Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 178.
-
Μέσα στο twrp πάνω που γράφει storage σου λέει πόσα gb έχεις η σου γράφει 0; Αν γράφει 0 πρέπει να κάνειςformat data γιαυτό σου βγάζει error 7 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από softwareas: “Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από righaris: “Καλησπερα! Προσπαθω να περασω την rom με factory reset στο redmi2 td και στο τελείωμα της εγκαταστασης μου βγαζει error 7 τι μπορεί να συμβαίνει ? ” Παράθεση από softwareas: “Το ίδιο και εμένα. Δοκίμασα και από την προηγούμενη XTVR και από παλαιότερη MIUI 7. ” Όταν μπαίνεις σε twrp δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση πάλι σε twrp και μετά εγκατάσταση ” Το δοκίμασα, το ίδιο failed to instal dir system to /system error 7...” Τι s…
-
Και στο mi5 θα έχω πρόβλημα με το play store με αυτή τη ρομ; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “@sakismaf πρεπει να εχεις το 3.0.2.3 ή το 3.1.χχγια να περασεις nougat αλλιως κατεβασε το απο την πρωτη σελιδα κ φλασαρε το μεσω TWRP. Μετα μπορεις να περασεις αυτην την dev με factory reset γιατι φορας stable αυτην την στιγμη...” Τη 3.0.2.3 είχα τελικά και τώρα εγκατάσταση αυτό από τη πρώτη σελίδα για να είμαι σιγουρος Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από markito: “Παράθεση από sakismaf: “καλημερα έχω την 8.2.1 στο mi5 και έχω πρόβλημα στο gps δε λοκαρει με τίποτα, έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα και στην dev; Για να περάσω τη τελευταία dev θα πρέπει να περάσω το recovery που λέτε στη πρώτη σελίδα η όχι γιατί είμαι ήδη σε nougat; ” Στις τελευταίες 2-3 τελευταίες dev το GPS δεν έχει κανένα θέμα, κλειδώνει πολύ γρήγορα. Ναι για να περάσεις Nougat πρώτη φορά πρέπει να αλλάξεις το Recovery όπως αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέμα…
-
καλημερα έχω την 8.2.1 στο mi5 και έχω πρόβλημα στο gps δε λοκαρει με τίποτα, έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα και στην dev; Για να περάσω τη τελευταία dev θα πρέπει να περάσω το recovery που λέτε στη πρώτη σελίδα η όχι γιατί είμαι ήδη σε nougat;
-
Μόνο με την 8.2.1. Τώρα έκανα κάτι και δούλεψε πήγαινε στην εκδοση kernel και πάτα μερικές φορές επάνω να μπεις στο sit εκεί θα βρεις το gps βάλε να κάνει scan, θα πρέπει να είσαι έξω όμως για να βρει δορυφόρους, σε μένα έκανε να βρει 266 sec πάτησα pass και μετά που μπήκα στους χάρτες κατάφερε να λοκαρει Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα δοκιμάσω τη global μήπως και διορθωθεί το θέμα με το gps, με άλλες ρομ δεν το είχα αυτό το πρόβλημα τώρα δε ξέρω τι το έπιασε Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με αυτή τη ρομ δε λοκαρει με τίποτα το gps στο mi5, υπάρχει κάποια λύση; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα έχω την 8.2.1 και όταν κάνω κλήση δε κλείνει η οθόνη όταν μεταφέρω το κινητό στο αυτί Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλη επιτυχία σε όλους
-
πρεπει να το κάνεις ενεργό πρώτα το screenshot
-
Ευχαριστω Gkalen, τους κωδικούς τους έχω επομένως θα μπω στο εργαλείο του unlock και θα ξεκλειδώσω τον bootloader και μετά όπως είπες twrp μετά πέρασμα την ελληνική και μετά factory reset. Η πρώτα factory reset και μετά τη ρομ; Πριν λίγο καιρό είχα την ελληνική και είπα να δοκιμάσω την global. Απλά το forum εδώ δε συγκρίνεται με κανένα και γι'αυτό θέλω να περάσω την ελληνική
-
καλησπερα, από global stable σε ελληνική stable 8.2.1 θα χρειαστεί factory reset?
-
καλη επιτυχία σε όλους
-
Χρήστο μήπως γνωρίζεις αν πρεπει στο miflash να επιλεξω flash all η εκτός του αποθηκευτικού χώρου?