Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 86.

• Παιδιά, Miui 9/Android 7 με Xposed Framework γίνεται; Το δουλεύει κανένας; Sent from my Amstrad CPC 6128

• Μπράβο παιδιά. Θα προσπαθήσω να έρθω. Sent from my Amstrad CPC 6128

• Όντως ισχύει. Και εγώ μόλις το δοκίμασα Sent from my Amstrad CPC 6128

• Έλα ρε φίλε. Αύριο πάω να αγοράσω κουτί για να το δοκιμάσω!!! Sent from my Amstrad CPC 6128

• Xiaomi Redmi Note 4G

akilleas - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Το θέμα με τις άσπρες πολύ μικρές σαν πίξελ τελείες τις έχει και το κινητό της γυναίκας μου όπως επίσης και στο κιτρινίλες στο κάτω μέρος την οθόνης. Λύση γι'αυτό δεν φαντάζομαι να υπάρχει, εκτός από την αγορά νέας οθόνης, που σε τόσο παλιό κινητό πλέον δεν συνίσταται. Τώρα για την εφαρμογή ΣΜΣ, είναι λίγο περίεργο. Εγώ στην θέση σου θα δοκίμαζα μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. **Προσοχή όμως γιατί θα σβηστούν τα μηνύματα που έχεις. Sent from my Amstrad CPC 6128

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Χρησιμοποιεί κάποιο custom θέμα ? Εκεί κανονικά θα έπρεπε να είχε ένα Χ ότι δεν υπάρχει δίκτυο” Ναι. Της έχω βάλει κάποιο άλλο θέμα. Αυτό είναι. Σε ευχαριστώ. Sent from my Amstrad CPC 6128

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από akilleas: “Παιδιά η γυναίκα μου παραπονιέται ότι τώρα τελευταία πάνω δεξιά βγαίνει μια νεκροκεφαλή. Συνήθως κάθε πρωί αμέσως μόλις βάλει το Pin μετά από απενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης. Επίσης μου είπε ότι κάποιες φορές τις βγαίνει και το κινητό δεν έχει σήμα. Φοράει πρόσφατη ελληνική Ρομ από εδώ, αλλά όχι τελευταία έκδοση. Φοβάται ότι είναι υιός.... Γνωρίζει κανείς τίποτα;;;;7c84565da0180d00a415cc8522a928b7.jpg Sent from my Amstrad CPC 6128 ” Παράθεση από MIUI_ART: “Να σου πω…

• RE:

akilleas - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Ρυθμίσεις - εγκατεστημένες εφαρμογές - κάτω κάτω το γρανάζι και μουσική εκεί κάνεις επιλογή για προεπιλεγμένο πρόγραμμα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτό ήτανε το πρώτο πράγμα που έκανα αλλά δεν δουλεύει, τουλάχιστον σε εμένα. Οποίο πρόγραμμα και να βάλω ως προεπιλογή, όταν κάποιος player δεν παίζει μουσική με διπλό ταπ πάντα μου ανοίγει ο μαμά. Όταν παίζει κάποιος μουσική τότε με διπλό ταπ ανοίγει αυτός που παίζει. Πιστεύω να έγινα κατανοητός…

• Όταν βρίσκομαι στην lockscreen και κάνω διπλό ταπ μου ανοίγει το widget της μαμά μουσικής εφαρμογής. Γίνεται να διαλέξω εγώ για ποιον player θα ανοίγει; Sent from my Amstrad CPC 6128

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παιδιά η γυναίκα μου παραπονιέται ότι τώρα τελευταία πάνω δεξιά βγαίνει μια νεκροκεφαλή. Συνήθως κάθε πρωί αμέσως μόλις βάλει το Pin μετά από απενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης. Επίσης μου είπε ότι κάποιες φορές τις βγαίνει και το κινητό δεν έχει σήμα. Φοράει πρόσφατη ελληνική Ρομ από εδώ, αλλά όχι τελευταία έκδοση. Φοβάται ότι είναι υιός.... Γνωρίζει κανείς τίποτα;;;;7c84565da0180d00a415cc8522a928b7.jpg Sent from my Amstrad CPC 6128

• Θέλω να μου ξεκαθαρίσετε κάτι. Με την εφαρμογή του γιατρού θα βλέπω ελληνικά ονόματα στο Band; Τώρα με αγγλική από Play, μόνο λατινικούς χαρακτήρες. Sent from my Amstrad CPC 6128

• Με τα κενά στις επαφές, να φανταστώ δεν υπάρχει κάποιος τρόπος; Sent from my MI MAX using Tapatalk

• RE:

akilleas - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από akilleas: “Προσπαθώ να περάσω το +30 με την εφαρμογή Number Fixer και δεν μου δουλεύει και πιστεύω ότι φταίνε τα κενά ” Δεν φταίνει τα κενά. Όρισε στο Number Fixer όπου βρίσκει 10 νούμερα να προσθέτει το +30” Έχεις δίκιο. Εγώ έβαζα εφτά νούμερα. Τι χαζομάρα.... Σε ευχαριστώ Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Παιδιά πως γίνεται να μην υπάρχουν αυτά τα κενά; Προσπαθώ να περάσω το +30 με την εφαρμογή Number Fixer και δεν μου δουλεύει και πιστεύω ότι φταίνε τα κενά.69cfa3baf6a5a0bccf1c34415a29e6af.jpg Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Παράθεση από firekostas: “Χαίρετε παιδιά. Ήμουνα στην αναζήτηση μικρού Tablet 7" που να παίρνει κάρτα SIM όμως και τελικά αφού δε βρήκα κάτι αξιόλογο είπα να στραφώ στο Mi Max. Το θέλω κυρίως για 2η συσκευή σαν mini tablet, για Gps στο αμάξι και για την δουλειά όπου θέλω μεγάλη αυτονομία. Σαν δεύτερη συσκευή δε θα τον φορτώσω με όλες τις εφαρμογές που έχω οπότε πιστεύω το 3/64 με καλύπτει. Σε χρήση μόνο Wi-Fi με φωτεινότητα περίπου στη μέση ας πούμε πόσο να υπολογίζω σε SOT? Γιατί βλέπω κάτι 12ω…

• Παράθεση από igavio: “Καθ υποδειξη συμφορουμιτη δοκιμασα τη Mi Band Master: ωραια εναλλακτικη εμφάνιση, και επιτελους δυνατοτητα να βγαλεις ολα τα δεδομενα σε μορφη βασης δεδομενων. Α, δωρεαν... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονα με την μαμά αγγλική εφαρμογή;; Το γράφει βέβαια στην περιγραφή στο Play αλλά ρωτάω εάν το έχεις δοκιμάσει.

• Σε ευχαριστώ. Μάλλον θα μείνω ως έχει προς το παρών και κάποια στιγμή θα στήσω από την αρχή μια XTRV.

• Για να βάλω TWRP αλλά και για να γίνω root χρησιμοποίησα αυτόν τον οδηγό και ναι είμαι με Official Stable.

• Όχι 6 είναι Official Stable 2009nwl.jpg

• Σε ευχαριστώ. Για τις ελληνικές Ρομ το γνωρίζω απλά ήθελα να μάθω εάν ισχύει το ίδιο και με τις Official. Εάν φλασάρω από πάνω την XTRV 8.2.20 που είναι και MIUI 6, πρέπει να κάνω όλα τα wipes ή αρκούν τα Cache και Dalvik cache Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ξαναστήσω το κινητό από την αρχή... Συγνώμη εάν γίνομαι κουραστικός ...