! 2015-12-15 08:37KARPENISIOU (KK) - ELTA, ITEM ARR KARPENISIOU (KK) - ELTA 2015-12-14 23:42KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2015-12-14 21:42KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2015-12-14 18:42RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2015-11-28 21:49NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT 2015-12-14 20:42The item has been processed in the country of destination 2015-12-04 19:37The item has arrived in the country o…
-
Ξυπνητηρι
Geo Z - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλημέρα, το πρόβλημα, απ' ό.τι έχει ειπωθεί, λύνεται στη νεότερη έκδοση, την xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_GTV-5.12.6.zip Κατέβασέ τη και θα σαι οκ
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Geo Z - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕίμαστε αρκετοί στην ίδια μοίρα βλέπω! 4/12 πάτησε Ελλάδα, έκτοτε άγνωστα τα ίχνη του. Από yeso521 η παραγγελία, με NL post η αποστολή. Ας αργήσει, αρκεί να μην έχουμε τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις...
-
Πραγματικά μεγάλη η βελτίωση στο διπλό tap, ανταποκρίνεται κάθε φορά, γρήγορα και αποτελεσματικά. Κανένα θέμα με το ξυπνητήρι πλέον, για απόδοση μπαταρίας δεν έχω άποψη ακόμα.
-
Εντυπώσεις για την 5.11.26 σε Mi4C
Geo Z - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδια! Λοιπόν όλα καλά, πέρασα χθες την 5.12.6 και τρέχει μια χαρά το κινητο. Απλά μια ακόμα απορία: την προηγούμενη rom που έχω ακόμα στο κινητό, την κραταω ή μπορώ να τη σβήσω;
-
Εντυπώσεις για την 5.11.26 σε Mi4C
Geo Z - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά! Ως "νέος" κι εγώ, να κάνω μια αφελή ερώτηση: προ ενός μήνα έβαλα την ελληνικη 5.11.1 delev. Τώρα πως πάω στην επόμενη, πρεπει να την κατεβάσω από το σαιτ ή μέσω της Αναβάθμισης-> Ενημέρωση;
-
Pay pal
Geo Z - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜόλις μου έβγαλε το site Status: Failed Order Initiation. Στο PayPal εμφανίζει Pending. Να δοκιμάσω παλι; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pay pal
Geo Z - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαλημέρα! Ερώτηση απλή, ίσως, αλλά είμαι νέος στα κόλπα Δοκίμασα να πάρω κάτι πραγματάκια από to2c μέσω Paypal, αλλά είμαι στη φάση "Pending" εδώ και 24ωρες. Τι ακριβώς σημαίνει και πόσο διαρκεί; Φαντάζομαι η παραγγελία δεν έγινε
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Geo Z: “Bodai να ρωτήσω: το όριο των 500 ευρώ για πόσο χρονικό διάστημα είναι; ” Κοιτα να δεις πως παίζει .. 500€ είναι το προσωπικο μας όριο για το διάστημα του ωρολογιακού μήνα. Αλλά επειδή έχει και η τράπεζα μας ημερήσιο - εβδομαδιαίο και μηνιαίο όριο είναι πολύ πιθανό την μέρα που θα προσπαθήσεις να ξοδέψεις τα 500€ σου επειδή η τράπεζα σου έχει ήδη εξυπηρετήσει κάποιον μεγάλο πελάτη (βλέπε ΕΛΠΕ, φαρμακευτικές κλπ) έχει εξαντληθεί το δικό της όριο.Οπότε δεν …
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sanceliken2000: “Όπως καταλάβατε είμαι άσχετος σε σχέση με τις αγορές στο εξωτερικό. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν ο λόγος που δεν μπόρεσα να πληρώσω είναι το μήνυμα που έστειλε η Πειραιώς. ” ΑΝ ξεπέρασες τα 500€ δυστυχώς πρέπει να περιμένεις μέχρι 1/12 για οποιαδήποτε νεα παραγγελία.. ” Bodai να ρωτήσω: το όριο των 500 ευρώ για πόσο χρονικό διάστημα είναι;
-
Παγωμένο Μι4c
Geo Z - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμαναι φίλε, το 'λυσα το θέμα με τη βοήθεια ενός συμφουμίτη. Αν θέλουν οι mods ας σβήσουν το παρόν ποστ. Ευχαριστώ για την απάντηση icy20.
-
Παγωμένο Μι4c
Geo Z - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλησπέρα παίδες, αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι, στο οποίο ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε Προσπάθησα να φλασάρω την ελληνική ρομ (είχα την κινέζικη) στο νεοαποκτηθέν Mi4c. Mετά κόπων, την πέρασα στο κινητό, πλην όμως μου μετά το reboot μου έβγαζε μήνυμα ότι "Δυστυχως, η εφαρμογή Χρήση Δεδομένων έχει σταματήσει". Ένα ευγενικό και εξυπηρετικό μέλος του φόρουμ, μου είπε πως αφού είχα την κινέζικη έπρεπε πρώτα να κάνω wipe και μετά να ξαναπεράσω τη ρομ. Προχώρησα σε wipe από το TWRP και από το recove…
-
Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από Geo Z: “Νομίζω τα κατάφερα, απλά μετά την επανεκκίνηση μου πετάει συνέχεια το μήνυμα "Δυστυχως, η εφαρμογή Χρήση Δεδομένων έχει σταματήσει". Ξέρετε πως λύνεται; ” Πριν τι φορούσες? Την κινέζικη? Εάν ναι έπρεπε να κάνεις wipe από recovery! Κάνε wipe, και ξαναπέρασέ την από πάνω! ” Ναι, την κινέζικη! Οκ οκ stringer, ευχαριστώ για την προθυμία σου να απαντάς σε κάθε βλακεία μου :p