Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 781-796 από 796.

• Απο ευρωπαικη dev σε ελληνικη dev κι αμεσως μετα σε ελληνικη stable.Παντα με φουλ wipes πριν και μετα.Το τηλεφωνο λειτουργει αψογα.δεν εχω προβλημα ουτε με μπαταρια (φτου φτου σκορδα) ουτε με οτιδηποτε απ οσα διαβαζω εδω και στο απεναντι φορουμ.μονο αυτο με τα πληκτρα της μουσικης που αναφερθηκε πιο πριν (αν θεωρειτε προβλημα). σ.σ. σορυ ξεχασα την παραθεση.αναφερομαι στο ποστ του makis1024 της προηγουμενης σελιδας

• Οριστε σ.σ. δεν θυμαμαι ποια ρομ φορουσε οταν το πηρα,νομιζω καποια 66.77....dev κατι τετοιο θυμαμαι μονο.Απ τις πρωτες μερες που το πηρα εβαλα ελληνικη dev απο εδω με αυτοματη εγκατασταση μεσω twrp .Χωρις χρηση η/υ δηλαδη.Ειχα κανει και wipe cache,dalvik και data,εκανα και factory reset απ το twrp για ναμαι σιγουρος .Μετα απο λιγες μερες περασα σε stable,παλι μεσω twrp με ολα τα wipes (πλην internal και sd card) και πριν λιγες μερες εβαλα την τελευταια stable μεσω της εφαρμογης Αναβαθμιση-επιλε…

• Καλησπερα κι απο μενα.Εγω ειμαι με τελευταια stable κι εχω ακομα στην κουρτινα τα πληκτρα μουσικης.Θα επρεπε ν αντικατασταθουν απο το search ή αυτο ισχυει μονο για τις dev;

• Παράθεση από kosmasdel: “Στην stable 7.2 βρήκε κάποιος κανένα bug; Το tethering λειτουργεί χωρίς παρεμβάσεις πλέον; Στην προηγούμενη είχα δει ότι δεν λειτουργούσε καλά. Ακουστικό bluetooth δουλεύει καλά; ” με stable 7.2 κι εγω πλεον,το mw600 sonyericsson bluetooth συνεργαστηκε αψογα σημερα ολη μερα.Αλλα και με την προηγουμενη stable παλι μια χαρα δουλευε.

• καλη τυχη παιδια.εγω σταμπαρα αυτο για τον κανακαρη μου Aiwatch K8 Android 4.4 MTK6572 1.54 Inch Touch Screen Bluetooth 4.0 GPS Smart Watch online - coolicool

• Παράθεση από sarisa: “αν το κλεισω τι θα γινει? ” μην το κλεινεις,ξαναπροσπαθησε μεχρι να βγει το μισο δαχτυλο σου εξω απ την οθονη και κρατα το εκει,θα φτασει και το γκρι χρωμα σιγα-σιγα,μην ανησυχεις.

• κανε swipe απο αριστερα προς δεξια αργα-αργα οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω,και μολις φτασει το δαχτυλο σου στο τελος της οθονης μην το σηκωσεις,κρατα το πατημενο μεχρι να φτασει η γκρι σκια στο τελος της οθονης.Αφου το ξεκλειδωσεις,μπες στις ρυθμισεις του twrp και απενεργοποιησε το κλειδωμα για να μην στο ξαναβγαλει.

• Παράθεση από Gvasilikos: “Παιδια γνωρίζει κανεις πως ενεργοποιω την αναμονη κλήσης όταν κάλω εγώ κάποιον;Δηλαδή να μου δείχνει ότι ο άλλος μιλάει.. ” τηλεφωνο-πατας παρατεταμενα το κουμπι με τις τρεις παυλες ν ανοιξουν οι ρυθμισεις της εφαρμογης και καπου εκει θα το βρεις.

• τεxνικος θεσσαλονικη???

gaiosgf - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

το επιβεβαιωνω κι εγω.και παντα προθυμος να βοηθησει.και διαθετει και αξεσουαρ για το κινητο μας ετοιμοπαραδοτα (θηκες,tempered,κτλ). (Τασο, αν μας διαβαζεις θελω ποσοστα.καλυτερη διαφημιση δεν γινεται).

• Να σας απασχολησω κι εγω μ ενα προβληματακι που μου προεκυψε πριν λιγο;προσπαθω να στειλω εκτυπωση απ το κινητο στον ασυρματα συνδεδεμενο εκτυπωτη μου αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι η εφαρμογη Printer Spooler εχει σταματησει. Παω στις ρυθμισεις προσθ. ρυθμισεις εκτυπωση και το Printer share ειναι απενεργοποιημενο. Ειμαι με την τελευταια stable. Με την 7.1.1 εκτυπωνα κανονικα. Τωρα χωρις ν αλλαξω τιποτα στις ρυθμισεις δεν μπορω να τυπωσω. Το χει κανενας αλλος αυτο;

• Redmi Note 2 prime

gaiosgf - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από Pantak: “Σ ευχαριστω επειδη δεν ηξερα αν η απαντηση μου στο πρωτο pm φαινετε σε ολους γιαυτο και την ξανακανα . στο προβλημα μπαινω ρυθμισεις - νυχτερινη σιγαση - επιλογες : κανονικη λειτουργεια ,τικαρισμενη - επιτρεψτε μονο τις εξερεσεις - Αθορυβη λειτουργια δεν εχει αλλη ρυθμιση και εδω τα εχω δοκιμασει καθε βραδυ 11 ακριβως κοβει το wifi το bluetooth και τη φωτεινοτητα και παλι ευχαριστω ” Αν θες δοκιμασε και κατι ακομα. Πηγαινε ρυθμισεις-προσθετες ρυθμισεις-μπαταρια-τροφοδοσια κ…

• 1. Νομιζω οτι μπορεις να το αλλαξεις ρυθμιση στις προσθετες ρυθμισεις-μπαταρια-τροφοδοσια.

• Ειχα το ιδιο προβλημα μεχρι πριν λιγες μερες. Ωσπου αλλαξα στις ρυθμισεις την αντιθεση απο Αυξημενη σε Αυτοματη και τωρα ειναι μια χαρα.

• Γεια σας κι απο μενα. Νεος κατοχος (2 εβδομαδων) και πολυ ευχαριστημενος. Ειμαι με ελληνικη stable και ηθελα να πω οτι ειχα κι εγω θεμα με την μπαταρια. Ξεκινουσα τη μερα μου με 100% και χωρις να το πειραξω ιδιαιτερα στις 5 το απογευμα ηταν στο 50% (πανω-κατω). Μεχρι προχθες που αλλαξα την αντιθεση απο τις ρυθμισεις. Ηταν στην Αυξημενη αντιθεση και το εβαλα στην αυτοματη. Αυτη τη στιγμη ειμαι με 75% και το τηλεφωνο δεν το χω αφησει απο τα χερια μου. Δοκιμαστε το. Δεν χανετε τιποτα. Συγχαρητηρια …