Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 151.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από user_1024: “θα διαγράψω τότε την παλιά συσκευή Redmi Note 3 από τον υπάρχον account ” Αυτό μπορείς να το κάνεις μόλις παραλάβεις το νέο κινητό και συνδέσεις το mi account σου...δεν είναι ανάγκη να περιμένεις ” Σωστό. Αυτό θα κάνω. Μόλις συνδέσω και σετάρω το νέο κινητό με την παλιά μου sim, θα κάνω remove device το παλιό redmi και θα περιμένει την νέα κάρτα του με τον νέο αριθμό του. Για ξεκλείδωμα bootloader για να περάσω xtrv dev προφανώς θα θέλει καινούργ…
-
Παράθεση από vagelis33: “δεν θα κανεις καινουριο λογαριασμο. απλα θα συνδεθεις απο το καινουριο σου τηλ. ” Ευχαριστώ για την απάντηση. Προφανώς όταν αποκτηθεί τον Σεπτέμβριο καινούργιος αριθμός με νέα κάρτα SIM, θα διαγράψω τότε την παλιά συσκευή Redmi Note 3 από τον υπάρχον account, και θα ανοίξω νέο mi account για την κόρη μου για το παλιό Redmi με την νέα SIM ;
-
Καλησπέρα. Έχω παραγγείλει εδώ και μια βδομάδα το mi 9 Lite από Banggood και το περιμένω. Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τον υπάρχον λογαριασμό mi που έχω και έχει πάνω του sim κάρτα cosmote με το κινητό Redmi Note 3. Μια και αυτό το παλιό θα το δώσω στην κόρη μου αλλά με νέο αριθμό τον Σεπτέμβριο, πρέπει να κάνω νέο λογαριασμό MI για το καινούργιο; Ποια είναι η διαδικασία; Εσείς τι κάνετε όταν παίρνετε άλλα κινητά xiaomi; Ανοίγετε νέο λογαριασμό ή προσθέτετε το νέο κινητό στον υπάρχων;
-
Παράθεση από lallasgr: “Ανακοίνωση: Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.11. Δεν περιέχει νέα αρχεία firmware απλά υπήρξαν μικρές βελτιώσεις και fixes. Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. ! ! ! Καλά Updates ! ! ! Από την ομάδα διαχείρισης ” Μετά το firmware update γύρισε σε Ρώσικα. Δεν αλλάζει με notify. Μόνο Αγγλικά μπόρεσα να βάλω Στάλθηκε…
-
RE: Mi Band 4
ΜήνυμαΠαράθεση από chris.milonas: “Που είναι το *επίσημο* update με τα ελληνικά ; Οέο ; (Τελικά είμαστε πίσω από το φεγγάρι εμείς οι Γραικοί ). Sent from my iPhone using Tapatalk Pro” Θα βγει το Band 5 και κάπου εκεί θα θυμηθούν οι Κινέζοι εμάς τους Ελληνες για το Band 4. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από user_1024: “Καλημέρα και Χρόνια πολλά. Με έχει σπάσει τα Νεύρα το Band 4 να χάνει τα Ελληνικά και να γυρνάει σε Κινέζικα (αγορασμένο δυστυχώς με Κινεζική έκδοση). Δεν μπορώ άλλο. Συνεχώς μέσα στη μέρα τρέχω το notify και πάω σε Ρώσικα για να γυρίσει σε Ελληνικά. Αυτό γίνεται 5-6 φορές τη μέρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κατεβασε και εγκατέστησε το ελληνικό Mi Fit που υπάρχει στην αρχική σελίδα και θα έχεις πλέον μόνιμα ελληνικ…
-
Καλημέρα και Χρόνια πολλά. Με έχει σπάσει τα Νεύρα το Band 4 να χάνει τα Ελληνικά και να γυρνάει σε Κινέζικα (αγορασμένο δυστυχώς με Κινεζική έκδοση). Δεν μπορώ άλλο. Συνεχώς μέσα στη μέρα τρέχω το notify και πάω σε Ρώσικα για να γυρίσει σε Ελληνικά. Αυτό γίνεται 5-6 φορές τη μέρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η λύση που προτείνει ο nasdriver δουλεύει κανονικότατα. Ευχαριστούμε πολύ για την λύση του προβλήματος. Ανανέωσα το YouTube μετά από 3 μήνες και. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε για την λύση. Θα την δοκιμάσω το απόγευμα και θα ενημερώσω. Θεωρητικά μοιάζει να δουλεύει! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα και έκανα ξανά εγκατάσταση την developer με Format Data ο ηλίθιος. Νόμιζα ότι έφταιγε η ROM αλλά το πρόβλημα το έχει η άθλια Google. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ. Όπως και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή έτσι και οι Hennesyτες έχουν ψυχή. Δίνω παράδειγμα το google keep. Όποιος μπορέσει να το εγκαταστήσει ή να το αναβαθμίσει με Hennesy να μου τρυπήσει την μύτη. Δεν τελειώνει η εγκατάσταση ποτέ.
-
Καλημέρα. Καλή επιτυχία. Αν το κερδίσω θα το χαρίσω στην κόρη μου.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Loksias: “Παράθεση από user_1024: “Πάλι στα αζήτητα το Hennessy. Αυτό το Note 3 Pro μας κατέστρεψε ” Χμμ...αυτό είναι το Kenzo ε; Οπότε και το Kate το ρίξανε... ;(” Όχι το Hennessy είναι το Redmi Note 3 με MTK
-
Πάλι στα αζήτητα το Hennessy. Αυτό το Note 3 Pro μας κατέστρεψε
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δεν έχει αναφέρει κάποιος το ίδιο πρόβλημα στο Hennessy. Μήπως να δοκίμαζες να κάνεις Flash πάλι την ROM από επάνω μπας και στρώσει ? ;)” Μόνο format data και πάλι από την αρχή δεν έκανα. Έχω πολλές εφαρμογές και τρέμω στην ιδέα του ξανακτησίματος.