Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 151.
-
Ψήφισα και εγώ. Καλά ρε τα Σκόπια Macedonian τα βάλανε οι Καραγκιόζηδες;
-
Χρόνια Πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα. Σε Hennessy πότε θα υπάρξει Android 6 ?? Είναι το πιο αδικημένο.
-
Ερώτηση για Redmi Note 3 απλό (όχι Pro). Θα βγει έκδοση XTRV για Android 6 ??? Σε διάφορα site λέει ότι βγήκε από Xiaomi η version 6 και είναι έτοιμη για κατέβασμα.
-
Όλα και καλά με Hennessy. Για μπαταρία είδομεν.
-
Και από μένα σε Hennessy όλα καλά ως τώρα. Εύγε στους σεφ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Hennessy αυτή η ROM πετάει πραγματικά. Θα την έχουμε ως αναφορά σε περίπτωση επιστροφής αν εμφανιστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα σε μελλοντική. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Redmi Note 3 MediaTek όλα καλά. Για τα widgets δώστε λίγο χρόνο στο πρώτο reboot. Παίζουν μια χαρά μετά από 5 λεπτά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από ikleos: “Σε Mi Note μεχρι στιγμης ολα καλα....το μονο που προσεξα οτι εφυγε το root απο τη συσκευη και πρεπει να ανοιξω το superSU για να ενεργοποιηθει...ενω μεχρι στιγμης σε ολες τις ρομ ηταν Rooted Miui rom. Τωρα αλλαξε? ” Ναι άλλαξε. Είναι πάρα πολλά τα κινητά πλέον και έρχονται και άλλα καινούργια... για θέμα ταχύτερης έκδοσης όλων των ROM, από εδώ και πέρα όλες θα είναι με το supersu Παράθεση από user_1024: “Δεν ξέρω αν έχει υποθεί αλλά όταν στέλνω μήνυμ…
-
Δεν ξέρω αν έχει υποθεί αλλά όταν στέλνω μήνυμα δεν δουλεύει με 160 χαρακτήρες αλλά χρειάζεται παραπάνω για ένα SMS. Πως ρυθμίζεται αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιβεβαιώνω για Redmi Note 3 Mediatek ότι όλα είναι άψογα με αυτήν την ROM. Ακόμα δεν ξέρω από μπαταρία τι γίνεται, θα μάθουμε αύριο. Βαθμολογία 5 stars από μένα.
-
Ρε παιδιά μπορεί κανείς να μας εξηγήσει τι σημαίνει XTRV? Υπάρχουμε και άσχετοι στο forum. Δεν είναι κακό να μαθαίνουμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά. Εγώ πάντως έχω τεράστιο πρόβλημα με τα widgets που δεν λέει να λυθεί. Με το κόλπο που αναφέρθηκε λειτουργεί το widget σου και αν κάνεις επανεκκίνηση πάλι τα ίδια. Δεν λειτουργεί. Εγώ γύρισα στην 6.9.15 και αν δεν λυθεί το θέμα με τα widgets οριστικά σε επόμενη έκδοση βλέπω να μένω σε αυτήν. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έκανα και δούλεψε. Έχεις δίκιο. Βέβαια παλιά γινόταν αυτόματα αλλά δεν πειράζει. 1cbfedc0d7987b6c78a50a8e10539824.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ορθόδοξο Ημερολόγιο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρακαλώ αν βγει fix για τα widgets που δεν δουλεύουν δημοσιεύστε το σύντομα. Δεν γίνεται χωρίς widgets. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν μου δουλεύει κανένα widget. Επιβεβαιώνω και εγώ. Τα ξαναεβαλα έκανα και επανεκκίνηση και δεν στρώνει. Είναι σίγουρα πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ και από μένα η ROM. Μπήκε κανονικά. Χωρίς προβλήματα ως τώρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και από μένα οκ. Παραδόξως όμως έκανε να εγκατασταθεί 45 λεπτά. Πρώτη φορά τόσο πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ok και με μένα σε Redmi Note 3. Προχωρήστε άφοβα.
-
Παρακαλώ αναβάθμιση από 6.7.7 σε 6.7.14 με updater και τελίτσες ή μέσα από TWRP ? Ευχαριστώ