Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 177.

• Παράθεση από demakhs: “1) Ρυθμίσεις, εικονίδια κ ειδοποιήσεις κ 2)ρυθμίσεις, εφαρμογές, επέλεξε την εφαρμογή που σε ενδιαφέρει, πήγαινε κάτω κ δες δικαιώματα, ειδοποιήσεις κλπ... ” Ευχαριστώ πολύ αλλα ... το 1) Ρυθμίσεις, εικονίδια κ ειδοποιήσεις δεν υπαρχει στο μενού που έχω ( miui-hellas-6.0_markw_V8_XTRV_7.6.8) και στο 2) δεν έχει αυτό που ψάχνω να αλλάξω !

• Ξέρει καποιος που μπορώ να ρυθμίσω την απόκρυψη περιεχόμενου μηνύματος στην statusbar ή Απόκρυψη ευαίσθητου περιεχομένου ???

• Τελικά με fastboot κατάφερα να περάσω twrp και να εγκαταστήσω και πάλι την miui-hellas-6.0_markw_V8_XTRV_7.6.8 . Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας !!! =============== Αυγ 4th 2017, 11:58pm =============== Παράθεση από makisfz: “Φίλε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και έκανες τα wipe να περάσεις την ελληνική Redmi n3 pro ” Αυτό που έκανα αρχίζει απο Μ και τελειώνει σε αλακια ....

• Παράθεση από derveni: “Βάλε μια φωτογραφία δες πως σε αναγνωρίζει, αν δεν μπορέσεις έτσι, κάνε flash μια fastboot rom, και μην κάθεσαι να σκάσεις το κεφάλι σου, θα παρακολουθώ το νήμα, είμαι νυχτερινός καλή επιτυχία. ” ★ Redmi 4 Prime Latest China Developer Version Fastboot File Download ★ Redmi 4 Prime Latest China Stable Version Fastboot File Download ★ Redmi 4 Prime Latest Global Stable Version Fastboot File Download ΠΟια να κατεβασω ?

• Παράθεση από derveni: “Προσπάθησε να ξανά μπεις σε twrp, αν όχι μπες σε fastboot και μέσω adb ξανά περνά το twrp ” Καταφερα και μπήκα σε fastboot με τα πλήκτρα αλλα στο adb to βγαζει List of devices attached 899aa83d7d43 unauthorized

• Χρειάζομαι την βοήθεια σας μετα απο swipe Cache + data + dalvik art cache έγινε κατα λάθος και το internal , το κινητό εχει κολλήσει στην εικονα mi και δεν λειτουργεί κανένας συνδυασμός πλήκτρων .... Εχει καποιος να βοηθήσει ?

• RDS δεν έχει το ραδιόφωνο ?

• Παράθεση από GR_Macedon: “Ενεργοποίηση της αναμονής κλήσης δεν πρέπει να κάνει Γιώργο; ” Τελικά αυτό ήταν , ευχαριστώ πολύ !

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Τηλέφωνο => Παρατεταμένο πάτημα στο πλήκτρο αφής αριστερά (Ξ) => Ρυθμίσεις προώθησης κλήσεων. ” Σε ευχαριστώ πολύ αλλα δεν κανει αυτό που θέλω , μόνο προώθηση κάνει δεν σε ειδοποιεί την ώρα που μιλάς ώστε να διακοψεις την πρώτη γραμμή για να μιλήσεις με την δευτερη ... =============== Ιουν 22nd 2017, 9:14pm =============== Παράθεση από GR-Macedon: “Αν εννοείς να σε καλούν στον ίδιο αριθμό που μιλάς τότε ότι είπε ο Γιώργος παραπάνω, αλλά αν λες για κλήση στην δεύτ…

• Ξέρει καποιος φιλος αν υπαρχει ρύθμιση ωστε όταν μας παίρνουν τηλέφωνο και μιλάμε ήδη να μας χτυπάει και η δευτερη κλήση και όχι απλως να μας βγάζει μήνυμα ότι είχαμε κλήση όταν τερματίσουμε τη κλήση την αρχική ?

• Παράθεση από makisfz: “εικονίδιο τηλεφωνο,προσφατες,κρατας πατημενο το πληκτρο Ξ ρυθμισεις εισερχομενων κλησεων,increasing ringtone ” Σε ευχαριστώ πολύ , δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω .....

• Χρόνια Πολλά με υγειά και ευτυχία για εσάς και τις οικογένειες σας !!!! Μήπως ξέρετε που είναι η ρύθμιση έτσι ώστε όταν σε καλούν να μην ξεκινάει η ένταση απο χαμηλά και να ανεβαίνει στον ήχο κλήσης ? Δλδ να χτυπάει κατευθείαν στην φουλ ένταση ...

• Πρόβλημα με TWRP

Lycaon - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Έχεις teamviewer?Αν όχι βάλε να δούμε κάτι.. Αν έχεις όρεξη βέβαια.. ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Lycaon: “νέα ρομ θα βαλει το παλιό που εχει μέσα ? ” Ήδη έχω μιλήσει με @gkalen και θα αλλαχτεί... ” Τέλεια το 3s σας ευχαριστεί .....

• Πρόβλημα με TWRP

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Δεν είναι το δικό σου; εσύ είχες πάρει το markw θυμάμαι και το έχεις και στο profil σου. ” to 3s το εχω δωσει στην γυναίκα μου .... =============== Απρ 8th 2017, 7:16pm =============== Παράθεση από geoanto555: “οκ,.. .Μανώλη.. το διορθώσαμε και αυτο το twrp.. ” Όλα καλά Γιώργο , δοκίμασα και το twrp και μπήκε σε αυτό που έβαλες χωρίς να βγάλει τπτ περίεργο ! Τωρα την επόμενη φορά που θα περάσω νέα ρομ θα βαλει το παλιό που εχει μέσα ? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ , θα σου επαι…

• Πρόβλημα με TWRP

Μήνυμα

Το 3s ειναι land ...

• Πρόβλημα με TWRP

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33918/

• Πρόβλημα με TWRP

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Του έδωσα link. Πόσο πιο αναλυτικά πια. ” Το έχω κάνει άλλα δεν τις αποθηκεύει ....

• Πρόβλημα με TWRP

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Κάτω δεξιά στα κουμπιά έχει 4εις πάυλες.. εκει πάτα και δωσε screenshot.. ” Δεν κατάλαβα που λές .... και πως θα βγαλω screen ?

• Πρόβλημα με TWRP

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33916/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33917/

• Πρόβλημα με TWRP

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Για κάνε swipe to allow modification και δες αν βλέπει τον αποθηκευτικό χώρο.. ” Μόνο την εξωτερική κάρτα βλέπει , την Internal 0 MB ...