Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 177.
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “μονος μου μιλαω..μονος απαντάω χχα.. google camera για android 6!!! GC_Android-6.0+_arm-arm64_C2API_maxParam.apk - Google Drive GC_Android-6.0H_arm-arm64_Cam2API_WITH_TOUCH_FOCUS.apk - Google Drive GC_Android-6.0H_arm-arm64_Cam2API_v2.apk - Google Drive οι διαφορές τρελές αλλά κυρίως βράδυ..... ” Κώστα τι κάνει κάθε ένα από αυτά ? Ποιες είναι οι διαφορές τους και πως τα περνάμε ? Εσύ πιο έβαλες ? Δουλεύουν τα πάντα όλα ?
-
Παράθεση από em56464: “ερχομενος πατρίδα από εξωτερικό ανακαλύπτω ότι το vip mail με την 9.5.3.global source δεν φαίνεται στο mail μου όπως και η παλαιότερη που λόγω απουσίας δεν ειχα φλασαρει..........είμαι με official 9.5.3 global stable twrp 3.2.1 + su πήγα να συνδεθώ στο pc και τζιφός δοκίμασα ότι καλώδιο είχα μέχρι από redmi 1s δεν βλέπει το τηλέφωνο εγκατεστησα ντριβερς τίποτα μόνο ένδειξη φόρτισης και χωρίς επιλογή για mtp έχουμε κάποια λύση κάπου στο φόρουμ και μου διαφεύγει; ” Ηλία φλάσ…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “χμμμ..εγω θα συνεχισω μονο σε xiaomi αλλα όχι σε μοντελα pro,prime,special edition κλπ..αλλιως στα υπολοιπα τα πάει περίφημα..επισης ακομα ψε το αλλαζω διοτι με την 8.5.1.0 xtrv τα παει ΠΕΡΗΦΗΜΑ.και σε συνδιασμο με miui tweaking xposed...δε θελω κατι αλλο.και μπαταρία που σκοτώνει απλα... ” Κώστα όμως μιλάμε για πιο ακριβές συσκευές ... Τις οικονομικές δλδ τις έχουν για πέταμα ? Δεν λειτουργούν έτσι οι εταιρείες .
-
Πάντως προσωπικά δεν πρόκειται να αγοράσω άλλη συσκευή κινητού xiaomi , δεν υποστηρίζει με νέες εκδόσεις android κινητά που έχουν τις δυνατότητες αφήνοντας να εννοηθει οτι ρίχνει όλο το βάρος στην αναβάθμιση του MIUI το οποίο ΟΤΑΝ αναβαθμίσει το κάνει με τοσο πρόχειρο τρόπο που ειναι γεμάτο μπαγκς ....
-
Παράθεση από tpapo: “Φλασαρα την νεα αρωμα 8.2.1 και με ταραξε στις επανεκιννησεις ,ενω δουλευε μια χαρα με την αρωμα 7.9.14 ,για να μην γυρισω πισω στην 7.9.14 ,εχει καποιος φιλος να προτεινει καποια σταθερη νεωτερη ή κατι αλλο που εχει δοκιμαστει στο Markw ? ” xiaomi.eu/community/threads/8-2-1.43229/
-
Το 3s θα πάρει stable 9 ? Έχουμε καμιά πληροφορία ?
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “android 7 ειναι αυτη;παιδιά με το θέμα του ηχου τι κανατε;δοκιμασα να κανω απλη ηχογραφηση μεσα σε ενα κέντρο διασκέδασης και βγηκε μαυρα χάλια επισης με πηραν τηλ και δε με άκουγαν καθόλου.και εχω και φλασαρισμενο απο recovery το soundfix v2.1 markw.καμία ιδεα; ” Android 6 , δοκίμασε να μας πεις εντυπωσεις όσο αφορά το θέμα της ηχογράφησης
-
Παράθεση από tsarlam: “Παράθεση από Lycaon: “Έγινε με καθαρή εγκατάσταση η V9.2.2.0 (Twrp+Root) ,κανένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση , πολύ γρήγορο το κινητό - εικονίδια μικρά σε μέγεθος - κάνω εγκατάσταση εφαρμογών απο το Google Play χωρίς προβλήματα - κάμερα όλα δουλεύουν με μια πρώτη ματιά που έριξα - μπαταρία θα σας πω αργότερα .... ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ” Απο που την κατεβασες και την φλασαρες με TWRP? Δωσε λινκ για να την δοκιμασουμε !! ” https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-m…
-
Έγινε με καθαρή εγκατάσταση η V9.2.2.0 (Twrp+Root) ,κανένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση , πολύ γρήγορο το κινητό - εικονίδια μικρά σε μέγεθος - κάνω εγκατάσταση εφαρμογών απο το Google Play χωρίς προβλήματα - κάμερα όλα δουλεύουν με μια πρώτη ματιά που έριξα - μπαταρία θα σας πω αργότερα .... ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ