Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 177.
-
Παράθεση από demakhs: “1) Ρυθμίσεις, εικονίδια κ ειδοποιήσεις κ 2)ρυθμίσεις, εφαρμογές, επέλεξε την εφαρμογή που σε ενδιαφέρει, πήγαινε κάτω κ δες δικαιώματα, ειδοποιήσεις κλπ... ” Ευχαριστώ πολύ αλλα ... το 1) Ρυθμίσεις, εικονίδια κ ειδοποιήσεις δεν υπαρχει στο μενού που έχω ( miui-hellas-6.0_markw_V8_XTRV_7.6.8) και στο 2) δεν έχει αυτό που ψάχνω να αλλάξω !
-
Τελικά με fastboot κατάφερα να περάσω twrp και να εγκαταστήσω και πάλι την miui-hellas-6.0_markw_V8_XTRV_7.6.8 . Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας !!! =============== Αυγ 4th 2017, 11:58pm =============== Παράθεση από makisfz: “Φίλε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και έκανες τα wipe να περάσεις την ελληνική Redmi n3 pro ” Αυτό που έκανα αρχίζει απο Μ και τελειώνει σε αλακια ....
-
Παράθεση από derveni: “Βάλε μια φωτογραφία δες πως σε αναγνωρίζει, αν δεν μπορέσεις έτσι, κάνε flash μια fastboot rom, και μην κάθεσαι να σκάσεις το κεφάλι σου, θα παρακολουθώ το νήμα, είμαι νυχτερινός καλή επιτυχία. ” ★ Redmi 4 Prime Latest China Developer Version Fastboot File Download ★ Redmi 4 Prime Latest China Stable Version Fastboot File Download ★ Redmi 4 Prime Latest Global Stable Version Fastboot File Download ΠΟια να κατεβασω ?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Τηλέφωνο => Παρατεταμένο πάτημα στο πλήκτρο αφής αριστερά (Ξ) => Ρυθμίσεις προώθησης κλήσεων. ” Σε ευχαριστώ πολύ αλλα δεν κανει αυτό που θέλω , μόνο προώθηση κάνει δεν σε ειδοποιεί την ώρα που μιλάς ώστε να διακοψεις την πρώτη γραμμή για να μιλήσεις με την δευτερη ... =============== Ιουν 22nd 2017, 9:14pm =============== Παράθεση από GR-Macedon: “Αν εννοείς να σε καλούν στον ίδιο αριθμό που μιλάς τότε ότι είπε ο Γιώργος παραπάνω, αλλά αν λες για κλήση στην δεύτ…
-
Πρόβλημα με TWRP
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Έχεις teamviewer?Αν όχι βάλε να δούμε κάτι.. Αν έχεις όρεξη βέβαια.. ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Lycaon: “νέα ρομ θα βαλει το παλιό που εχει μέσα ? ” Ήδη έχω μιλήσει με @gkalen και θα αλλαχτεί... ” Τέλεια το 3s σας ευχαριστεί .....
-
Πρόβλημα με TWRP
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Δεν είναι το δικό σου; εσύ είχες πάρει το markw θυμάμαι και το έχεις και στο profil σου. ” to 3s το εχω δωσει στην γυναίκα μου .... =============== Απρ 8th 2017, 7:16pm =============== Παράθεση από geoanto555: “οκ,.. .Μανώλη.. το διορθώσαμε και αυτο το twrp.. ” Όλα καλά Γιώργο , δοκίμασα και το twrp και μπήκε σε αυτό που έβαλες χωρίς να βγάλει τπτ περίεργο ! Τωρα την επόμενη φορά που θα περάσω νέα ρομ θα βαλει το παλιό που εχει μέσα ? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ , θα σου επαι…
-
Πρόβλημα με TWRP
ΜήνυμαΤο 3s ειναι land ...
-
Πρόβλημα με TWRP
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33918/
-
Πρόβλημα με TWRP
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “Του έδωσα link. Πόσο πιο αναλυτικά πια. ” Το έχω κάνει άλλα δεν τις αποθηκεύει ....
-
Πρόβλημα με TWRP
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Κάτω δεξιά στα κουμπιά έχει 4εις πάυλες.. εκει πάτα και δωσε screenshot.. ” Δεν κατάλαβα που λές .... και πως θα βγαλω screen ?
-
Πρόβλημα με TWRP
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33916/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33917/
-
Πρόβλημα με TWRP
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Για κάνε swipe to allow modification και δες αν βλέπει τον αποθηκευτικό χώρο.. ” Μόνο την εξωτερική κάρτα βλέπει , την Internal 0 MB ...